Αργούν οι Έλληνες κύριοι…Υπομονή, θα εξεγερθούν…


Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

– Τραβάει πολύ σε μάκρος με τους Έλληνες

– Υπομονή. Δεν θ’ αντέξουν πολύ ακόμη.

– Εμάς η όλη κατάσταση μας ανησυχεί πάντως.

– Αδίκως ανησυχείτε αγαπητέ.

– Ε, όχι και αδίκως. Από τη μια προετοιμαζόμαστε για εισβολή στο πιο θερμό σημείο του πλανήτη και από την άλλη αντί να επιδιώκεται σταθερότητα στους πιο βασικούς συμμάχους στην περιοχή, καθόμαστε και βλέπουμε την αποσταθεροποίησή τους. Για να μην πω την συνδαυλίζετε κιόλας.

– Τα πράγματα γνωρίζετε κύριοι ότι είναι εξαιρετικά περίπλοκα. Σταθερότητα, ναι,  θέλουμε στους συμμάχους μας αλλά σε «ελεγχόμενη βάση». Συνεπώς, θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα σε μερικούς απ’ αυτούς. Ιδίως κάποιους «οιονεί αφερέγγυους».
– Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα έπρεπε να παραμείνουν σε σταθερότητα οι Έλληνες για να μπορούμε να υπολογίζουμε σε αξιόμαχη στήριξή μας. Το να ανάψει ένα θερμό μέτωπο πίσω από την πλάτη των στρατευμάτων μας δεν θα βοηθήσει σε τίποτα την εκστρατεία.

– Δεν θα είναι για πολύ και κυρίως θα είναι «ελεγχόμενη ένταση».

– Μια θερμή σύγκρουση – ιδίως εμφύλια – ποτέ δεν μπορεί να είναι απολύτως ελεγχόμενη. Εύκολα μπορεί να ξεφύγει και να κλιμακωθεί. Οι Έλληνες δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια να διαμελιστούν. Ούτε να βλέπουν να γίνονται μειονότητα χωρίς αντίδραση. Η φωτιά θα λάβει διαστάσεις και θα επεκταθεί κι εκτός χώρας.

– Δεν θα έχουν περιθώρια αντίδρασης. Κι εν πάση περιπτώσει, το αντίτιμο αξίζει και τον κόπο και τα ρίσκα.

– Κι έτσι να μείνουν, και πάλι εμείς θα ελέγχουμε και τα πετρέλαιά τους και τα πάντα. Πάντα έτσι δεν ήταν; Η εκτεταμένη διαφθορά τους να είναι καλά. Μέχρι και παγκόσμια πρωτιά πιάσανε. Ποιός ο λόγος να αλλοιώσουμε την εθνολογική τους σύνθεση και την εδαφική τους ακεραιότητα βάζοντας σε κίνδυνο όλη την περιοχή; Δημιουργείτε ένα ενεργό μεγα-ναρκοπέδιο κύριοι με όλα αυτά. Και μάλιστα στην χειρότερη δυνατή χρονική στιγμή.

– Απλά πρέπει να σιγουρέψουμε την «επένδυσή» μας αγαπητέ.

– Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι επιδεικνύουν αξιοσημείωτη αντοχή. Οι υπολογισμοί σας από το 2010 περίμεναν εξέγερση των λαϊκών μαζών τους και παρ’ όλα αυτά τίποτα.

– Δεν θ’ αντέξουν για πολύ ακόμη αγαπητέ. Θα εκραγούν θέλουν δε θέλουν. Τα οικονομικά μέτρα που υφίστανται γίνονται όλο και πιο σκληρά, όλο και πιο πολλά, όλο και πιο δυσβάστακτα.

– Εξακολουθώ πάντως να είμαι επιφυλακτικός. Η Αργεντινή, το προσφιλές σας υπόδειγμα/παράδειγμα κατέρρευσε με πολύ λιγότερα. Άρα, κάτι δεν πάει καλά στους υπολογισμούς σας.

– Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πεπατημένη. Διαλύονται οικονομικά, στρέφονται ο ένας ενάντια στον άλλον, αλληλοσφάζονται και ο μισός πληθυσμός τους αναγκάζεται να μεταναστεύσει. Οι αλλοεθνείς μετανάστες είναι ήδη πάρα πολλοί και πολύ κοντά στο να γίνουν ο μισός πληθυσμός. Η «βίαιη μαζική έξοδος» των «αυτοχθόνων» θα τους φέρει πιο γρήγορα σ’ αυτό τον στόχο. Και μια αριστερή κυβέρνηση που θα ανοίξει διάπλατα τις πύλες ώστε σε λίγους μήνες να μπουν εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη μετανάστες στη χώρα, καθώς και η ευρεία πολιτογράφησή τους ως Έλληνες, θα φέρει απίστευτα γρήγορη επίτευξη αυτού του στόχου. Σε λίγους μήνες μπορούν να είναι το 50% του Ελλαδικού πληθυσμού. Θα κατέχουν το μισό κοινοβούλιο και την μισή κυβέρνηση. Εύκολα με ένα τέτοιο κοινοβούλιο και με ένα εμφύλιο θα χωρίσουμε την Ελλάδα σε εκατό καταρρακωμένα κομμάτια. Και τότε ουδείς θα μπορεί ν’ αντισταθεί στην εκμετάλλευση από μέρους μας των πετρελαίων. Και όχι μόνον βεβαίως.

– Υπάρχουν όμως τμήματα του πληθυσμού που το έχουν αντιληφθεί αυτό. Κι έχουν πάψει να το βλέπουν ως απλή συνωμοσιολογία.

– Ε, και; Βλέπετε καμία αξιόλογη αντίδραση πέραν από ολίγη θεωρητική γκρίνια; Κι αυτή περιθωριακή. Είναι εξοβελισμένες αυτές οι αντιδράσεις από την επίσημη Πολιτική Σκηνή και από τα μεγάλα ΜΜΕ.

– Η αλήθεια είναι πως όχι.

– Γι’ αυτό σας λέω αγαπητέ. Είναι θέμα λίγων μηνών για να ανατραπούν τα πάντα εκεί κάτω. Μόλις λίγων μηνών.

– Εάν δεν σας προλάβουν τίποτε άλλοι «αγριεμένοι» στα παρασκήνια της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.

– Δεν πρόκειται. Κάθονται όλοι φοβισμένοι και αδύναμοι στις γωνιές τους. Όσο για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Πολιτικών και των προνομιούχων της κοινωνίας τους είναι «επαρκώς ρυθμισμένοι» προς αυτήν την κατάσταση που σας περιγράφω. Μαζί τους και τα ΜΜΕ. Ο Λαός τους θα κάνει ότι του πουν οι παραπάνω ηγήτορές του και οι κυρίαρχοι διαμορφωτές κοινής γνώμης.

– Το κάνετε ν’ ακούγεται πάρα πολύ απλό. Λες και δεν υπάρχει ο κίνδυνος να «βαλτώσει» η υπόθεση και να δούμε ένα νέο Λίβανο. Έναν νέο εμφύλιο που θα κρατήσει χρόνια ολόκληρα χωρίς να γέρνει πουθενά η πλάστιγγα. Και χωρίς βεβαίως να μπορούν, υπ’ αυτή την κατάσταση να μας παράσχουν ασφαλή μετόπισθεν και συμμαχική υποστήριξη. Κινδυνεύουν τα στρατεύματά μας να υφίστανται το ένα σαμποτάζ μετά το άλλο. Παίζετε με τη φωτιά κύριοι.

– Δεν θα το αφήσουμε να βαλτώσει.

– Εμείς ίσως όχι. Υπάρχουν κι άλλοι διεθνείς παίχτες όμως που καραδοκούν να μας δημιουργήσουν «προβλήματα στα μετόπισθεν».

– Εννοείτε Ρώσους και Κινέζους;

– Και όχι μόνον. Πολλοί θα είχαν συμφέρον να χρονίσει η εμπόλεμη κατάσταση στην Ελλάδα, μια χώρα σύμμαχο των «επιτιθέμενων».

– Θα το ελέγξουμε.

