Ορθόδοξη γενοκτονία!…


ορθόδοξη γςνοκτονία...

Ο μαθητής μου-στο Γυμνάσιο Αίγινας-Μανώλης Κοτάκης πήρε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη απ’ το Σεβ. Μητροπολίτη Σιάτιστας κ. Παύλο.

Έχει δε, όπως νομίζω, ιδιαίτερο ενδιαφέρον-ανάμεσα στα άλλα- η απόφανσή του Μητροπολίτη ότι «δεν μπορεί κάποιος ορθόδοξος χριστιανός ν’ ανήκει στη Χρυσή Αυγή»…

Και προκύπτει το ευνόητο ερώτημα: Υπάρχει κάποιο πολιτικό κόμμα, στο οποίο μπορούν να ανήκουν οι ορθόδοξοι χριστιανοί;

Και ας μην πάμε σε κάποιο απ’ τα, λεγόμενα, αριστερά κόμματα, που οι «εθνικόφρονες» τους έχουν κολλήσει την ταμπέλα της αθεΐας. Μια ταμπέλα, που ήταν της μόδας παλιότερα να τη κολλούν σε όποιον τολμούσε να μιλάει για δικαιοσύνη. Και μπορεί ακόμη και σήμερα…

Για ν’ αποδεικνύεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, ως πού μπορεί να φτάσει η διαστρέβλωση απ’ τους εγκάθετους διεστραμμένους διαστροφείς! Ώστε να φτάνουν στο σημείο να διατείνονται ότι:

Όσοι μιλούν για δικαιοσύνη είναι άθεοι! Ενώ οι κλέφτες και απατεώνες είναι ένθεοι! Και θρήσκοι και πατριώτες!

Γεγονός, που είχε σαν αποτέλεσμα, πάμπολλοι έντιμοι άνθρωποι, που αγαπούσαν τη δικαιοσύνη να προσχωρήσουν στ’ αριστερά κόμματα.
Παρ’ όλες τις δυσμενείς συνέπειες, που συνεπαγόταν, για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, μια τέτοια προσχώρηση.

Και βέβαια οι περισσότεροι διατήρησαν τη θρησκευτικότητά τους.

Αλλά και πολλοί απ’ αυτούς, που δήλωναν και δηλώνουν άθεοι είναι στην πλειονότητά τους περισσότερο έντιμοι από κάποιους σούπερ-εθνικόφρονες και σούπερ πατριώτες.

Εκτός από κάποιους, που επέλεξαν να παίξουν έναν πολύ ύποπτο και δόλιο ρόλο. Αφού συντάσσονται με τους δημιουργούς κάποιων εξαιρετικά ύποπτων καλλιτεχνικών τερατουργημάτων…

Και μιλούν στο όνομα της χυδαιότητας για την ελευθερία του λόγου και της τέχνης. Και φαίνονται να λειτουργούν ως πληρωμένοι δολοφόνοι εναντίον της πολιτισμικής ταυτότητας του λαού μας.

Γεγονός, που σημαίνει ότι, όπως σε κάθε χώρο, έτσι και στο χώρο της αριστεράς μπορεί να υπάρχουν κάποιοι πουλημένοι, που ξεπουλάνε τα τζοβαϊρικά της πολιτισμικής και θρησκευτικής μας παράδοσης και ιστορίας.

Και, αν μεν αυτοί βρίσκονται κάπου στο περιθώριο, δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεδομένου ότι κανένας χώρος της κοινωνικής μας ζωής δεν απαρτίζεται από αγγελούδια…

Όταν όμως βρίσκονται στην ηγετική ομάδα, η οποία, όταν πάρει την εξουσία, θ’ αποφασίζει και θα διατάσσει, τότε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα.

