Ντροπο-λογίες


Δημοσιεύθηκαν και διάβασα στο capital.gr τα καθέκαστα μέσα στη Βουλή των 300 Αχρησίμευτων. Απειλή απεργίας! Αντισυνταγματική κρίθηκε η κατάργηση των προνομίων των υπαλλήλων της Βουλής των 300 Αχρησίμευτων Ελλήνων… Ε, όχι και ναός της Δημοκρατίας κ. Στουρνάρι μου. Έχετε ρωτήσει και σας είπαν έτσι? 

Αλλά θαυμάστε και τον έτερο Καππαδόκη! Μάλιστα! Ο ανεκδιήγητος τυραννόσαυρος κ. Βο(υ)λευτής την έκανε πάλι την ηρωική έξοδο της ημέρας… Είπε, λές και βιαζότανε να φύγει, ότι δεν μπορεί να λειτουργεί η Βουλή, καθόσον οι υπάλληλοί της απεργούν! Kαι το επαναλάμβανε ολονυχτίς, без устали, ακάματα. Θαυμάστε πολιτικό άνδρα που υποστηρίζει τους ολιγότερο από όλους τους πληγέντες δημόσιους υπάλληλους, τη στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα κρατάει την ανάσα της για να ακούσει το «Ναι» ή το μεγάλο «Όχι», το Καβαφικό ή το “Ὀχι” του Λαού…

Κι αυτό, μόνο και μόνο για να υπάρχουν κλητήρες, υπάλληλοι από αυτούς που επικαλέστηκαν την αντισυνταγματικότητα της προσβολής, για να πηγαινοφέρνουν φρέσκα τα νερά των Βο(υ)λευτών. Λες και δεν ήταν εκείνη τη στιγμή όλα τα μικρόφωνα του ντουνιά στραμμένα στα χείλη όλων αυτών των Αχρησίμευτων και θα χανόταν στην οχλοβοή το “Όχι”.

Περί όλων αυτών, όλων των αδιανόητων τύπων, των θλιβερών εκπρόσωπων αυτού του απίστευτα παρακμασμένου πολιτικού συστήματος, είναι ο λόγος. Διότι τέτοιοι τύποι σαν τον τυραννόσαυρο κ. Βο(υ)λευτή είναι πολλοί. Και όλοι αυτοί μοιάζουν με τις άσπρες κότες του εικονογραφημένου με τον Πρίγκιπα Αλέξιο. Αυτό που τον δείχνει να ξεκινάει για να σώσει την βασιλοπούλα του ελληνικού λαού, τη Δημοκρατία…

O Oρισμός της “Ντροπο-λογίας”,  αν μου επιτρεπεται ο νεολογισμός…

OKTANA 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.