Προκαλεί η προϊσταμένη του Αντώνη Σαμαρά


Η Μέρκελ με τον υποτακτικό της

“Δεν θέλει απεργίες για τις ιδιωτικοποιήσεις και στέλνει μήνυμα στα δουλικά της Αθήνας ”

Αφού επιβάλλει την λαοκτόνα πολιτική της, μέσω του υφισταμένου της, τον διοικητή της γερμανικής αποικίας, η Άνγκελα Μέρκελ επισήμανε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ότι πρέπει να προχωρήσουν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές εργασίας στην Ελλάδα χωρίς αντιδράσεις.

«Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που πάει να γίνει μια ιδιωτικοποίηση στην Ελλάδα να γίνονται απεργίες. Δεν είναι δυνατόν τα μέσα μαζικής μεταφοράς να μην μπορούν να εισπράξουν τα κόμιστρα και οι φορολογικές υπηρεσίες να μην μπορούν να εισπράξουν τα έσοδα σε ένα κράτος που είναι υδροκέφαλο. Αν αυτά τα πράγματα στην Ευρώπη δεν μπορούμε να τα λέμε φιλικά ο ένας στον άλλον και αν όταν τα λέμε μας αντιμετωπίζουν σαν Αρειανούς, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε».

Φυσικά αυτές οι θέσεις βρίσκουν σύμφωνους τους υποτακτικούς της και εχθρούς του ελληνικού λαού, τους υποτελείς Σαμαρά και Στουρνάρα, οι οποίοι μέσω του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια έχουν εξαπολύσει την ελληνική αστυνομία σε ρόλο στρατού κατοχής εναντίον των αγωνιζόμενων Ελλήνων.

periodista

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Προκαλεί η προϊσταμένη του Αντώνη Σαμαρά

  1. Ὁ/ἡ Μινώταυρος γράφει:

    Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Μινώταυρος.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.