Η δημοκρατία των διαγραφών και των ..αποκεφαλισμών


Το ίδιο άνοστο έργο – η κωμωδία της ζωής μας – ξανά σε 24ωρες ζωντανές συνδέσεις στην οθόνη μας. Οι… ”αντάρτες” που δε θα.. ψηφίσουν, αλλά τελικά ψηφίζουν, οι ”υπεύθυνοι” αρχηγοί που, για να μας ”σώσουν”, απειλούν με διαγραφές τους αντιρρησίες και η αντιπολίτευση (;) που σκίζεται εναντίον των μέτρων, αλλά επιμένει να συζητά με αυτούς που καταλύουν το Σύνταγμα και την εθνική κυριαρχία.
Οι.. προστάτες της δημοκρατίας μας θα σώσουν για άλλη μια φορά τη ”δημοκρατία” τους και τη χώρα, απειλώντας στυγνά με διαγραφή – τι φόβος κι αυτός μη σε διαγράψουν, λες και θα σε αποκεφαλίσουν! – όσους, υποτίθεται ότι έχουν πρόθεση να καταψηφίσουν. Στ’ αλήθεια, η επιτομή της δημοκρατίας: τα ΜΑΤ να σπάνε τον κόσμο στο ξύλο και μέσα στο.. παλάτι της ”δημοκρατίας” οι βουλευτές ”κατά συνείδησιν” και υπό την απειλή της γκιλοτίνας του κάθε προέδρου, εντελώς ”αντιφασιστικά” να ψηφίζουν ”ΝΑΙ”.
Και μετά από αυτήν τη γιορτή της δημοκρατίας θα βγουν όλοι μαζί πρώτα να πουν ότι μας ..”σώσανε” και θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και από την άλλη να κατηγορήσουν τους άλλους για φασισμό και για απειλές προς το ”δημοκρατικό πολίτευμα” της Ελλάδας. Τι δημοκρατικό πολίτευμα , στ’ αλήθεια, όπου δήμος είναι οι τράπεζες και η βουλευτική μαφία…Ο δήμος και οι δούλοι..
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.