Το τέλος του κόσμου … αναβάλλεται για τις 21 Δεκεμβρίου του 2013!!!


Το τέλος του κόσμου και το τέλος της Ελλάδας! Δυο διαφορετικά πράγματα με εντελώς διαφορετικούς πρωταγωνιστές! Οι Νεφελίμ του Νερίμπους και οι Νεφελίμ του Ελληνικού Κοινοβουλίου!!!!

Γιώργος Αδαλής

Αποφάσισα σήμερα μετά από ένα σχετικό μεγάλο διάστημα δημοσιογραφικής απραξίας εκ μέρους μου, να σας ενημερώσω για τους λόγους που «χάθηκα» όπως μου λέτε στα μήνυμα σας, από την δημοσιογραφική πιάτσα!!!

Κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και ευθύς αμέσως εξηγούμαι:

To γεγονός ότι διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σημαίνει ότι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου , αν και μερικοί δύσπιστοι, θα περιμένουν λένε μέχρι να πάει 12 τα μεσάνυχτα στην Ιαπωνία, οπότε θα εξαντληθεί η … αποφράδα ημέρα σε ολάκερο τον πλανήτη!

Βλέπετε, οι Μάγιας ατύχησαν να προβλέψουν το τέλος του κόσμου, όπως ατύχησαν και οι Χιλιαστές, κι ένα σωρό άλλοι που μας πρήζουν τα συκώτια κάθε φορά που υποστηρίζουν ότι έρχεται το τέλος του κόσμου!

Πότε ο κομήτης Νερίμπους, πότε οι Γκλίνγκλον, πότε οι Νεφελίμ, πότε οι Ελοχίμ, πότε μια έκρηξη στον ήλιο , αποτελούν τους «καταστροφείς» του πλανήτη μας!!!

Για να σας δώσω μια ένδειξη της τεράστιας «μαλακίας» που μαστίζει τον πλανήτη μας, έχουν περάσει επτά χρόνια, όταν είχα πρωτοακούσει για τον κομήτη Νερίμπους και την σύγκρουσή του με την Γη το 2012!

Από δημοσιογραφική διαστροφή, πήρα συνέντευξη από τρεις καθηγητές αστροφυσικής, ένας εκ των οποίων, εργάζεται στο ΑΠΘ και παράλληλα, διευθύνει για λογαριασμό της Ευρωπαικής Υπηρεσίας Διαστήματος ένα τεράστιο έργο, περισυλογής διαστημικών σκουπιδιών! Μια εξέχουσα προσωπικότητα σε διεθνές επίπεδο!

Από τα λεγόμενα και των τριών, κατάλαβα αμέσως, ότι πιο μεγάλη πιθανότητα είχε να χτυπήσει τη ΓΗ ένας άλλος κομήτης , παρά ο Νερίμπους, πολύ απλά, διότι τα μαγνητικά πεδία των πλανητών επηρεάζουν καθημερινά την πορεία των κομητών και την μεταβάλλουν!

Πάντως, στο διάστημα αυτό, γράφτηκαν πάνω από 1000 βιβλία για τον κομήτη Νερίμπους, και γυρίστηκαν περίπου 300 ταινίες με το ίδιο θέμα σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Για τους λάτρεις της διεθνούς συνομωσιολογίας, έχω να πω τούτο!

Η μόνη συνομωσία που υπάρχει σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, δεν έχει σχέση με Κυβερνήσεις , Μυστικές Υπηρεσίες και γενικώς με σκοτεινά πρόσωπα που κινούνται σε τέτοιους «κόσμους», αλλά με το Χόλυγουντ και το Μπόλυγουντ!

Η καταστροφή του κόσμου στις 21-12-2012, σίγουρα δεν έγινε όπως διαπιστώσατε όλοι σας! Εγινε όμως κάτι άλλο! Θησαύρισαν αρκετοί εκδοτικοί οίκοι, συγγραφείς, παραγωγοί ταινιών, σεναριογράφοι, ηθοποιοί και εταιρίες κατασκευής οπτικών εφέ!

Η μαζική υστερία είναι εν πολλοίς κατευθυνόμενη από τεράστιες εταιρίες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών , που επενδύουν στον ατέρμονο και πανάρχαιο φόβο του ανθρώπου ότι θα καταστραφεί ο πλανήτης του!

Προσωπικά, θεωρώ ότι μια από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω κάνει στη ζωή μου, είναι ότι δεν κάθισα να γράψω κι εγώ ένα βιβλίο, σχετικά με την καταστροφή του πλανήτη και να οικονομήσω χοντρά, μιας και θα πούλαγε στην ξεφτίλα απ΄ότι μου λένε 30.000 αντίτυπα!!!

Φυσικά, δεν έχω χάσει την ευκαιρία να το κάνω πράξη, μιας και από αύριο, 22/12, θα δείτε ότι αυτοί που υποστήριξαν με πάθος το τέλος του κόσμου και μας προέτρεπαν να χτίσουμε ακόμη και καταφύγια, θα βρουν την άκρη και θα συνεχίσουν τις … μπίζνες!

Βάζω στοίχημα ότι από αύριο κιόλας, θα μας πουν ότι «έγινε κάποιο λάθος στον τρόπο με τον οποίο υπολόγισαν τα χρόνια με βάση τα γραπτά των Μάγιας, των Ινκας (κι εγώ δεν ξέρω ποιων άλλων) και ότι το τέλος του κόσμου θα γίνει στις …. 21-12 αλλά του 2013 !!!

