Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ


Γιατί επιχειρείται η πλήρης κατάργηση του κράτους;

Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος,απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους.

Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.

Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο.

Αυτό για το οποίο ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είχε φροντίσει να στηθεί πολύ γρήγορα μπήκε σε εφαρμογή από τον ειδικά εκπαιδευμένο γνώστη του προγράμματος, κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, που προβλέπει:

Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη.

Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους, δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας.

Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες.

Έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων με τελικό στόχο την τραπεζοποίηση των περιουσιών.
Απόλυτο εργασιακό έλεγχοςμε τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής.

Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.

Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μην είναι κατανοητά για αυτό θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα από το κάθε ένα.

1. Θα υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν ηλεκτρονική κάρτα διακυβέρνησης,γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σαν Πολίτες. Δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αγορές, να έχουν δικαίωμα εργασίας, να αποκτούν σπίτι,να ψηφίζουν, να δημιουργούν επιχείρηση κλπ.
2. Με την σταδιακή κατάργηση του κράτους, κάθε έγγραφο,πιστοποιητικό, άδεια γάμου, ακόμα και νομικές υπηρεσίες, άδειες οικοδομής, κλπ, θα γίνονται μέσα από ειδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες τύπου taxis net, οπότε δεν θα είναι απαραίτητες οι δημόσιες υπηρεσίεςοπότε και οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται.

3. Όλες οι μισθοδοσίες, επιχορηγήσεις, ασφαλιστικές εισφορές, επιδοτήσεις, πληρωμές, κλπ, θα γίνονται μέσω τραπεζών. Ακόμα και τα δικαιολογητικά και οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από τις τράπεζες. Θα χρεώνονται παροχές και θα γίνεται αυθαίρετη παρακράτηση από λογαριασμούς.

4. Το κτηματολόγιο που δεν κατάφερε ποτέ η Ελλάδα να πραγματοποίησει έχει ήδη γίνει με προσέγγιση χιλιοστού, μέσω δορυφόρου, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτυπωθεί με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από μηχανικό κάθε επιφάνεια Γής. Όλη η ακίνητη περιουσία των ιδιωτών θα φορολογηθεί έτσι ώστε κάποια στιγμή θα ανήκει στις τράπεζες.

5. Θα καθορίζεται αμοιβή κλιμακωτή για την εργασία και την σύνταξη στο τέλος κάθε χρόνου για τον επόμενο ανάλογα με τα έσοδα της χώρας.

Οι εργαζόμενοι δεν θα την εισπράττουν γιατί θα κατατίθεται σε λογαριασμό και δεν θα έχουν το δικαίωμα ανάληψης γιατί θα πληρώνονται οι υποχρεώσεις τους . Δεν θα μπορούν να έχουν χρήματα στα χέρια τους. Ότι περισσεύει από αμοιβές στο τέλος κάθε χρόνου θα παρακρατείται από το κράτος για χάρη του συνόλου και της ασφάλειας της χώρας.

6. Με τις επιδοτήσεις, ανεμογεννητριών, και φωτοβολταϊκών θα καταντήσει η χώρα ένας απέραντος σκουπιδότοπος που σκοπό έχει τηναξιοποίηση και μόνο των υλικών της γερμανικής βιομηχανίας και όχι τουορυκτού πλούτου της χώρας.

7. Επιδοτούνται τα γενετικώς μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα και καταστρέφονται τα αιωνόβια δένδρα της χώρας μας, όπως η ελιά, καρυδιά, κερασιά, κλπ.

Όλα τα παραπάνω θα συμβούν σύντομα στη χώρα μας ,και μάλιστα σε γνώση των πολιτικών μας οι οποίοι φαίνονται ανήμποροι να αντιδράσουν και επιλέγουν να είναι με τον ισχυρό από φόβο.

Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ σαν άριστος γνώστης του προγράμματος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έθεσε τα θεμέλια με το 2ο μνημόνιο ,και στην περίπτωση που τα μνημονιακά κόμματα κερδίσουν 181 έδρες οπότε θα “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ” όλα τα παραπάνω, τότε η Ελλάδα θα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κυβερνάται από την ΝΕΑ  ΤΑΞΗ  ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ!

