«Τα διδάγματα του καθηγητή Στουρνάρα»


stournaras 1«Τα διδάγματα του καθηγητή» είναι ο τίτλος του άρθρου στις οικονομικές σελίδες της Süddeutsche Zeitung, το οποίο αναφέρεται στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Το άρθρο αναφέρει ότι «ο Γιάννης Στουρνάρας έχει ένα από τα πιο δύσκολα επαγγέλματα στον κόσμο: είναι υπουργός Οικονομικών στην Αθήνα. Το κάνει για πατριωτικούς λόγους ισχυρίζεται και από τους συμπατριώτες του ζητά κάμποσα».

Η εφημερίδα συνεχίζει: «Ο Στουρνάρας μιλάει σπάνια για προσωπικά θέματα. Σε μια συνέντευξή του δήλωσε πάντως πως η κόρη του που ζει στο εξωτερικό τον ρώτησε κάποτε εάν μπορεί να αγοράσει με τον άντρα της ένα σπίτι. «Της είπα πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο». Δεν θέλει όπως τόσοι άλλοι Έλληνες να βγάλει τα χρήματά στο εξωτερικό. «Όσο διαρκεί η κρίση θα μείνεις στο ενοίκιο» απάντησε. Τότε δεν ήταν υπουργός Οικονομικών. Και σήμερα όμως θα απαντούσε με τον ίδιο τρόπο. Ζητά από την ελίτ της χώρας του να επενδύσει καλύτερα στην Ελλάδα παρά να βγάλει τα χρήματα στο εξωτερικό. Έδωσε ώθηση στην καθυστερημένη συμφωνία με την Ελβετία. Εάν οι συνομιλίες στη Βέρνη ολοκληρωθούν πριν από το τέλος του χρόνου παραμένει ασαφές».

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.