Μια τρύπα στο νερό τα ταξίδια των υπουργών στις ΗΠΑ


«Οι Έλληνες συμφωνούν για την καταστροφική πολιτική που τους επιβλήθηκε.» Το ακούσαμε και αυτό από το στόμα του υπουργού ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Δεν είναι δυνατόν να το ζω αυτό . Δεν φτάνει που μας βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό θα μας πουν ότι εμείς τους το δώσαμε  κιόλας να μας το καρφώσουν; Μα είναι δυνατόν να δηλώνει ο υπουργός ανάπτυξης σε ταξίδι του στις ΗΠΑ , ότι οι Έλληνες είναι υπέρ του ξεπουλήματος της χώρας τους; Διαβάστε τι δήλωσε ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που έκανε για επενδύσεις.

Δήλωση Χατζηδάκη :H κοινή γνώμη (στην Ελλάδα) στηρίζει τις αλλαγές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα μέτρα είναι σκληρά. Όμως η σιωπηρή πλειοψηφία των πολιτών αποδέχεται τις θυσίες και τάσσεται υπέρ των μεταρρυθμίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων… ‘Ολοι όσοι πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση συνασπισμού”

Δηλαδή με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε …Και κερατάδες και δαρμένοι . θα μας ζητήσουν να τους πούμε κι ευχαριστώ στο τέλος που διαλύσανε τη χώρα την παιδεία την ανάπτυξη για να βγουν λάδι οι αποφάσεις τους και η ασχετοσύνη τους.
Βρήκαμε  τώρα φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Αμερική και τα δηλώνουν αυτά.

Νομίζουν ότι από εκεί δεν θα τα μάθουμε.

Παρόλα αυτά και τα μαθαίνουμε και τα διαβάζουμε και τους ξεφτιλίζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εκεί.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του kalaminet.gr
Γράφει λοιπόν η διαδικτυακή εφημερίδα :

Εντυπωσιακή παραπληροφόρηση στην Αθήνα για Χατζηδάκη και… ”επενδύσεις” στη Νέα Υόρκη.
Ο ”μνημονιακός μηχανισμός παραπληροφόρησης” στην Αθήνα- γνωστή μνημονιακή εφημερίδα- γράφει -παραπληροφορώντας ξεδιάντροπα- για… ”900 επενδυτές που παρακολούθησαν το Επενδυτικό Φόρουμ στη Νέα Υόρκη”. Από πότε οι 250-300 που πέρασαν από την αίθουσα, σχετικοί και άσχετοι (η μικρή μειοψηφία ”επενδυτές”), έγιναν… 900; Το Φόρουμ δεν έγινε σε… γήπεδο.

Οι δε ”επενδυτές” είναι οι γνωστοί ”γυρολόγοι” (των οποίων τα ονόματα είναι γνωστά ) που μιλάνε για …”επενδύσεις” στην Ελλάδα, που ποτέ δεν κάνουν, επειδή είναι του ”πάρε”.

Σε ότι αφορά το Capital Link Foroum, κάνει ΜΟΝΟ αυτήν την -χωρίς μεγάλη αξία- εκδήλωση κάθε χρόνο και εισπράττει μισό εκατομ. δολάρια ”χορηγίες” από τους ανεγκέφαλους υπουργο- κρατικοδίαιτους της Αθήνας, που έρχονται στη Νέα Υόρκη ουσιαστικά για προσωπικό τουρισμό, νομίζοντας ότι θα μιλήσουν σε… μεγαλοεπενδυτές.

Κι επειδή η αλήθεια είναι ότι πολύ καιρό τώρα παρακολουθούμε έλληνες υπουργούς να πηγαινοέρχονται στην Αμερική γι αυτά τα περιβόητα φόρουμ και όλο δηλώσεις κάνουν για συναντήσεις με επενδυτές αλλά ποτέ δεν έχουμε δει κάποιο αποτέλεσμα από αυτές τις επισκέψεις μήπως να λάβουμε σοβαρά αυτά τα σχόλια των μέσων εκεί;  Μήπως να μαζευτούμε λιγάκι και να μετρήσουμε « πόσα απίδια χωράει ο σάκος» και να σοβαρευτούμε χωρίς να γεμίζουν φούμαρα τον ελληνικό λαό;

Που πάτε κι έρχεστε; Δεν μας ξέρουν ; Αν ήταν τόσα χρόνια θα κάνανε επενδύσεις που ήμασταν στα καλά μας τώρα με όλα αυτά που έχουν γίνει πιστεύετε ότι θα πείσετε αυτούς που δεν έχετε πείσει ως τώρα; Περίεργο….

briefingnews.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.