Το ΠΑΣΟΚ κάλυψε την “ωορηξία” του με μία διαγραφή και μιά αντιναζιστική πιρουέτα


Ας πηδάμε κι ας γελάμε για να λεν πως δεν πεινάμε.

Το ΠΑΣΟΚ αν και ως προς την παραγωγή πολιτικής ήταν πάντα στείρο παίζοντας τον ρόλο του “ευνούχου” του συστήματος, απέδειξε σήμερα ότι όταν συρικνώνεται έχει ταυτοχρόνως και ωορηξία.

Το “ωάριο” που αποκολήθηκε απο την άρρωστη έτσι κι αλλιώς μήτρα της γριάς ευρωσοσιαλδημοκρατικής παράταξης, είχε σήμερα το όνομα Λοβέρδος.

Ο Τζήμερος του ΠΑΣΟΚ (Λοβέρδος) πριν διαγραφεί απο το κόμμα, ανακοίνωσε ότι μαζί με τα άλλα ζόμπι που είχαν βγεί σε προηγούμενες συσπάσεις της Πασοκικής μήτρας , σχηματίζει μία πολιτική κίνηση “άμεσης δράσης” με το όνομα “ΡΙΚΣΣΥ”.

Αυτός λοιπόν που εικάζοντας την συναίνεσή μας μας έκανε δια νόμου ζωντανές αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών, αυτός που κλείνοντας για χάρη των ιδιωτικών συμφερόντων το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία έστειλε στον θάνατο κάμποσα παιδάκια και στην απόγνωση εκτοντάδες επώνυμους αγωνιζόμενους γονείς καρδιοπαθών παιδιών, αυτός που έκανε την αναλγησία πολιτική αρετή και την μισανθρωπία αναπτυξιακό ταλέντο θεωρώντας το υψηλό μέσο όρο προσδόκιμου ζωής του συνταξιούχου ως μία απο τις αιτίες της κατάρρευσής του, είναι πιά το “απόβλητο ωάριο” του ΠΑΣΟΚ.

Το ετοιμοθάνατο ΠΑΣΟΚ, δια του αρχηγεύοντος Βενιζέλου θέλησε να καλύψει αυτή την γεροντική ωορηξία, με μία δήθεν αντιναζιστική πιρουέτα κάνοντας αβανταδόρικη επίθεση στα “αυγά του φιδιού” δηλαδή στην Χρυσή Αυγή.

Βέβαια εκ πρώτης όψεως , είναι εντυπωσιακό να βλέπεις ένα φίδι να επιτίθεται στα αυγά ενός άλλου φιδιού.

Με νηφάλια σκέψη και παρατηρητικότητα ακόμα και ο πιό αφελής, θα δεί ότι το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα υπόλοιπα εντολοδόχα μέλη της Ευρωατλαντικής συμμορίας , εδώ και καιρό όχι μόνο δεν πειράζουν τα αυγά αυτού του φιδιού αλλά κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους για να διευκολύνουν την επώαση τους και την ανάπτυξη των εντός αυτών εμβρύων.

Το ζητούμενο όμως δεν είναι το γιατί ο ένας δωσίλογος παριστάνει τον δημοκράτη και ό άλλος τον απογοητευμένο Πασόκο που βιάζεται να αναλάβει τον ρόλο του περιπολικού της άμεσης δράσης της νέας σοσιαλδημοκρατίας, αλλά πότε θα ξυπνήσουμε για να αντιληφθούμε ότι ως Έλληνες Ορθόδοξοι δημοκράτες δεν είναι δυνατόν να ζούμε δίπλα στα φίδια και τα αυγά τους.

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.