…(σε) Ενα-Αρθρο-Φύρερ


«Τώρα αρχίζουν τα δύσ…(σε) Ενα-Αρθρο-Φύρερκολα», δήλωσε ο κ. Στουρνάρας – σωστός! Αφού εκτέλεσαν την Ελλάδα απ’ τα έξι βήματα, τώρα θα δυσκολεύονται να τηνξαναεκτελέσουν…

Θα μπορούσαν να ’ναι απλώς μοιραίοι, είναι όμως και χυδαίοι -«τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»!!!- αφού σας ξεσκίσαμε, καθίστε τώρα να σαςξαναξεσκίσουμε.

Διότι αυτό θα γίνει!

Και το γνωρίζουν όλοι!

Και πρώτος απ’ όλους ο κ. Σαμαράς – όμως, έτσι καθώς έχει συνηθίσει πλέον να ψεύδεται, ομιλεί ανερυθριάστως (για να μη θεωρηθεί και των… άκρων) περί τελευταίων μέτρων,

ετοιμάζοντας τα επόμενα. Πακέτο μέσα στο πακέτο, όχι σαν μπάμπουσκες αλλά σαν σαρκοφάγοισαρκοφάγος μέσα στη σαρκοφάγο και παραμέσα στη σαρκοφάγο ο καθείς κι ο πόνος του.

Αλλος με την ανεργία του, άλλος με πετσοκομμένο τον μισθό, άλλος με τα χρέη του, άλλος με τον τρόμο της απόλυσης που τον περιμένει, όντως

«τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».

Οχι όμως για τους εφοπλιστές, ούτε τους φοροφυγάδες, όχι για ταπουλέν και τα παπαγαλάκια της διαπλοκής – λέξη δεν ηκούσθη

για τα ιερά και τα όσια του συστήματος κατά τις αγορεύσεις τωναπολογητών του στη Βουλή.

Λέξη ο κ. Σαμαράς για το 58% της ανεργίας των νέων, λαλίστατος όμως κατά της παθολογίας της κοινωνίας – λες και δεν δημιούργησαν αυτήν την παθολογία αυτός και το κόμμα του, ο Βενιζέλος και το δικό του, λες κι έφθασε ώς εδώ η Ελλάδα επειδή την κυβερνούσε η συνιστώσα Ρόζα.

Κατά τα άλλα, στον εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ άμα τε και στον κ.Αδώνιδος Γεωργιάδη, οι φωνές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων χάλασαν το φενγκ σούι της Βουλής.

Οντως! Πού ακούστηκε να διαμαρτύρεται για «πραξικόπημα» ο κ.Λαφαζάνης και να μην παθαίνουν ιερή φρίκη αυτοί που έφεραν τους Γερμαναράδες στο Πραιτώριο; να μη συγχύζεται  ωσαύτως ο κ. Πρετεντέρης; να μη διακριβώνει «πασαρέλα του ΣΥΡΙΖΑ» η κυρία Παπαρήγα; Τι το κάναμε το Κοινοβούλιο; – άνδρον φωνασκούντων ποπολάρων – τσ! τσ! τσ! κελ μπρουταλιτέ και τι λαϊκισμός!

Πράγματι, «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα», από 179 βουλευτές-εντολοδόχοι των Γερμανών απομείναμε 153, πλην όμως, ευτυχώς, επανακάμπτουν χαρωποί οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ για να υπερψηφίσουν τον Προϋπολογισμό – άρα, έχουμε ακόμα τη δεδηλωμένη!

Δεν την έχετε.

Εξαπατήσατε κόσμο και κοσμάκη. Με άλλο προεκλογικό πρόγραμμα εκλεγήκατε – όχι για να σκλαβώσετε τη χώρα, όχι για να βάλετε φρουρά Βησιγότθων στην Ακρόπολη, όχι για να βάλετε κεχαγιάδες στον σβέρκο μαςτους γκαουλάιτερ.

