Η γκάφα Νταβούτογλου για το σχέδιο Ανάν


Τον βαθύτερο στόχο ”άλωσης” της Κύπρου που κρυβόταν πίσω από το Σχέδιο Ανάν αποκάλυψε – προφανώς χωρίς να θέλει – ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Μιλώντας με την γνωστή αλαζονεία που τον διακρίνει  ο κ. Νταβούτογλου κόμπασε ότι εάν η «ελληνοκυπριακή » πλευρά είχε  αποδεχτεί το Σχέδιο Ανάν, θα υπήρχε μια ενωμένη Κύπρος και «θα υπήρχε πλήρης οικονομική ενσωμάτωση  μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου» και  ότι  η  «ελληνοκυπριακή»  οικονομία δεν θα αντιμετώπιζε τη χρεοκοπία!
Όλα αυτά τα αποκαλυπτικά του τι έβλεπαν πίσω από το Σχέδιο Αναν οι Τούρκοι τα  είπε ο κ. Νταβούτογλου – σύμφωνα με ανταπόκριση του τουρκικού πρακτορείου Ανατολού- , μιλώντας , χτες , στο Ελσίνκι, σε Συνέδριο που οργάνωσε φινλανδικό think tank.  Ακόμα ο  Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι «Οι Ελληνοκύπριοι εμποδίζουν την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ.  Νομίζουν ότι η Τουρκία θα είναι πιο αδύναμη και ότι θα παρακαλεί  να γίνει μέλος. Ποτέ δεν θα παρακαλέσουμε», είπε και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να υπάρξει δίκαιη διαδικασία ενσωμάτωσης.Και συμπλήρωσε τα προαναφερθέντα από εμάς  περί … ενσωμάτωσης της Κύπρου στην Τουρκία!

‘Ηδη κάποιοι θα του τραβούν το αυτί στην Άγκυρα για την γκάφα!

onalert.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.