Υπάλληλοι ΠΑΣΟΚ: Πουλήστε βίλες και κότερα για να μας πληρώσετε


Υπάλληλοι ΠΑΣΟΚ: Πουλήστε βίλες και κότερα για να μας πληρώσετε

Σκληρή ανακοίνωση κατά του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του από τους υπαλλήλους του κόμματος, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες.

Απλήρωτοι παραμένουν οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ εδώ και 10 μήνες, γεγονός που τους ώθησε να εκδώσουν μια σκληρή ανακοίνωση κατά του κόμματος και των στελεχών του από τα οποία ζητούν να πουλήσουν τις βίλες και τα κότερά τους για να πληρωθούν.

Στην ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι «οι νέοι σωτήρες του κόμματος» ασκούν τρομοκρατία για να «κάτσουν στα αυγά τους» οι υπάλληλοι ενώ τους χρωστάνε, όπως υποστηρίζουν, μισθούς 10 μηνών. «Η εργοδοσία μας οφείλει μισθους 10 μηνών. Το 2012 πήραμε ποσά των 500 ευρώ, που καλύπτουν περίπου μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας, και τώρα διαρρέουν ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων, φοβούμενοι το αυτόφωρο.»

Όπως γράφουν οι υπάλληλοι, αν δεν πάρουν το δώρο των Χριστουγέννων, θα κάνουν άμεσα καταγγελίες:

«Να μην φοβούνται…απλά να είναι σίγουροι ότι ήδη έχουμε τις καταγγελίες, που θα φτάσουν στις Αρχές πέντε λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμίας», λένε απευθυνόμενοι στους υπεύθυνους του ΠΑΣΟΚ.

Οι απλήρωτοι υπάλληλοι καταγγέλλουν επίσης και επιχείρηση τρομοκράτησής του. «Δηλώνουμε επίσης ότι η τρομοκρατία που ασκούν “νέοι σωτήρες” του Κόμματος ώστε “να κάτσουμε στα αβγά μας γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντς” δεν θα τους βγει σε καλό» γράφουν.

Και τέλος, χαρακτηρίζουν «χορτάτους» τα «νέα “παλιά” μεγαλοστελέχη» που τους ζητούν κατανόηση και προτείνουν στα στελέχη αυτά του ΠΑΣΟΚ να πουλήσουν τις βίλες τους και τα κότερα τους για να πληρωθούν οι ίδιοι:

«Επειδή μας ρωτούν για το που θα βρουν λεφτά να μας πληρώσουν, έχουμε απάντηση….ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!!»

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/261215/ypalliloi-pasok-poyliste-viles-kai-kotera-gia-na-mas-plirosete#ixzz2EpPQLaDu

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.