Μπορείκύριε Σαμαρά, να ζείτε σε έναν κόσμο ψεύτικο, μπορεί οι Σιλεντιάριοι (οι Αξιωματούχοι Σιωπηλοί) που σας περιβάλλουν να ’χουν φωνή μόνον για να σας παινέψουν τους μικροπολιτικούς χειρισμούς και τα σχέδια επί χάρτου για τους ελαύνοντες ανασχηματισμούς,

όμως εκεί έξω ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι κι αυτό δεν αντανακλά σε δεδηλωμένη.

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» -και ακριβώς για αυτό συνεχίζετε ναεκβιάζετε, συνεχίζετε να απειλείτε– δεν

υπάρχει  πια «επόμενη μέρα» στη χώρα, δεν ξημερώνει, παρά μονότονα διαδέχεται η μία μέρα την άλλη, όλο και πιο ζοφερή, όλο και πιο κινδυνώδης επαναλαμβάνεται όλο η ίδια και η ίδια – αν δεν πάρουμε τη Δόση τη Δευτέρα, χρεωκοπούμε,

την Τρίτη σύνδρομο στέρησης,

την Τετάρτη γαία πυρί μειχθήτω – έχετε κάνει την Ελλάδα ένα τζάνκι, με τον πολιτικό λόγο παράλυτο, με το «αύριο» να το σχεδιάζουν άλλοι.

Αλλοι, εις τους οποίους ουδεμίαν εντολή έδωσε ο λαός – αυτήν τη δεδηλωμένη έχετε.

Εχετε την εξουσία που εκχωρήσατε.

Την ίδιαν εκείνη που υπεξαιρέσατε.

Την υπεξαιρέσατε και την εκχωρήσατε. Αυτήν την εξουσία (δεν) έχετε, αυτήν τη δε(ν)δηλωμένη διαθέτετε.

Μπορεί μεταξύ μας να κοροϊδευόμαστε, στον μικρόκοσμο των ΜΜΕ, μπορεί να ευφυολογούμε, μπορεί να σχεδιάζουν πλύσεις και πλύσεις εγκεφάλων οι ευνούχοι της προπαγάνδας τους, μπορεί επίσης στα μικροπαραπολιτικά τερτίπια να ’ναι ασίκηδες οι παρατρεχάμενοι στο Χρυσοτρίκλινο, άσσοι στη διαχείριση των εξουσιαστών παιγνίων οι Καππαδόκες,

αλλά εκεί έξω,

έξω από το Ιερόν Παλάτιον οι άνθρωποι νοσούν, αγκούσα τους έχει πλακώσει και μαύρη ανέχεια – για ποια «επανεκκίνηση της οικονομίας» μιλάτε σε όσους συνεχίζετε να κόβετε τα χέρια και τα πόδια;

Για να τελειώνουμε: κάνατε «ένα άρθρο» όλη σας την κυβερνητική ελέωΜέρκελ ικανότητα,

έχετε όμως κάνει «ένα άρθρο» κι όλο το Σύνταγμα: αυτό πουσκλαβώνει τη Βουλή, διατάσσοντας να μην μπορεί να συζητηθεί από το βήμα της ότι «παράγει ασύμφορο δημοσιονομικό αποτέλεσμα».

Σε ένα μόνον άρθρο αυτό, φυλακίσατε τον ελληνικό λαό. Συντάγματα όμως με μόνον έναάρθροφύρερ δεν υπάρχουν. Δημοκρατίες με μόνονέναάρθρο-φύρερ δεν υπάρχουν.

Λαός υπό διαρκή κρίση -μάλιστα ξένων κριτών- δεν υπάρχει.

Ομως οι Ελληνες θα συνεχίσουν να υπάρχουν -δεν γίνεται αλλοιώς-άρα θα πάψετε να υπάρχετε εσείς.

Διότι ουδείς σάς έδωσε την εντολή να οδηγήσετε το έθνος, τον λαόκαι το κράτος στην ανυπαρξία διά της οικονομικής και πολιτικής κατοχής.

Εγείρεται αίτημα ελευθερίας.

ΣΤΑΘΗΣ στο enikos.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.