Αναγνώριση από την Ελλάδα ζητούν οι τουρκοπράκτορες!


     «Mεγαλύτερο πρόβλημά μας η μη αναγνώριση από το ελληνικό κράτος» λένε τα καλόπαιδα της ψευδομουφτείας Κομοτηνής σε Τούρκους μουσαφίρηδες από τον δήμο Οζμάνγκαζι της Προύσας που βρέθηκε πρόσφατα στην Κομοτηνή…

Παράπονα και έντονη κριτική προς την Ελλάδα που δεν αναγνωρίζει τις ψευδομουφτείες (θυμίζουμε: βασικότατα όργανα του τουρκικού επεκτατισμού στη Θράκη) εξέφρασε ο Φεχίμ Αχμέτ, βοηθός του ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ (τον οποίο βλέπετε στην 1η φωτογραφία σε προ ολίγων μηνών ομιλία του στη Κεσάνη με φόντο την τουρκικλη σημαία και τη φωτογραφία του Κεμάλ) , προς τα μέλη μιας επιτροπής του δήμου Οσμάνγκαζι από την Προύσα που επισκέφτηκε την Κομοτηνή (και τα γραφεία της ψευδομουφτείας). Στην επίσκεψη (βλ. 2η φωτογραφία)μετείχαν ο δημοτικός σύμβουλος του ΟσμάνγκαζίΓκιουλέρ Ναλμπάντ, ο Σουκρού Κιοσέ-πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού “Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης”, ο αντιπρόεδρος του κόμματος ΑΚΠ-Προύσας Μουσταφά Γκιουρσές και άλλοι. Όπως μαθαίνουμε από τη «Μπιρλίκ» (13/11/2012), μιλώντας ο λεγάμενος κατά την επίσκεψη αφού «ανέφερε πως η Τουρκική μειονότητα που ζει στην Ελλάδα καταβάλλει πάντα μεγάλες προσπάθειες για την συντήρηση των εθνικών και θρησκευτικών της αξιών…δήλωσε πως το μεγαλύτερο τους βάσανο είναι η μη αναγνώριση από την ελληνική κυβέρνηση, επισημαίνοντας τα εξής: ¨Εμείς παρά το ότι έχουμε εκλεγεί από τον λαό δεν έχουμε τις αρμοδιότητες που έχουν οι διορισμένοι από την ελληνική κυβέρνηση μουφτήδες. Τα αδέρφια μας οι Τούρκοι για βασικές θρησκευτικές υποχρεώσεις, όπως η ταφή, υποχρεώνονται να πάρουν έγκριση από τους διορισμένους μουφτήδες¨.

     Ο Φεχίμ Αχμέτ τόνισε επίσης πως ακόμη δεν έχουν αποδοθεί βασικά μειονοτικά δικαιώματα, όπως αυτό της εκπαίδευσης στη μητρική γλώσσα, ενώ προσέθεσε: «Μέχρι το 1991 δεν μπορούσαμε να βγάλουμε άδεια σπιτιού, δίπλωμα και άδεια αυτοκινήτου. Ως αποτέλεσμα των αγώνων που διεξαγάγαμε αρχίσαμε να αποκτούμε αυτά τα δικαιώματα. Εδώ εμείς ως αιρετοί μουφτήδες και βοηθοί, καταβάλλουμε κάθε είδους προσπάθεια για την διατήρηση των θρησκευτικών, εθνικών και πολιτιστικών αξιών του λαού μας που ζει εδώ. Διαθέτουμε 103 μαθήματα Κορανίου. Εξ αυτών τα 73 είναι για ενήλικες γυναίκες. Στα μαθήματα Κορανίου μας παράλληλα με την θρησκευτική εκπαίδευση, παρέχουμε κατάρτιση για την ολοκλήρωση της Τουρκικής μειονότητας».

Εμείς τώρα τι να πούμε; Κατάρτιση για την (τουρκική) ολοκλήρωση των μουσουλμάνων της περιοχής πράγματι παρέχετε. Απαντήσεις όμως στα κλασσικά ερωτήματα είναι που δεν τολμάτε να παράσχετε ποτέ. Ποια ερωτήματα; Πολλά και χιλιοδιατυπωμένα από την πλευρά μας. Σε ποια π.χ. χώρα του κόσμου (ακόμη και ισλαμική) γίνεται εκλογή μουφτήδων; Απάντηση: σε απολύτως καμμία! Ακόμη κι έτσι όμως, οι δήθεν εκλεγμένοι εν Θράκη μουφτήδες σας, πόσο εκλεγμένοι είναι πραγματικά; Απάντηση: εδώ γελάμε, πρόκειται για φυτευτούς από το Προξενείο τουρκοπράκτορες που ανεδείχθησαν σε εκλογές-παρωδία (όπως κάμποσες μαρτυρίες μουσουλμάνων αποκαλύπτουν). Επίσης, όλοι αυτοί οι υπαγόμενοι στους ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης ιμάμηδες και δάσκαλοι Κορανίου από πού πληρώνονται; Απάντηση: όχι πάντως από την…τσέπη του Σερήφ και του Μέτε! Μηπως ο καθένας τους έχει και από έναν λογαριασμό στη Ziraat; Απάντηση: ναι, και δη μάλλον…φουσκωμένο. Και όλα αυτά τα λεφτά από ποια χώρα έρχονται; Απάντηση: ε τι απάντηση, θέλετε κι απάντηση τώρα; Ένα απλό κουίζ είπαμε να γράψουμε, όχι να κλέψουμε εκκλησία…

proxeneio-stop.org

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.