Ο Στουρνάρας έλυσε τις απορίες για την ασυλία της συμμορίας των κλεπτοκρατών


Γράφει ο Μαγια

Στη Δημοκρατία υπάρχουν κανόνες. Ενας απ΄ αυτούς είναι ο σεβασμός των δικαστικών αποφάσεων.

Στη δημοκρατία τους ο «υπέρτατος» νόμος, στον οποίο υποτάσσονται τα πάντα, είναι ο νόμος του μνημονιακού κανιβαλισμού, της απύθμενης υποκρισίας, του αβυσσαλέου ψεύδους, της ατιμωρησίας, της διαφθοράς και της φαυλότητας.

Με τις «Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου», που επέλεξαν να κυβερνούν, ακύρωσαν και τις τυπικές διαδικασίες της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, μετατρέποντας τη Βουλή σε ντεκόρ από πολύχρωμες γλάστρες. Η καρδιά της δημοκρατίας τους χτυπά, πλέον, στο ρυθμό του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».

Τώρα ο μνημονιακός θίασος, επεκτείνει την πραξικοπηματική του αλυσίδα και εναντίον της Δικαστικής εξουσίας.

Ο Στουρνάρας δεν ενήργησε αυτοβούλως με την πραξικοπηματική απόφασή του να συνεχίσει η ΔΕΗ να χρεώνει και να εισπράττει το χαράτσι παρά την αντίθετη δικαστική απόφαση. Στο πλαίσιο της δημοκρατίας τους λειτούργησε, με τον φανατισμό του νεόκοπου σφογγοκολάριου ενός συστήματος διακυβέρνησης που θέλει στη δούλεψή του τη Δικαιοσύνη. Ως εξολοθρευτής της ελληνικής οικογένειας, που φαντασιώνεται στρατιές ανέργων κι απελπισμένων και εργαζόμενους να δουλεύουν σε καθεστώς -δεν είναι υπερβολή- στρατοπέδου συγκέντρωσης, Νταχάου!..

Η βάναυση προσβολή της Δικαιοσύνης συνιστά την κορυφή του παγόβουνου. Ή αν προτιμάτε, το βρόμικο κερασάκι στην μουχλιασμένη τούρτα του αλαζονικού, αυταρχικού και διεφθαρμένου δικομματικού πολιτικού συστήματος, που επιμένει σκανδαλωδώς να μην διδάσκεται από τα εγκληματικά, κατά της χώρας και του λαού, λάθη του.

Κοντολογίς, ο Στουρνάρας, έλυσε τις απορίες και των τελευταίων αφελών, οι οποίοι αδυνατούσαν να αντιληφθούν τους λόγους που η ποικιλόχρωμη συμμορία των …εντιμότατων κλεπτοκρατών, που οδήγησε την πατρίδα στον Καιάδα, εξακολουθεί να πίνει εις υγείαν των κορόιδων: Νόμος είναι το συμφέρον της διαπλοκής και η απληστία των λαμόγιων! Και εσχάτως, Νόμος είναι οι διαταγές της κομαντατούρ…

Υ.Γ. Η δημοκρατία τους δεν αντέχει τη Δικαιοσύνη, εξ ου και το πνεύμα της ατιμωρησίας που συγκαλύπτει τις κακουργίες τους…

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.