Ιδιαίτερα για όποιους θέλουν, όχι απλά να λέγονται αλλά και να είναι ορθόδοξοι χριστιανοί…

Ασύγκριτα βέβαια χειρότερη είναι η περίπτωση εκείνων, που ενώ διατείνονται ότι είναι ορθόδοξοι χριστιανοί επιμένουν ν’ ακολουθούν την ηγεσία της διαπλεκόμενης με το ναζισμό και σιωνισμό φασιστικής μαφίας του δικομματισμού…

Ο οποίος με απίστευτο κυνισμό και πρωτοφανή βαρβαρότητα ξανασταυρώνουν το Ευαγγέλιο και απεργάζεται απροκάλυπτα τη γενοκτονία του ελληνικού λαού.

Υπήρχε, μέχρι τώρα και η νησίδα και όαση των «ανεξάρτητων Ελλήνων». Που και αυτήν, όπως φαίνεται, έπνιξε το τσουνάμι του σιωνιστικού και του ναζιστικού μαμωνά.

Αλλά και, στην περίπτωση αυτή, υπάρχει ένα «αλλά» για έναν πραγματικά ορθόδοξο χριστιανό.

Όπως υπήρχε πάντα σε σχέση με τα κόμματα της, λεγόμενης, Δεξιάς. Που ενσαρκώνουν την ιδεολογία και πρακτική της ελεύθερης οικονομίας.

Γιατί η ελεύθερη οικονομία σημαίνει επιβολή του νόμου της ζούγκλας. Που βέβαια είναι φυσιολογική για τις αγέλες των ζώων, αλλά αποτελεί διαστροφή για την κοινωνία των ανθρώπων.

Διαστροφή, που βρίσκεται σε διαμετρική αντίθεση με το πνεύμα του Ευαγγελίου. Το οποίο, δια στόματος του ίδιου του Χριστού διακηρύσσει:

«Ου δύνασθε δουλεύειν Θεώ και μαμωνά»!

Κι αν κάποιοι ισχυρίζονται το αντίθετο, απλά δουλεύουν το λαό. Όχι όμως βέβαια και το Θεό….

Κι όσο τη Χρυσή Αυγή;

Το διαμετρικά ασυμβίβαστο με το πνεύμα του Ευαγγελίου, στην περίπτωσή τους, είναι οι ρατσιστικές τους αντιλήψεις και συμπεριφορές είναι, όχι απλά ασυμβίβαστες, αλλά διαμετρικά αντίθετες με το πνεύμα του Ευαγγελίου…

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η μεταναστευτική πλημμυρίδα στον ελλαδικό χώρο δεν είναι «εκ του πονηρού» δημιούργημα των εχθρών της Ελλάδας…

Και ότι δεν αποτελεί μία ακόμη συνιστώσα της προμελετημένης πολιτισμικής και εθνολογικής αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού και του πολιτισμού μας!

Παράλληλα και με την οικονομική εξαθλίωση και εθνική υποδούλωση, η οποία ραγδαία επιβάλλεται.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι λάθος, στη φάση αυτή, ν’ ασχολούμαστε με τις ιδιορρυθμίες κάποιων κομμάτων. Και ν’ αποπροσανατολιζόμαστε απ’ το πρωταρχικό:

Που στην προκειμένη περίπτωση είναι ν’ αντισταθούμε στους προφανείς και πρωτοφανείς ενεργούς φασίστες και ναζί. Εσωτερικού και εξωτερικού. Που χρησιμοποιούν ως αιχμή του δόρατος τον δολοφονικό και εφιαλτικό δικομματισμό…

Που, ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, απροκάλυπτα και με όλα τα μέσα απεργάζεται την καταστροφή της ορθόδοξης πατρίδας μας και την βιολογική και πνευματική γενοκτονία του ορθόδοξου λαού μας!…

παπα-Ηλίας

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Ορθόδοξη γενοκτονία!…

  1. Ὁ/ἡ Panagiotes Baziotopoulos γράφει:

    Πικρές αλήθειες ατάκτως ριγμένες και ανάκατα με προφανείς αρλούμπες…

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.