Πέντε ισχυρά πολιτικά ονόματα και μίζες από την Siemens απέκρυψε η πράσινη συμμορία με την λίστα! Πολιτική απαίτηση πλέον η τιμωρία Παπακωνσταντίνου


ellada langardeΗ αποκάλυψη της “Ελλάδας” για την “ποιότητα” των ονομάτων που αποκρύφθηκαν από την πρώτη λίστα, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που καταγγείλαμε από την πρώτη στιγμή. Η λίστα όχι απλώς αλλοιώθηκε, αλλά έγινε αντικείμενο ύποπτων συναλλαγών, αμοιβαίων εκβιασμών και συγκάλυψης.

Η συνάντηση Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου με τον διοικητή της HSBC στην Ελβετία, λίγο μετά την παραλαβή της λίστας, δεν αφήνει περιθώρια για καλόπιστη κριτική. Ήταν μία συνάντηση που αποκαλύφθηκε από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, για την οποία δεν κρατήθηκαν πρακτικά, την ώρα που οι δύο αυτοί πολιτικοί διαχειριζόντουσαν τις τύχες της πατρίδας!

Όταν στην Αργεντινή που ειρωνευόμαστε, συλλαμβάνεται η υπουργός οικονομικών για μερικά χιλιάρικα, εδώ τι άλλο πρέπει να γίνει για να ενεργοποιηθούν τα αντανακλαστικά του πολιτικού κόσμου; Εάν και μετά από αυτή την εξέλιξη οι κύριοι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου μείνουν στο απυρόβλητο, δεν θα υπάρξει στο κοινοβούλιο ούτε ένας “αθώος”. Όσοι τους συγκαλύψουν με “ανοχή” ή αδιαφορία, καθίστανται αυτομάτως συνένοχοι.

Με το που διασταυρώσουμε τα ονόματα, θα σας τα ανακοινώσουμε.

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.