ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Γράφει ο Γιώργος Τσακίρης

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, προσπαθώ να κάνω υπομονή με τα τερτίπια, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και τους εξόφθαλμους τραμπουκισμούς, τόσο των “βουλευτών” όσο και των ομοϊδεατών – ακόλουθων της Χρυσής Αυγής. Απέφευγα και να αναφέρω το όνομα της συλλογικότητάς τους, πιστεύοντας ότι ακόμη και η απλή αναφορά σε αυτούς τους αρνητές της δημοκρατίας, τους παρείχε αναγνώριση.

Σήμερα όμως διαπιστώνω ότι εκμεταλλεύονται  πιστά το “δώσε θάρρος στο χωριάτη …”.

Χωρίς αιδώ, χωρίς να κρατήσει καν τα προσχήματα, ο “βουλευτής” τους κ. Παππάς, συνεπικουρούμενος από ένα ακόμη στέλεχος του “κόμματος”, ξεδίπλωσαν σημαία της 21ης Απριλίου (με το γνωστό Φοίνικα και τον φαντάρο) σε εκδήλωσή τους στην Κρήτη, υπό τα χειροκροτήματα των παρισταμένων !!

Όχι μόνον αρνητές της δημοκρατίας δηλαδή, αλλά και υμνητές του όποιου ιδεολογικοπολιτικού υπόβαθρου θα μπορούσαν να είχαν εκείνοι, που έκλεισαν την Ελλάδα στο γύψο για επτά χρόνια και παρέδωσαν (με την μικρόνοιά τους) την Κύπρο, βορρά στις ορέξεις των εξ ανατολών γειτόνων μας.

Θα σκεφθεί βέβαια κανείς ότι την δεκαετία του ’80, ο αρχηγός τους υμνούσε μέσα από τις σελίδες του περιοδικού του, τον Χίτλερ και τον ημιπαράφρονα Ρ. Ες … !

Το ζήτημα θα είχε ίσως περιορισμένες διαστάσεις, εάν δεν υπήρχαν και τα όσα διημείφθησαν νωρίτερα, μεταξύ του προβεβλημένου και trendy στελέχους κ. Κασιδιάρη, και αξιωματικού της Αστυνομίας, με τον κ. “βουλευτή” να τον απειλεί ότι εάν δεν υπακούσει στις εντολές του, “θα έχουμε νεκρούς” (!!!) απευθυνόμενος μάλιστα με τον πιο απαξιωτικό τόνο που θα μπορούσε να μιλήσει κανείς σε ανώτερο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Κύριοι της Χρυσής Αυγής, συμμαζευτείτε.

Τα λόγια και τα έργα σας αποτελούν τη μέγιστη ύβρη στο δημοκρατικό πολίτευμα το οποίο (εκμεταλλευόμενοι την επιείκειά του) σας δίνει το δικαίωμα να εκφράζεστε, τόσο εντός του “ναού του” όσο και εκτός αυτού.

Καταλάβετε επιτέλους ότι το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και του “ελευθέρως συναθροίζεσθε” που επικαλείστε και διεκδικείτε, είχε καταπατηθεί με τον χειρότερο τρόπο ακριβώς από εκείνους των οποίων τα σύμβολα εξυμνείτε !

Εκτός εάν ο πραγματικός και τελικός σας σκοπός, είναι το να οδηγήσετε τη χώρα, όχι 45, αλλά  70 χρόνια πίσω, στα μέσα της δεκαετίας του ’40, όπου και θα μπορεί να γίνει πραγματικότητα το “όνειρο” – απειλή σας, να έχουμε νεκρούς.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.