ΠΑΣΟΚ: Η γιάφκα των… στεναγμών!


Μέσα στο γενικό χάος που επικρατεί στο άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ, μέσα στη διαλυτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και κανείς δεν μπορεί να απαντήσει πού θα οδηγήσει, είναι φυσικό να γίνονται και «μυστικά δείπνα» και ίντριγκες να εξελίσσονται και παρασκήνιο να «παίζει, άφθονο…

Όλοι λοιπόν ζυμώνονται με όλους, όταν βέβαια δεν… ξεκατινιάζονται, όλοι συνομιλούν με όλους και οι «συνωμοτικές» κινήσεις και διεργασίες δίνουν και παίρνουν!

Σήμερα το Newsbomb θα σας αποκαλύψει μία απ’ τις ιδιόμορφες γιάφκες που έχουν αρχίσει άτυπα να λειτουργούν ενόψει εξελίξεων που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν ακόμα και σε αλλαγή ηγεσίας, εφόσον βέβαια «προκάμουν» να αλλάξουν ηγεσία πριν διαλύσουν το ιστορικό κόμμα του Αντρέα!

Πρόκειται για το Πολιτικό Γραφείο του πρώην υπουργού, βουλευτή και στενού συνεργάτη του Α. Παπανδρέου (αλλά και του Κ. Σημίτη και του Γ. Παπανδρέου…), του Τηλ. Χυτήρη, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σίνα.

Εκεί τις τελευταίες μέρες γίνεται της… ζύμωσης.

Συγκεντρώνονται νυν και πρώην βουλευτές, στελέχη ενεργά και παροπλισμένα και… στενάζουν για την «κατάντια» όπως λένε του σημερινού ΠΑΣΟΚ προσπαθώντας παράλληλα να βρουν οδό διεξόδου απ’ τα αδιέξοδα.

Χαρακτηριστικό αυτών των μαζώξεων;

Ότι εκεί συναντώνται στελέχη από όλες τις… φυλές και τάσεις του Κινήματος.

Για παράδειγμα, το μάτι μας έχει «συλλάβει» και τον φίλο του Χυτήρη, στενότατο συνεργάτη του Γιώργου, τον Ν. Αθανασάκη, τον βουλευτή και συνεργάτη του Αντρέα, τον Δημ. Κρεμαστινό, αλλά και τον εκσυγχρονιστή και εκ των πουλέν του Κ. Σημίτη, τον Μιχ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος μάλιστα «θάβει» τον Βενιζέλο και τις επιλογές του, όπως άλλωστε λίγο-πολύ κάνουν και οι άλλοι που συγκεντρώνονται εκεί…

Μάλιστα σε κάποια εκ των συζητήσεων ο Δημ. Κρεμαστινός έχει πει, ότι θα αποχωρήσει απ’ το ΠΑΣΟΚ και θα ανεξαρτητοποιηθεί, αν καταλάβει ότι το Κίνημα πάει για διάλυση!

Νεότερα και από άλλες πασοκικές γιάφκες, προσεχώς…


newsbomb.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.