ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! Ο Βενιζέλος λέει ότι έχει έγγραφα αμυντικών σχεδίων σπίτι του και ο Βορίδης χειροκροτούσε μόλις άκουσε την λέξη “Πραξικόπημα”!!


Η ατάκα Βενιζέλου, το «πραξικόπημα» και ο χαρωπός Βορίδης

Οι Κινέζοι λένε ότι μια εικόνα σημαίνει χίλιες λέξεις. Οι αντιδράσεις όμως από το ευφυώς ρητορικό λογοπαίγνιο που έκανε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές ερμηνείες.

Πριν από λίγο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε από το βήμα της Βουλής: «Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ.Άμυνας; Βεβαίως και έχω. Πώς πήγαινα στο ΝΑΤΟ;».

Αμέσως αντέδρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτώντας τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί τα πήρε και τι τα κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Με το γνωστό ευφυολογικό, ειρωνικό και συνάμα σκωπτικό ύφος, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τα φυλάει για το πραξικόπημα όταν ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την πλειοψηφία και θα πάρει την εξουσία.

Η κάμερα του καναλιού της Βουλής γύρισε στους βουλευτές που χειροκροτούσαν και κάτω από τον ήχο του ειρωνικού επιφωνήματος Βενιζέλου, «άντε καλέ», όλοι είδαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. κ. Μάκη Βορίδη να χειροκροτεί με ενθουσιασμό και πλατύ χαμόγελο μαζί με άλλους από το «γαλάζιο στρατόπεδο».

Ο κ. Βορίδης χάρηκε επειδή ήταν έξυπνη απάντηση ή επειδή άκουσε τη λέξη «πραξικόπημα»; Άβυσσος…

olympia.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.