ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ


Την 29 Δεκεμβρίου 2012

Αναξιότιμοι πολιτικοί αρχηγοί,

Χρειάσθηκε να κάνω προσθήκη της λέξης αναξιότιμος στο Word μου, η λέξη αυτή φαίνεται ότι δεν χρησιμοποιείται συχνά. Να όμως που ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί κατ’ επανάληψιν. Μια λέξη που σας ταιριάζει απόλυτα, διότι εδώ και πολλά χρόνια, ξεχάσατε τι είναι τιμή, φέρετε αξιώματα και δεν αποδίδετε σε τίποτα. Αντιθέτως ωθήσατε την ελληνική κοινωνία σε μύρια κακά και απολύτως φασιστικά διατάγματα.

Σας χαρακτηρίζω ανοιχτά άτιμους, αλαζονικούς, εχθρούς της δημοκρατίας, επικίνδυνους για το ελληνικό έθνος και τα ήθη και έθιμα της Ελλάδας, τρομοκράτες και πάνω απ’ όλα ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Δεν περιμένω κανέναν δικαστή, κανέναν εισαγγελέα να βγάλει την καταδικαστική απόφαση. Εάν περιμένω, θα χάσω πολύτιμο χρόνο. Βγάζω την απόφαση μόνος μου:

Σας κηρύττω τον πόλεμο ανοιχτά. Χωρίς όπλα, χωρίς αίμα, αλλά με άλλους τρόπους. Γνωρίζω ότι πολύ θα θέλατε τον ένοπλο ξεσηκωμό όμως όχι…προσωπικά δεν θα σας κάνω την χάρη. Θα σας πολεμήσω μέχρι θανάτου, μέχρι να εξαφανιστείτε ολότελα από αυτόν τον τόπο, με όπλα που μοιάζουν πολύ με τα δικά σας. Με τα ίδια όπλα θα σας πολεμήσω, με τα ίδια όπλα που χρησιμοποιείτε θα σας αφανίσω.

Η επιστολή αυτή δεν κάνει διακρίσεις. Απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς κοινοβουλευτικούς πολιτικούς. Καλώ τους ελάχιστους εναπομείναντες «καθαρούς» να παραιτηθούν αμέσως, διαφορετικά και αυτοί οι λίγοι θα δεχτούν την ίδια αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους.

Καλώ όλους τους Έλληνες να δράσουν με τον κατάλληλο τρόπο. Γνωρίζουν ποιος είναι αυτός. Έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον δικό τους τρόπο. Για μία ακόμη φορά: Υπέρ πίστεως και πατρίδος. Ζήτω η ελευθερία!

                                                        Νοσταλγός της ελεύθερης Ελλάδας

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

  1. Ὁ/ἡ Πετρος Καλογεροπουλος γράφει:

    Aγαπητε συνελληνα,προσυπογραφω.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.