Γιατί στέλνουν τον κόσμο στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


 

Τελευταία πυκνώνουν μέσα από το πολιτικό σύστημα οι φωνές εκείνες που αναλαμβάνουν αυτόκλητα σταυροφορία διάσωσης της «δημοκρατίας». Θεωρούν ότι την εικόνα αυτής της «δημοκρατίας» την αμαυρώνει ένα μελανό σημείο. Η είσοδος στη Βουλή του κόμματος της ΧΑ, καθώς και ο τρόπος που αυτή μιλά και ενεργεί. Διακηρύσσουν λοιπόν ότι θα προσπαθήσουν να θέσουν εκτός νόμου τη ΧΑ.

Όμως όλοι γνωρίζουμε πως δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα που ψηφίστηκε από μισό εκατομμύριο Έλληνες και εισήλθε στη Βουλή σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος και του εκλογικού νόμου,  αν δεν θέλουμε να πούμε ότι καταργούμε και αυτή την κατ’ επίφαση «δημοκρατία» που έχουμε. Αφού λοιπόν αυτό δεν μπορεί να γίνει, τότε γιατί κάποιοι από το πολιτικό σύστημα το προαναγγέλλουν, ενώ γνωρίζουν ότι αυτές οι ενέργειες θα ανεβάσουν τη δυναμική της ΧΑ;  

Τελευταία και ενόψει της ανόδου παράλληλα και του ΣΥΡΙΖΑ, γινόμαστε μάρτυρες συγκρούσεων μεταξύ των μελών της ΧΑ και μελών αριστερών οργανώσεων. Οι συγκρούσεις αυτές πυκνώνουν και δεν αποκλείεται προϊούσης και της οικονομικής εξαθλίωσης να οδηγηθούμε σε μια ισχυρή σύγκρουση των δύο πολιτικών άκρων, στην οποία ενδεχομένως εμπλακούν και οι παράνομοι μετανάστες.

Αναρωτιόμαστε αν αυτό επιδιώκουν εκείνοι από το σάπιο πολιτικό σύστημα που ηρωποιούν και φουσκώνουν τη ΧΑ; Βρήκε μήπως τρόπο το πολιτικό σύστημα να δραπετεύσει αλώβητο μέσα από μια κοινωνική σύγκρουση;

Αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα θα πρέπει να μείνει εδώ και να συγκρουστεί με το ίδιο με το λαό που εξαθλίωσε. Δεν θα δραπετεύσει βάζοντας το λαό να σφαγιαστεί μόνος του.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Γιατί στέλνουν τον κόσμο στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

  1. Ὁ/ἡ Γιάννης γράφει:

    Από μικρή ηλικία αρχίζουν τα παιδιά μας να πιστεύουν στα ψέματα. Ο Αι Βασίλης είναι το πρώτο μεγάλο ψέμα των παιδιών που τους προτρέπουμε εμείς να πιστέψουν.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.