Αθωώθηκαν οι 3 συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης


Τεράστια ήταν η συμπαράσταση από τον κόσμο και από οργανωμένους φορείς. Απόσπασμα από το τέλος της απολογίας του Θανάση Αγαπητού “Το δηλώνω ρητά: Δεν πρόκειται να καθίσω σπίτι μου και να βλέπω από την τηλεόραση αυτούς που μας οδηγούν στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις”.

Tελικά όσο και αν προσπάθησαν οι μάρτυρες κατηγορίες αλλά και ο εισαγγελέας της έδρας-ζήτησε την ενοχή των κατηγορουμένων για τις κατηγορίες έργω εξύβρισης και παράνομης βίας- στην ακροαματική διαδικασία κατέπεσαν όλες οι κατηγορίες και αθωώθηκαν οι 3 συλληφθέντες.

Αναφερόμαστε στα πρόσφατα γεγονότα της Θεσσαλονίκης κατά την επίσκεψη Φούχτελ. Ηταν μονόδρομος αυτή η απόφαση αφού ακόμα και ο πρόεδρος του δικαστηρίου αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δεν προέκυψε από τα αποδεικτικά στοιχεία και από τις μαρτυρίες, στην ακροαματική διαδικασία ότι τελέστηκαν τα αδικήματα για τα οποία οι τρεις κατηγορούταν (παράνομη βία, διατάραξη κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης).

Η έξοδος των 3 αθωωθέντων (video)

Η έξοδος των 3 αθωωθέντων – πλέον – από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μετά από ακροαματική διαδικασία 8 ωρών. Συγκλονιστικές στιγμές και μία μεγάλη νίκη του κινήματος…μετά από μία μεγάλη μάχη…

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.