Σκληρή απάντηση Ψυχάρη σε Κακλαμάνη για τους «νταβατζήδες»


Μια σκληρή απάντηση με αιχμές και υπονοούμενα για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Κακλαμάνη φιλοξενείται σήμερα στην εφημερίδα «Τα Νέα». Ο νέος «πόλεμος» άρχισε όταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης είπε, μεταξύ άλλων, χθες στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ: «Θέλω να πω στους συντρόφους που έχουν προσωπικές στρατηγικές ότι η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας τελείωσε». Η εν λόγω τοποθέτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την οργή του κ. Ψυχάρη, ο οποίος σε απάντησή του στα σημερινά «Νέα» αναφέρει: «Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης είπε προχθές ότι ώς τώρα την ηγεσία του κόμματος τη διόριζαν ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και ο κ. Γ. Μπόμπολας. Κάπου φαίνεται να τα μπερδεύει ο εν λόγω… έφεδρος. Από τη θέση του υποψηφίου προέδρου του ΑΣΟΚ τον απέκλεισε τότε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος, που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!»Ο νέος «πόλεμος» άρχισε όταν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης είπε, μεταξύ άλλων, χθες στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ: «Θέλω να πω στους συντρόφους που έχουν προσωπικές στρατηγικές ότι η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας τελείωσε». 

Η εν λόγω τοποθέτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε την οργή του κ. Ψυχάρη, ο οποίος σε απάντησή του στα σημερινά «Νέα» αναφέρει:

«Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης είπε προχθές ότι ώς τώρα την ηγεσία του κόμματος τη διόριζαν ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και ο κ. Γ. Μπόμπολας. Κάπου φαίνεται να τα μπερδεύει ο εν λόγω… έφεδρος. Από τη θέση του υποψηφίου προέδρου του ΑΣΟΚ τον απέκλεισε τότε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος, που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!»

newpost.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.