ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!


christmas-star-tΘα ξεκινήσω με τις συνηθισμένες ευχές, σ’ εσάς φίλοι μου εδώ στο στέκι μας, που μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας, τα όνειρά μας, ενίοτε τις αδυναμίες μας, που ξεγυμνωνόμαστε όλοι για κάποιο λόγο, που οι καρδιές μας είναι κοντά κι ας ζούμε μακριά.. σ εσάς που αγαπιόμαστε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μέσα από την καρδιά μου υγεία (γιατί όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, είναι σημαντικό), αγάπη και δύναμη.. Εύχομαι το αστέρι των Χριστουγέννων να φωτίζει τα βήματά μας, να ζεσταίνει τις καρδιές μας, να πυρώνει και να γεμίζει την ψυχή μας με αγάπη, ανθρωπιά, γενναιοδωρία, με ελπίδα κι αισιοδοξία..  Ας προσπαθήσουμε αυτές τις άγιες μέρες να δούμε περισσότερο τον διπλανό μας, και να του δώσουμε την αγάπη μας με όποιο τρόπο μπορούμε.. Ένα θα δώσουμε, χίλια θα πάρουμε μέσα από ένα βλέμμα αγάπης..  Και σε όσους δεν το είπαμε, είναι η ευκαιρία να το πούμε.. ένα σ’ αγαπώ από καρδιάς και μια ζεστή αγκαλιά είναι θησαυροί ανεκτίμητοι..

Σας στέλνω την αγάπη μου μέσα από την καρδιά μου κι εύχομαι όλοι να επιτύχετε στις προσωπικές σας αναζητήσεις και στόχους.. αυτές τις δύσκολες που ξέρω ότι κάνετε.. τέλος, να στείλω κι εκεί ψηλά την αγάπη μου, σ ένα αστέρι που πάντα θα κρατάει ένα κομμάτι της καρδιά μου.. και σ όλα τ’ αστέρια εκεί ψηλά που είναι οι άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή μας, αλλά πάντα ζουν μέσα μας..

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!

 

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

  1. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Σου εύχομαι υγεία, χρόνια ευδαιμονίας και ψυχικής ανάτασης, ανάμεσα σε φίλους και ανθρώπους σου πλημμυρισμένα αγάπη. Χρόνια Πολλά.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.