Η ΝΔ γίνεται πλέον υπερασπιστής του ΠΑΣΟΚ.


Παρακολουθούμε ήδη στα ΜΜΕ στελέχη της ΝΔ να στηρίζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τη λίστα Λαγκάρντ και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας. Αυτή η εικόνα, δεν έχει να κάνει πλέον με καμία σωτηρία της χώρας, για την οποία μας παραμύθιασαν προκειμένου να συγκυβερνήσουν και προκαλεί αλγεινή εντύπωση στον ελληνικό λαό.

Τα τελευταία «φύλλα συκής» πέφτουν. Τα δύο αδελφά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έσονται πλέον «εις σάρκαν μία». Τα δύο πάλαι ποτέ πολιτικά «θηρία» του ελληνικού δικομματικού πολιτικού συστήματος, τα επονομαζόμενα και «μονομάχοι», τα οποία μας παραμύθιαζαν στο προσκήνιο και μας δίχαζαν με τις δήθεν διαχωριστικές γραμμές τους, με το δήθεν αβυσσαλέο πολιτικό μίσος και τις συγκρουσιακές ιδεολογικές αντιπαραθέσεις, έριξαν τις μάσκες και αποκαλύπτεται τώρα το τεράστιο πολιτικό θέατρο των δήθεν αντιπαραθέσεων που έπαιζαν τόσα χρόνια εμπαίζοντας το λαό.

Όπως είναι γνωστό , ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση με την οποία ζητεί να ερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες όχι μόνον του κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και του κ. Βενιζέλου. Η πρόταση αυτή αναγκάζει πλέον τη ΝΔ να πάρει σαφή θέση υπέρ του κ. Βενιζέλου, διαφορετικά θα κινδυνεύσει άμεσα με πτώση της από την κυβέρνηση και με απώλεια των προνομίων της εξουσίας.

Πολύ φοβόμαστε όμως, ότι και η ΝΔ θα ακολουθήσει σύντομα το ΠΑΣΟΚ στην πτώση του. Στην πτώση όλου του πολιτικού συστήματος.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.