Η δόση θα σώσει το σύστημα, όχι όμως την κοινωνία


Μεγάλο πανικό έχει προκαλέσει   στο ελληνικό κρατικοδίαιτο πολιτικοοικονομικό σύστημα η καθυστέρηση της δόσης των 31,5 δις ευρώ, αλλά και ο τρόπος διαχείρισης της. Πολύ εύκολα μίλησε ο κ. Σόϊμπλε για πακέτο 44 δις και αυτό είναι απόλυτα ύποπτο!!! Κατά τη γνώμη μας έδειξε το τυράκι για να μπει το ποντικάκι που του τρέχουν τα σάλια στη φάκα. Και η φάκα δεν είναι άλλη από τους όρους της πλήρους υποδούλωσης της χώρας που ζητούν οι Γερμανοί.

Όμως και οι ντόπιοι συνεργάτες των Γερμανών ξέρουν πολύ καλά πως από την έλευση αυτών των χρημάτων εξαρτάται απόλυτα η επιβίωση του πολιτικού συστήματος, η δυνατότητα συνέχισης καταστολής της κοινωνίας και η εκμετάλλευσή της. Διαφορετικά θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου, η κοινωνία θα απελευθερωθεί και το σάπιο δυναστικό πολιτικό σύστημα θα καταρρεύσει.  Αυτό όμως δεν συμφέρει ούτε τους Γερμανούς, ούτε τους εδώ συνεργάτες τους.

Επομένως και οι όροι που θα ζητήσουν οι Γερμανοί θα περάσουν όλοι και τα χρήματα θα δοθούν. Δυστυχώς όμως, η ελληνική κοινωνία θα κρεμαστεί στο σταυρό.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.