Το νέφος της πράσινης ενέργειας του Παπανδρέου πνίγει την Αθήνα


Βλέποντας όλον αυτόν τον νεοφασισμό για την σωτηρία του περιβάλλοντος, σώνει και καλά μόνο με ακριβές επιδοτούμενες με δημόσιο χρήμα ανεμογεννήτριες και πανάκριβα φωτοβολταϊκά, πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν το περιβάλλον από μόνο του ήρθε σε επαφή με τον Σκαϊ και τον Παπανδρέου και τους υπέδειξε ως μόνο τρόπο σωτηρίας του, την αύξηση του κόστους της ενέργειας.
Θέλω να πω, δεν θα ήταν ενδεχομένως ποιο σοφό, αν αντί της επιδότησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, το Κράτος να επιδοτήσει το εισιτήριο στα ΜΜΕ ή να εκσυγχρονίσει την σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα Θεσσαλονίκης, περιορίζοντας με τον τρόπο αυτό την κίνηση των αυτοκινήτων, τα οποία είναι ένας από τους βασικότερους ρυπαντές, περιορίζοντας ταυτόχρονα και την εξαγωγή συναλλάγματος που τώρα γίνεται λόγο των ξένων συμφερόντων πράσινης ενέργειας;

Σήμερα βλέποντας το νέφος της πράσινης ενέργειας και των οικολογικών βιοκαυσίμων του Σκάϊ και του Παπανδρέου, από τις καμινάδες των τζακιών να σκεπάζει την Αθήνα και σε συνδυασμό με την αποψίλωση των δασών και την αύξηση των σιτηρών και των ζωοτροφών λόγο της καλλιέργειας των ενεργειακών φυτών, είμαι πλέον 100% σίγουρος ότι για να σωθεί το περιβάλλον πρέπει να πεθάνουν πρώτα οι άνθρωποι.
Είναι δηλαδή σαν να ακούω τον Τσίμα και τον Χασαπόπουλο του μέγκα , οι οποίοι με τα μανίας υποστήριζαν τα μνημόνιο με το σκεφτικό ότι μέσον του μνημονίου, θα οργανώσουμε το Κράτος.
Δεν αποκλείω να ακούσω τα επόμενα χρόνια ότι για να καταπολεμηθεί η παχυσαρκία, θα μας πενταπλασιάσουν τον φόρο στα τρόφιμα, ή ότι πρέπει να τρώμε μόνο άχυρο.
Τελικά πως γίνεται σε αυτήν την χώρα και ενώ όλοι για το καλό μας προσπαθούν τελικά καταλήγουν να μας βγάζουν τα μάτια.
Η φράση, ο Θεός να σε προφυλάξει από τους σωτήρες σου, είναι παραπάνω από επίκαιρη στην περίπτωση του Σκάι και του Παπανδρέου, οι οποίοι εκεί που πήγαιναν να σώσουν το περιβάλλον, αποψίλωσαν τα δάση, ακρίβυναν τα τρόφιμα και οι ζωοτροφές, μόλυναν την Αθήνα από την κάπνα πριν ακόμη γίνουν οι οικολόγοι πλειοψηφία στην Αθήνα και μετέτρεψαν όλα τα βουνά σε ανοικτά βιομηχανικά πάρκα ανεμογεννητριών, εκτοξεύοντας ταυτόχρονα και την τιμή του ρεύματος στα ύψη λόγο και της επιδότησης των ΑΠΕ.
Την ώρα που όλα τα Κράτη γύρο γύρο από την Ελλάδα, φτιάχνουν αγωγούς φυσικού αερίου, αλλά και στήνουν σύγχρονα εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας, εμείς κρυβόμαστε στο καβούκι μας ως στρουθοκάμηλοι, γιατί νομίζουμε ότι οι γείτονες είναι άξιοι να διαχειριστούν την πυρηνική ενέργεια, ενώ στα εμείς είμαστε ανάξιοι, λες και έχει καμιά διαφορά αν σκάσει ένα εργοστάσιο στην Βουλγαρία στην Τουρκία ή στην Ελλάδα.
Στην Γερμανία, παρόλο που έχουν συμφέρον οι βιομηχανίες της λόγο του ότι παράγουν και πουλούν τον εξοπλισμό της πράσινης ενέργειας, εν τούτοις οι βιομήχανοι εκφράζουν ανησυχίες λόγο του υψηλού κόστους του ρεύματος και τις επιπτώσεις που μπορεί αυτό να έχει στο τελικό κόστος των προϊόντων.
Στις Ινδίες ως αναψυκτικό πίνουν τα οικολογικά ούρα της αγελάδας, ψάχτε το στο Ίντερνετ.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.