“Αυτοτιμωρία”, με τον Λοβέρδο να κάνει την αρχή…


Γραφικοί θα καταντήσουν οι περισσότεροι εθνοσωτήρες μας με την πολιτική εξάρτηση αν  αρχίσουν να ιδρύουν ο ένας μετά τον άλλο κόμματα μιμούμενοι τον πρόεδρο των ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμένο, ο οποίος, βέβαια, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτούς που καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση. Δεν ήταν έκπληξη η διαγραφή του Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ ύστερα από τις γνωστές σε όλους διαφωνίες, αλλά, η έκπληξη αφορά την ίδρυση νέου κόμματος και μάλιστα μ’ έναν πολύπλοκο τίτλο: Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας ( ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.)

Σύμφωνα με την πολιτική του διαδρομή ο κ. Λοβέρδος  εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του 2.000. Ως εκ τούτου, δεν θεωρείται παλιός, αλλά μέχρι εδώ έπρεπε να ήταν η κοινοβουλευτική του παρουσία μετά την διαγραφή. Η δημιουργία κόμματος θ’ αποδειχθεί τραγικό λάθος καθόσον σύμφωνα με την ισχύουσα εκλογική νομοθεσία για να μπει ένα κόμμα στη Βουλή χρειάζεται το εκλογικό ποσοστό του 3% και όχι του 0.3%.

yanniskakanos.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.