– Και ποιός μας λέει ότι αυτά τα 5-6 εκ μουσουλμάνων μεταναστών «φρεσκοΕλλήνων» θα είναι «πιο πειθαρχημένοι και πειθήνιοι στα κελεύσματά μας» από τους Έλληνες; Γιατί να πειθαρχήσουν σ’ εμάς και όχι στα Διεθνή Ισλαμικά Κέντρα;

– Δεν θα τους επιτραπεί να συνυπάρξουν σε ένα μεγάλο ενιαίο ισλαμικό νεοΕλλαδικό κράτος ώστε να μετατραπούν σε «ισχυρό διεθνή παίχτη». Θα χωριστούν σε πολλά κομμάτια. Κι άλλωστε, ο μισός πληθυσμός θα είναι ελληνικός. Αυτοί θα είναι και ο «ρυθμιστής» των νέων κρατιδίων. Δεν θα μπορούν να υπάρξουν χωρίς την στήριξή μας. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τους Φαλαγγίτες στο Λίβανο. Κι αυτό θα «κοστίζει». Όλοι οι πόροι της χώρας θα μας ανήκουν. Εν πάση περιπτώσει, ο ένας θα ελέγχει τον άλλον. Και δεν θα έχουν το χρόνο, ούτε την διάθεση ν’ ασχοληθούν μαζί μας.

– Συνεπώς – επιμένω – οι «διεθνείς γεωπολιτικοί παίχτες» που λέγαμε παραπάνω έχουν κάθε λόγο λοιπόν να μην αφήσουν να συμβεί αυτό. Να μην γίνει εμφύλιος, να μην γεμίσει από μουσουλμάνους μετανάστες, να μην διαμελιστεί η χώρα.

– Θα τους δοθούν σοβαρά ανταλλάγματα για να μην αναμειχθούν. Ήδη τους δίνονται. Γι’ αυτό άλλωστε και βλέπουμε να «εξελίσσεται το παιγνίδι» στην Ελλάδα και δεν έχει «φρεναριστεί» από μέρους τους.

– Ο εμφύλιος πάντως αποδείχτηκε ότι είναι μεγάλη κουβέντα. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί.

– Κι όμως. Υπάρχουν οι δυνάμεις. Κι ετοιμάζονται. Το πολύ πολύ, την «κρίσιμη ώρα» κι αν απαιτηθεί, θα «βοηθηθούν» κιόλας στο να τον ξεκινήσουν. Ο «μηχανισμός» είναι ήδη έτοιμος και «αναμένει». Για την ακρίβεια έχουν σχεδιασθεί και δρομολογηθεί πολλά «εναλλακτικά πρωτόκολλα».

– Εξακολουθώ να μην πείθομαι. Ούτε για την αναγκαιότητα όλων αυτών, ούτε για το εφικτό. Αντιθέτως, τα θεωρώ όλα υπερβολικά επικίνδυνα για τους αμυντικούς σχεδιασμούς μας.

– Όπως πάντα η γνωστή αντίθεση. Οι Στρατηγοί με τους διεθνείς κοινωνικοοικονομικούς παίχτες. Δεν πειράζει κύριοι. Να είστε σίγουροι ότι τα ανταλλάγματα και οι εγγυήσεις που θα λάβετε για να εξακολουθήσουμε να έχουμε την σιωπηρή σας ανοχή θα είναι υπεραρκετά. Χρηματοδοτήσεις των προγραμμάτων σας δεν θέλετε; Σας βεβαιώ ότι όχι μόνον θα τις λάβετε αλλά θα είναι και γενναιόδωρες υπέρ του δέοντος. Και όχι μόνον.

– Επανέρχομαι στο ίδιο ερώτημα. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα εξεγερθούν;

– Ω, μα είναι απλό. Εσείς εάν πεινούσατε και βλέπατε ότι όσοι έφαγαν τον σκασμό τόσες δεκαετίες παραμένουν στο απυρόβλητο και όλα τα βάρη πέφτουν σε σας, τι θα κάνατε; Αργά ή γρήγορα δεν θα παίρνατε το όπλο για να επιτεθείτε προς όποιον θεωρούσατε υπεύθυνο και ωφελημένο;

– Σας επισημαίνω κύριοι ότι 3 – 5 εκ Έλληνες έχουν ήδη εξαθλιωθεί κι όμως ακόμη κανείς δεν πήρε τα όπλα.

