Μας κοροϊδεύουν εν ψυχρώ με τις γερμανικές εκλογές.


Το πολιτικό σύστημα βρήκε νέα προπαγάνδα για να κερδίσει χρόνο παραμονής στην εξουσία. Το νέο παραμύθι ακούει στο όνομα γερμανικές εκλογές που γίνονται τον Σεπτέμβριο του 2013. Όλα τα κατοχικά ΜΜΕ, με το δικό τους τρόπο πλύσης εγκεφάλου, μας πείθουν και δυστυχώς όλοι έχουμε παρασυρθεί στο ότι δήθεν όλα θα αλλάξουν μετά τις γερμανικές εκλογές. Ήδη ο κ. Σαμαράς άρχισε από χθες να μας πετάει το τυράκι της δήθεν ανάπτυξης προς το τέλος του 2013, δηλαδή ακριβώς μετά τις γερμανικές εκλογές. Μέχρι τότε κάτι θα εφεύρουν πάλι για να μας εκβιάσουν πολιτικά. Στο μεταξύ τα κεφάλια μέσα και εξαθλίωση.

Επηρεασμένοι όλοι μας από αυτή  την αισχρή προπαγάνδα των ντόπιων συνεργατών των Γερμανών που καλούν τον ελληνικό λαό να εξαθλιωθεί προκειμένου να κερδίσει η Μέρκελ τις εκλογές, δεν σκεφτόμαστε το απλό. Αφού η δική μας εξαθλίωση θα ευχαριστήσει τους Γερμανούς πολίτες και θα δώσει ψήφους στη Μέρκελ, αυτό σημαίνει ότι οι ίδιοι οι Γερμανοί πολίτες επιθυμούν την εξαθλίωσή μας. Επομένως, όταν ένας λαός ευχαριστιέται από την εξαθλίωση ενός άλλου, αυτός ο άλλος τι λόγο έχει να του δώσει αυτή την ικανοποίηση;

Πριν ήταν οι γαλλικές εκλογές που έπρεπε εμείς να περιμένουμε. Μετά ήρθαν οι αμερικανικές εκλογές. Τώρα έρχονται οι γερμανικές, μετά φυσικά οι Ιταλικές κ.λ.π.

Δεν πρέπει να περιμένουμε κανέναν να μας σώσει. Μόνοι μας θα σωθούμε.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.