Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: το δολοφονημένο μέλλον…


Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την εν ψυχρό εκτέλεση του δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από το χέρι τουΚορκονέα (ειδικού φρουρού της ΕΛ.ΑΣ.).

Το τραγικό συμβάν του θανάτου, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, έγινε η αφορμή –όχι η αιτία– μιας άνευ προηγουμένουπανελλαδικής εξέγερσης των συνομηλίκων του Αλέξανδρου, που διήρκησε πολλές ημέρες. Τελικά οι κρατικοί και οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι έκαψαν την Αθήνα, σε μια επίσης άνευ προηγουμένου προβοκάτσια που αποσκοπούσε να στρέψει την κοινωνία εναντίον των σπλάγχνων της: της εξεγερμένης νεολαίας και όσων της συμπαραστέκονταν.

Σήμερα, οι καταστροφές των στρατευμένων κρατικών και παρακρατικών κουκουλοφόρων –συνεργάτες των οποίων δολοφόνησαν τους υπαλλήλους της MARFIN– γίνονται το δήθεν επιχείρημα στις ανακοινώσεις των φονικών κομμάτων: τουΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προκειμένου να δικαιολογηθεί η κρατική καταστολή των εκδηλώσεων που γίνονται στη μνήμη του Αλέξανδρου. Οι αμετανόητοι δολοφόνοι της χώρας αντί να μείνουν σιωπηλοί, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες τους, προσπαθούν να διχάσουν και να τρομοκρατήσουν το λαό με απειλητικά κείμενα· ένδειξη ότι φοβούνται! Γνωρίζουν ότι κάθε διαδήλωση πλέον μπορεί να εξελίχθη σε εξέγερση, που πιθανόν να οδηγήσει στην ανατροπή τους από την εξουσία.

Οι εκδηλώσεις μνήμης είναι απόλυτα δικαιολογημένες: Μετά τα φονικά μνημόνια ο Αλέξανδρος έχει γίνει το σύμβολο τωνδολοφονημένων ονείρων των νέων ανθρώπων· τουδολοφονημένου μέλλοντος της Ελλάδας. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ανήκει στα αξιολύπητα ανθρωπάκια – τα θύματα της κρατικής προπαγάνδας που καταφέρονται ανοήτως εναντίον των ενεργών συμπολιτών τους που διαμαρτύρονται με κάθε αφορμή κατά των προδοτών, των κλεφτών και τωνφονιάδων των Ελλήνων.

Αιωνία η μνήμη του αδικοχαμένου δεκαπεντάχρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου!

massmedia-gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.