– Υπομονή κύριοι. Λίγο ακόμη. Άλλωστε, δεν ποντάρουμε μόνον σ’ αυτόν τον «πυροδότη». Μην λησμονούμε ότι μια από τις βασικές μας πολιτικές, η ραγδαία αλλαγή του εθνολογικού χαρακτήρα της Ελλάδας, στηρίζεται από την τεράστια εκλογικά Ελληνική Κεντρο-αριστερά. Και δη, μέσω της αμέριστης στήριξης της αθρόας μετανάστευσης μουσουλμάνων προς την Ελλάδα αλλά και την ταχεία αλλοίωση και αποδόμηση της ιστορίας τους. Αυτό αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει την Αριστερά και τις Ελληνικές Πατριωτικές Δυνάμεις σε ένοπλη σύγκρουση μεταξύ τους. Θέλουν δε θέλουν. Η «πίεση» που τους ασκείται με όλα αυτά είναι τόσο μεγάλη, που η «τελική θερμή ρήξη» αποτελεί μονόδρομο και για τις δύο δυνάμεις.

– Και σ’ αυτό δείχνουν όμως αξιοσημείωτη αντοχή. Παρ’ ότι ήδη έχουν εισβάλλει εκατομμύρια μουσουλμάνοι στη χώρα,  ο εμφύλιος πόλεμος που περιγράφετε ακόμη δεν ξέσπασε.

– Υπομονή κύριοι. Υπομονή. Λίγο ακόμη. Ένας από τους δύο «εναλλακτικούς και αλληλοϋποστηριζόμενους πυροδότες» θα σκάσει αργά ή γρήγορα. Και φυσικά, θα «ενισχυθεί» από αυτές ακριβώς τις «εφεδρείες» μουσουλμάνων μεταναστών. Κι από δικές μας δυνάμεις βεβαίως. Κι όταν σκάσει αυτό το θανάσιμο, αιματηρό καμίνι, σε συνδυασμό με την πείνα του πληθυσμού που θα τους κάνει να αλληλοτρώγονται, να είστε σίγουροι ότι οι μισοί Έλληνες θα πάρουν όλοι μαζί το δρόμο της εξόδου από τη χώρα. Αυτό θα είναι το τέλος. Μετά έρχεται η σειρά μας. Η Τουρκία θα εισβάλλει και θα καταλάβει την μισή Ελλάδα. Με δική μας παρέμβαση θα αρκεστεί στα δωδεκάνησα και την Δυτική Θράκη, η Βουλγαρία για να μην παρέμβει υπέρ της Ελλάδας θα λάβει ένα μικρό τμήμα της Βορειοανατολικής Θράκης, οι Μακεδόνες θα λάβουν τα δικά τους, οι Αλβανοί επίσης, η Βρετανία επίσης και φυσικά, η Κρήτη θα μετατραπεί από μόνη της σε μια «ανεξάρτητη διεθνή Νέα Κρητική Πολιτεία». Υπό την αιγίδα μας βεβαίως. Όσο για τη Ρωσία, θα λάβει αυτό που ήθελε πάντα. Έξοδο στο Αιγαίο. Η Ανατολική Θράκη, μαζί με την Ινσταμπουλ, θα περάσουν στην κατοχή τους. Κι αν χρειαστεί, θα πάρουν και την νότια ζώνη, τα απέναντι παράλια. Και βεβαίως, υπάρχουν πλείστα όσα διεθνή γεωπολιτικά ανταλλάγματα που προτιθέμεθα να τους δώσουμε για να μείνουν στην άκρη ως προς το Ελληνικό Ζήτημα. Η Τουρκία θα αντιδράσει βεβαίως, αλλά το χειριζόμαστε.

Όσο για την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση και τους Κινέζους, μπορεί μεν να μην πάρουν εδάφη, αλλά τα οικονομικά ανταλλάγματα από την εκμετάλλευση των Ελληνικών Πόρων θα είναι τόσο μεγάλα που ουδείς θα αναμειχθεί. Σας βεβαιώ κύριοι, ότι το Ελληνικό Ζήτημα βαίνει προς αίσιο τέλος. Και δη, «τάχιστα» και «ελεγχόμενα».

(Μυθοπλασία….τι άλλο θα μπορούσε να είναι;)

Γιώργος Ανεστόπουλος

aegeanhawk

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.