ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ” ΚΑΙΕΙ ” ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ…


ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ…

Κατάθεση ενός στελέχους του υπουργείου Οικονομικών την επίμαχη περίοδο ”καίει” τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, για τις ενέργειες … που έκανε αμέσως μετά την παραλαβή της ” λίστας Λαγκάρντ”.

Ο υπάλληλος, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας στον οικονομικό εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, αναφέρει ότι η περιβόητη λίστα ήρθε με τη μορφή CD και συνοδευόταν  από έγγραφο του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών, αλλά δεν πρωτοκολλήθηκε ποτέ, ούτε και μπήκε σε ανεπίσημο πρωτόκολλο στο γραφείο του υπουργού.

” ‘Εφερε υπογραφή Γάλλου στελέχους του υπουργείου Οικονομικών που την, αλλά δε θυμάμαι το ακριβές όνομα”, λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεση του.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι τα τότε στελέχη του υπουργείου Οικονομικών τα οποία είχαν χειριστεί την υπόθεση εμφανίζονται σα να μην έχουν δει ποτέ τη λίστα αυτή. Άγνοια δηλώνει στην κατάθεση του και ο πρώην γ.γ του υπουργείου Ηλίας Πλασκοβίτης.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.