Με αυτά τα καθίκια που μπλέξαμε θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!


Γράφει ο Δευκαλίων

Η πρόβλεψη της στήλης σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης Λίστα Lagarde ήταν άκρως προφητική. Αντιγράφουμε την σχετική πρόβλεψη από τον Δευκαλίωνα της 6ης Ιανουαρίου 2013 (Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς):
«Όσο για τις ποινικές ευθύνες; Στην Ελλάδα ζούμε. Πιστεύει κανείς ότι σε αυτή την παρέα θα αποδοθούν τελικά ποινικές ευθύνες και τελεσίδικες ποινές που θα εκτελεσθούν. Μάλλον ΟΧΙ.
Το πολύ-πολύ να υπάρξει μία επικοινωνιακή φιέστα στο πρόσωπο του Γ. Παπακωνσταντίνου και μέχρι εκεί. Στο τέλος αυτής της ιστορίας όλη αυτή η παρέα θα απολαύσει την υπόλοιπη ζωή της σε κάποια γαλήνια πανεπιστημιούπολη του εξωτερικού
».
Η ίδια η ζωή μας δικαίωσε. Ας δούμε όλοι την σημερινή ειδησεογραφία. Ένα USB έχει ο τέως προϊστάμενος του ΣΔΟΕ ονόματι κ. Διώτης. Ένα άλλο USB έχει ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης. Το πρώτο USB κατασκευάστηκε την τάδε ημερομηνία. Το άλλο USB κατασκευάστηκε την δείνα ημερομηνία. Χαθήκαμε, λες και το πρόβλημα είναι πότε πήραν το CD και πότε το έκαναν USB και αφαίρεσαν τα τρία ονόματα.
Το κύριο πρόβλημα ήταν και παραμένει ότι το Ελληνικό Κράτος επί της ουσίας δεν έψαξε και δεν «δούλεψε» την λίστα Lagarde. Και δεν την έψαξε σύμφωνα με τους υπεύθυνους γιατί χάθηκε το CD, γιατί δεν είχε το νόμιμο δικαίωμα γιατί… γιατί… γιατί…
Το βασικό λοιπόν έγκλημα αποσιωπείται και όλοι ασχολούνται τα πάρεργα. Γι’ το βασικό λοιπόν έγκλημα δεν μιλάει επί της ουσίας κανείς. Αντίθετα αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη με μία πληθώρα δευτερευόντων στοιχείων όπως τα περιβόητα USB και άλλες λοιπές ανοησίες και δημιουργείται η απαραίτητη σύγχυση που θα αποβεί την συνέχεια πολύτιμη για την απαλλαγή των κατηγορουμένων λόγω αμφιβολιών.
Εμείς τα είπαμε πολλές φορές και με διάφορες εκφράσεις μέχρι τώρα.
Τώρα θα το πούμε χοντρά!  
Με αυτά τα καθίκια που μπλέξαμε θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.