Νεαρός κάτοικος Παρισίων ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ με άρθρο αίσχος δεκάδες αδέσμευτα blogs


Με έκπληξη λάβαμε χθες βράδυ e-mails και μηνύματα ότι κάποιος “αριστερίζων” νεαρός ο οποίος διαμένει στο Παρίσι και ουδεμία λογικά σχέση έχει με την ελληνική πραγματικότητα έγραψε ένα άρθρο λίβελο με το οποίο βάζει ετικέττες σε μια σειρά καταξιωμένων blogs ως ακροδεξιά.
stratisτου Στρατή Μαζίδη

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, όλα σχεδόν τα γνωστά blogs σφραγίστηκαν ως ακροδεξιά. Δηλαδή το Αίεν Αριστεύειν, το Ας Μιλήσουμε Επιτέλους, ταΑττικά Νέα και κάπου εκεί ανάμεσα και η δική μας freepen ανήκουν στην ακροδεξιά!

Ίσως το γαλλικό κρασί να επηρρεάζει τις αισθήσεις. Πιθανώς το restaurant στον πύργο του Αιφελ να είναι πολύ ψηλά για να αντικρύσει κανείς τα χαμηλά. Άλλωστε όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά. Αυτό όμως δεν ενδιαφέρει τη δική μας προσπάθεια.
Είναι τόσο ακροδεξιά η Freepen που έχει στενή συνεργασία με το Θόδωρο Κατσανέβα, αναδημοσιεύει διαρκώς το Γιώργο Δελαστίκ (υποψήφιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ), πολύ συχνά το Νίκο Μπογιόπουλο από το Ριζοσπάστη και άλλα αριστερά ας τα πούμε έτσι, αφού μιλάμε με ετικέττες, κείμενα. Όπως ..
φυσικά φιλοξενούμε και άρθρα της άλλης πλεύρας στα πλαίσια ακριβώς του ονόματός μας.

Τα πολιτικά παιχνιδάκια κατάταξης ανθρώπων που δε γνωρίζουμε εμάς δε μας αγγίζουν. Τι πάει να πει δεξιός, αριστερός, ακροδεξιός ή ακροαριστερός; Δηλαδή υπάρχει Ελληνας που δεν αγαπά τον τόπο του; Υπάρχει Ελληνας που δεν επιθυμεί κοινωνική δικαιοσύνη; Μάλλον ο βασικός διαχωρισμός θα πρέπει να είναι ανάμεσα σε ελεύθερους και δουλοπρεπείς.
Αν μη τι άλλο, αυτό το φακέλωμα κι αν φανερώνει φασισμό, ο οποίος άλλωστε δεν έχει χρώμα.
Αν για κάποιους νεαρούς κατοικούντες αριστερίζοντες εις Παρισίους το να αγαπάς την πατρίδα σου στην οποία μεγαλώνεις τα παιδιά σου αποτελεί ιδιοκτησία των ακροδεξιών, πρόβλημά τους. Όπως αντίστοιχα η κοινωνική αλληλεγγύη δεν αποτελεί προνόμιο της αριστεράς. Άλλωστε η αριστεροσύνη δε φαίνεται ούτε με τα κόκκινα αστεράκια ως favicon όπως επίσης ούτε με μερικές αράδες από τα Ιλίσια Πεδία αλλά με την παραμονή στην πατρίδα και τον αγώνα μέσα σε αυτή για να αλλάξει.
Επίσης η άποψη πολλών ιστολογίων όπως η δική μας ότι πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση και να φύγουν αύριο το πρωί όλοι όσοι μπήκαν παράνομα στη χώρα δε συνιστά ούτε κάτι το ακροδεξιό, ούτε το φασιστικό. “Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες” δεν έλεγε αριστερός πρωθυπουργός; Άλλωστε ο “αριστερός” παριζιάνος μπορεί να διαβάσει το παρακάτω:
«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς…..Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα…»
Τάδε έφη Κάρλ Μάρξ και διακηρύξεις της Σοσιαλιστικούς διεθνούς. Το να επιθυμείς τάξη και πάταξη της ανομίας στον τόπο σου, δεν αποτελεί προίκα της ακροδεξιάς.
Μπορείς λοιπόν ο νεαρός παριζιάνος να κάνει ότι θέλει και να γράφει ότι επιθυμεί αρκεί να σέβεται τα όρια. Ενδεχομένως να μην πρέπει καν να μιλάει για την Ελλάδα όταν την έχει εγκαταλείψει εδώ και 17 χρόνια και την επισκέπτεται πια μόνο ως τουρίστας. Τέλος πολύ κρίμα που βρέθηκε συγκεκριμένη ιστοσελίδα με “αριστερό” προσανατολισμό η οποία αναπαρήγαγε αυτό το “πράγμα”.
Όσοι λοιπόν θέλουν και αγωνίζονται για την πτώση του εθνοκτόνου μνημονίου, επιθυμούν την εθνική ανεξαρτησία και να ανήκει ξανά η Ελλάδα στους Ελληνες, είναι ακροδεξιοί!
Πάντως ένα είναι βέβαιο. Όσοι φακελώνουν ανθρώπους, ρέπουν προς το φασισμό και πρέπει να το προσέξουν…

Πηγή: http://freepen.gr/?p=14168

Περὶ τοῦ/τῆς: seekandfound

Clever people talks about ideas. Medium people about facts. And Idiots about people.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Νεαρός κάτοικος Παρισίων ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ με άρθρο αίσχος δεκάδες αδέσμευτα blogs

 1. Ὁ/ἡ kapagriniou γράφει:

  ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ΚΑΙ ΜΙΛΏ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΨΗ, ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΗ !!!
  _________________________________________________________________________
  Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. – Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Αγρινίου –

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

  Συγχαρητήρια Μαζίδη. Όταν ο φόβος της επικείμενης τιμωρίας συνδυάζεται με την κομματοσκυλίαση και την βλακεία…η συκοφαντία παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις..

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ ΔΠ γράφει:

  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΑΣ? ΠΟΥ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ? ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΑΠΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ BLOGS ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.