Θέατρο αντιπαράθεσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.


Από το πουθενά και ενώ οι πάντες αναμένουν να δουν τι θα γίνει με τη δόση της τρόϊκας και το κατάπτυστο και εξαθλιωτικό φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, φούντωσε ξαφνικά μια όξυνση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με συνεχώς κλιμακούμενες προς το οξύτερο ανακοινώσεις μεταξύ των δύο κομμάτων.

Ελπίζουμε πως δεν υπάρχουν πλέον αφελείς σ΄ αυτή τη χώρα που να «τσιμπάνε» σ΄ αυτή την τεχνητή αντιπαράθεση. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι δύο κόμματα του ίδιου σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που μάχονται μόνο και μόνο για καλύτερη θέση στη νομή της εξουσίας.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να περιχαρακώσουν την εκλογική τους πελατεία και να στρέψουν την προσοχή του κόσμου αλλού, εκτιμούμε πως στήνουν ένα θεατρικό σκηνικό κοινωνικής ρήξης. Το ΠΑΣΟΚ από το άλλο μέρος, μιας και δεν του δίνει πλέον κανείς σημασία, προσπαθεί να περιχαρακώσει την εναπομείνασα δική του (υπάρχει δυστυχώς και τέτοια!!!) εκλογική πελατεία, επιτιθέμενο στη ΧΑ. Εκεί κατέληξαν οι όψιμοι «σταυροφόροι της δημοκρατίας», αφού επί 38 χρόνια είχαν βάλει τη δημοκρατία στην άκρη και ικανοποιούσαν την εκλογική τους πελατεία με δανεικά.

Όλοι πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά στις θεατρικές τους αντιπαραθέσεις. Και φυσικά δεν πρέπει να καπελωθούμε από κανένα κομματικό συμφέρον. Τι διάολο, ακόμα δεν έχουμε βάλει μυαλό; Θα πιστέψουμε την κυβερνητική ΝΔ ή το παλιό πεινασμένο ΠΑΣΟΚ που έχει εισρεύσει στον ΣΥΡΙΖΑ και ονειρεύεται στις δόσεις της τρόϊκας;

Ο ελληνικός λαός αυτή τη φορά, δεν πρέπει να πιστέψει κανέναν. Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης, θα πρέπει να απομείνει να καταρρεύσει μόνο του μπροστά στα μάτια του λαού και να διαγραφεί εντελώς από τη μνήμη του.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.