Αναστάσιος Ηλιάδης

Σχόλιο: Δεν χρειάζονται πλέον ρόπαλα, αλλά μόνο κοινωνικός αυτοματισμός σε ένα “παιδομάζωμα – γενιτσαροποίηση αντικειμένων” σε καίριες θέσεις, δηλαδή με  την συνεργασία ορισμένων ανθρώπων στον συνδικαλιστικό κόσμο, της δημιο-σιογραφίας  της δικαστικής εξουσίας, που θα ασκούν,  αλλά και θα κατακρίνουν επιλεκτικά και υποκριτικά την  ολοκληρωτική “βία” διαχείρισης εικονικής πραγματικότητας πάνω στους τρομοκρατημένους εργαζομενους.

Είναι τουλάχιστον εξωφρενικό, αν όχι κωμικοτραγικό και αποτελεί δήλωση τελευταίου σταδίου παραίτησης και  παρακμής, να πιστεύει κανείς στην πλάνη της Νέας εποχής της αυτοθέωσης, ότι δηλ. η αρμονία του λαού θα εξασφαλιστεί όταν ο ψυχισμός του θα σέρνεται στους σκληρούς δίσκους   αλυσοδεμένος,   υπό την εποπτεία της ιδιωτικής κεντρικής Τράπεζας Ελλάδος του Προβόπουλου και του παρασκηνιακού ηγέτη Ρόθτσιλτ (ενοποίηση αρχείων).

Σοφιστεία και δημαγωγία

Αξίζει να σημειωθεί ότι  εξαγγέλεται και δημοσίως η προσαρμογή των κρατικών υποδομών στην Νέα εποχή, δίχως προηγουμένως να αναλυθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτής της δαιμονομασονικής νέας εποχής. Πρόκειται για κόλαση ή για παράδεισό; Mπορείς να προσαρμοστείς στην κόλαση, όταν ήδη συνδράμεις ο ίδιος ενεργητικά και παθητικά  προς αυτήν την οδό της ανθρωποκτονίας; (βλέπε θυσίες <σιωνιστικές> ελληνικού λαού, αλλοίωση της έννοιας της χριστιανικής θυσίας κ.λ.π)

Για τον έλεγχο του συνδικαλιστικού κόσμου, απαιτείται κυρίως  ο έλεγχος των υπηρεσιακών συμβουλίων των εργαζομένων που προκύπτουν από πρόχειρες εκλογικές διαδικασίες.

Για να περάσουμε στην “αντικειμενικοποίηση” έπρεπε να απαξιωθούν τα υποκείμενα,  η ταυτότητα των προσώπων.

Η απαξίωση ή “μπαχαλοποίηση” που προηγήθηκε πολλά χρόνια πριν κυρίως δια του νομοθέτη, δεν ήταν φυσικό επακόλουθο, αλλά κομμάτι της ελεγχόμενης “αντικειμενικοποίησης”.

Επομένως οι καλύτεροι συνεργάτες  του συστήματος είναι τα απαξιωμένα υποκείμενα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα βιβλία ιστορίας -Δεν αντιλαμβάνεστε πόσο κινδυνεύετε (βλ.σχετ. άρθρο). 

Πλέον  οι εξελίξεις  στην  τριγωνική σχέση δυτικού τύπου κράτους -πολίτη (ο ελληνικός τύπος στηρίζεται στην ανάπτυξη της αμεσότητας)  της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (αποκαλέιται άλλοτε αντικειμενικοποίηση, άλλοτε απλά μηχανογράφηση για ευνόητους λόγους) βαίνουν   θανάσιμες για την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξή μας, αφού η ολοκλήρωση της συνιστά κατάργηση του αυτεξούσιου. Ο καθενας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στον εαυτό του και στην κοινωνία στην ενημερωτική τουλάχιστον συνδρομή.

LIBERATION:«ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ» 

Στόχος των δυσβάσταχτων μέτρων το τέλειο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου

Ο ήρωας Μακρυγιάννης απαντά στην ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ: NTΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ – ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.