Η άποψή μου είναι, το τέλος του κόσμου δεν πρόκειται να γίνει ποτέ , πολύ απλά διότι ΔΕΝ το έχουν προβλέψει οι … Αρχαίοι Ελληνες! Οι πρόγονοί μας, που είχαν καταφέρει να μετρήσουν με ακρίβεια την διάμετρο της Γης και να αποτυπώσουν όλα τα ουράνια σώματα, αν ήταν να καταστραφεί ο πλανήτης θα το γνώριζαν σίγουρα αυτοί, κι όχι οι … Μάγιας ή οι Ινκας !!!

Όπως καταλάβατε, ειρωνεύομαι όλους αυτούς που επενδύουν στον φόβο των ανθρώπων και ειδικά στις μέρες μας, στην πατρίδα μας, καλά θα κάνουν να μην επενδύουν στον πόνο των συνανθρώπων μας! Ας αφήσουν λοιπόν τις μαλακίες κι ας ασχοληθούν με άλλα θέματα, πιο σοβαρά!

Όπως καταλάβατε λοιπόν, ούτε έχτιζα κάποιο υπόγειο για να προστατευτώ από το τέλος της Γης ούτε εξαφανίστηκα για να περάσω καλά τις τελευταίες μέρες της ζωής μου!

Εδώ και δύο μήνες, εγώ και οι συνεργάτες μου, ταλαιπωρούμαστε από το Αδηφάγο Ελληνικό Κράτος, προκειμένου να ανοίξουμε μια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη που θα ασχολείται με Υπηρεσίες Πληροφορικής και παράλληλα θα διαχειρίζεται και τους AegeanTimes!

Γι αυτό χάθηκα από την «πιάτσα»!

Διότι φίλες και φίλοι, μπορεί να μην γνωρίζω πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου (αν θα έρθει ποτέ) αλλά είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μπροστά μας έχουμε πλέον το τέλος της Ελλάδας!

Οσο το αδηφάγο κράτος, βασανίζει τους επιχειρηματίες, βάζει εμπόδια στην ανάπτυξη των υγιών σχεδίων, με κομματάνθρωπους που τοποθετήθηκαν στο Δημόσιο από ολάκερο τον πολιτικό συφερτό, τόσο η χώρα θα βυθίζεται στην κρίση!

Αν είναι δυνατόν να χρειάζεται να λιώσεις δυο ζευγάρια παπούτσια για να ανοίξεις μια επιχείρηση!

Ακουγα πριν μια εβδομάδα έναν καθηγητή πανεπιστημίου να μιλά σε μια τηλεοπτική εκπομπή , κι ο άνθρωπος δεν ήξερε τι έλεγε! Ελεγε ότι οι διαδικασίες ίδρυσης μιας επιχείρησης έχουν απλοποιηθεί στο έπακρο, κι έτσι μου΄ρθε να πετάξω την τηλεόραση από το παράθυρο! Προφανώς, ή είναι ένας από τους εκατοντάδες καθηγητές οικονομικών που έχουν μεσάνυχτα παρά πέντε από την πραγματική οικονομία, ή πρόκειται για άλλον έναν πανάθλιο κομματάνθρωπο, ένα αδίστακτο πολιτικό εγκληματία, που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τον ακαδημαϊκό τίτλο του, προκείμενου να παραπληροφορήσει τον κόσμο, σχετικά με την πραγματικότητα!

Πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες από σήμερα, θα ενταχτώ ξανά στους φυσιολογικούς ρυθμούς σε ότι αφορά στην αρθρογραφία μου στους AegeanTimes, γιατί έχουμε αφήσει εκκρεμή, πολλά ζητήματα αυτό τα διάστημα! Φυσικά, οι υπόλοιποι συνεργάτες μας, όπως είδατε, συνεχίζουν καθημερινά να δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης και είμαι υποχρεωμένος να τους ευχαριστήσω γι αυτό!

Από το νέο έτος λοιπόν, και συγκεκριμένα από τις 2 Ιανουαρίου 2013, η έδρα των AegeanTimes.GR θα λειτουργεί κι επίσημα στις νέες εγκαταστάσεις μας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης και θα σας ενημερώσω σχετικά με τις καινούριες εξελίξεις, μόλις τα βγάλουμε πέρα με το αδηφάγο τέρας της Γραφειοκρατίας!

Ένα τέρας, που μόλις γραφτείς στις τάξεις των υπηρεσιών του … αναφωνεί με πάθος «Βρε καλώς το … κορόιδο»!!!

Βλέπετε, όποιος λειτουργεί και δρα στην παρανομία, αυτόν, δεν μπορεί να τον ακουμπήσει !!!

Καλό Σ/Κ σε όλους και χαλαρώστε ελεύθερα…

Οι Νεφελίμ δεν θα καταστρέψουν τον πλανήτη μας! Οσο για την Ελλάδα, εδώ έχουμε ήδη πολλά Νεφελίμ που ήδη έχουν καταστρέψει την χώρα!

Ο Ανδρίκος, ο Κωστάκης, ο Γιωργάκης, ο Βαγγέλας, ο Κωστάκης, ο Φωτάκης, ο Αντωνάκης και τα άλλα τα παιδιά, συνεχίζουν να δίνουν σκληρές μάχες προκειμένου να καταστρέψουν ολοσχερώς την ισχυρότερη χώρα του πλανήτη! Την Ελλάδα…

Γι αυτούς , δεν βρέθηκε ούτε ένας παραγωγός στο Χόλυγουντ να γυρίσει μια ταινία …

aegeantimes.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Το τέλος του κόσμου … αναβάλλεται για τις 21 Δεκεμβρίου του 2013!!!

  1. Ὁ/ἡ Μινώταυρος γράφει:

    Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Μινώταυρος.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.