Οι Τρομοκράτες και ο καθρέπτης τους


του Βαγγέλη Κωνσταντίνου

Ας θυμηθούμε λοιπόν μια προσφιλή διακήρυξη – σύνθημα του αναρχικού χώρου. « Τρομοκρατήστε τους Τρομοκράτες».

Σήμερα, και μετά την έκθεση του ΔΝΤ, οι τρομοκράτες βρίσκονται υπό το καθεστώς τρόμου.

Όχι μόνο νιώθουν πως ακόμα υπάρχει ήλιος, υπάρχει φως, υπάρχουν δυνάμεις αντίστασης και αμφισβήτησης της παντοδυναμίας τους, αλλά επειδή ο σχεδιασμό της λήστευσης των λαών και των κρατών, όσο και αν εκβιάζεται ή τον απειλούν με διάφορα τεχνάσματα και πρόθυμους φίλαρχους να υπηρετούν και τον σχεδιασμό και του σχεδιαστές του, ο τρόμο που έχουν εξαπολύσει τους έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο και τώρα τους εκδικείται.

Η έκθεση του ΔΝΤ, αποκαλύπτει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται η παγκόσμια κλεπτοκρατία και οι πρόθυμοι υποτακτικοί τους στην χώρα μας, ώστε ομολογούν πως αν σε πολύ σύντομο χρονικό περιθώριο δεν εντάξουν στην  ιδιοκτησία τους τον δημόσιο πλούτο της χώρας, τον ενδεχόμενο ή αναμενόμενο πλούτο υδρογονανθράκων, τις δημόσιες επιχειρήσεις και την ιδιοκτησία των τοπικών κοινωνιών αλλά και την ατομική ιδιοκτησία των πολιτών, με ορατό τον κίνδυνο της συντριβής του κυβερνητικού συνασπισμού των προθύμων υπαλληλίσκων και την ανάληψη της διακυβέρνησης του κράτους από την Αριστερά , όλος ο σχεδιασμός υφαρπαγής της δημόσιας, κρατικής και ιδιωτικής περιουσίας  και εξαθλίωσης της Ελλάδας και ως Κρατική οντότητα και ως Κοινωνία πολιτών, θα εξανεμιστεί.

Γνωρίζουν ότι σε κανένα διεθνές δικαστήριο δεν μπορούν να νομιμοποιήσουν τις αποφάσεις τους, τις ενέργειές τους, τον επαχθή και ταπεινών ελατηρίων δανεισμό της χώρας μας.

Από την στιγμή που ο Ελληνικός λαός, μέσα στον φόβο και την αφέλεια του, επέτρεψε το δικαίωμα στην ντόπια κλεπτοκρατία των πολιτικών ελίτ που ηδονίζονται να προσφέρονται μετά επικλήσεως της δωσιλογικής τους καταγωγής, στην εύνοια των παγκόσμιων αφεντικών, επιζητώντας τους να επέμβουν στην επιλογή, στην βούληση ελευθερίας ψήφου των πολιτών, όπως στις πρόσφατες δύο εκλογικές αναμετρήσεις,  ανερυθρίαστα το ΔΝΤ παρεμβαίνει σήμερα απειλητικά και προεξαγγελτικά στην συνείδηση και το δικαίωμα ελεύθερης βούλησης και αυτοπροσδιορισμού  του Ελληνικού λαού

Το ΔΝΤ, στην προσπάθειά του να καταστήσει με κατηγορηματικό και σαφή τρόπο,  την αμέριστη αποδοχή που έχει η συμμορία των δωσιλογικών κομμάτων που σχηματίζουν την ντόπια κλεπτοκρατική κυβέρνηση, ανακοίνωσε δια της εκθέσεως του, ότι αν τυχόν οι Έλληνες στραφούν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, θα τιμωρηθούν παραδειγματικά, με την χρεοκοπία της χώρας τους.

Επίσης ο επιστάτης της διεθνούς κλεπτοκρατίας στην Ελλάδα, κ. Ράϊχενμπαχ απαίτησε να προσαρμοστεί η συμμορία που κυβερνά την Ελλάδα στην εξυπηρέτηση του σχεδιασμού και των στόχων που εκείνος βάζει, εξαιρώντας ή μην επιτρέποντας την Βουλή να συνέρχεται, να διαβουλεύεται, να ελέγχει και να νομοθετεί επί του σχεδιασμού και των αποφάσεων που λαμβάνονται προς την εξυπηρέτηση των στόχων.

Η ίδια η έκθεση επανέρχεται στην παγιωμένη θέση, ότι το νέο μοντέλο οικονομίας χρειάζεται πολύ μικρό αριθμό δημοσίων υπαλλήλων, ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του κράτους, εκτός εργασίας το ένα τρίτο του ενεργού πληθυσμού, μείωση μισθών στο επίπεδο ανταγωνιστικού εργατικού κόστους προς την Κίνα, άμεση και ταχύτατη εκποίηση κάθε δημόσιας ή κρατικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Εκείνο που δεν λέει η έκθεση του ΔΝΤ αλλά και οι εκθέσεις της Ε.Ε. και της Γερμανίας είναι, πως η προσπάθεια να παραμείνει το ίδιο πρότυπο οικονομικής ανάπτυξη που αποτυπώνει την ευημερία του κεφαλαίου σε σχέση με την το αντίστοιχο και ανταγωνιστικό της Κίνας, επιβάλεται να ανασταλούν όποια δημοκρατικά – κοινωνικά δικαιώματα στήριξαν και βοήθησαν στην συγκρότηση των κοινωνιών του Νότου της Ευρώπης, αφού ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ως βασικό του εργαλείο την Κινεζοποίηση, με διαβαθμίσεις, όλων των κοινωνιών αυτών.

Επομένως ούτε το εξωτερικό χρέος της χώρας μας, ούτε το δημοσιονομικό έλλειμμα, ούτε οι αστοχίες των προηγούμενων κυβερνήσεων ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση κρίσης, αλλά όλα αυτά αποτελούν επιχειρήματα με δύο στόχους. Ο ένας, να συσκοτηθεί ο σχεδιασμός ώστε να μην είναι ευκόλως ορατός, άρα και ευάλωτος και ο άλλος μέσα από τον αποπροσανατολισμό και τα εμπόδια που δημιουργούνται να χειραγωγηθεί το σύνολο της κοινωνίας και να ασκηθούν πάνω της, με κάθε εύκαιρο  τρόπο, πολιτικές τρομοκρατίας και αφαίρεση δικαιωμάτων.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός εκτός των άλλων, περιλαμβάνει την ενοχοποίηση των συμβόλων, όπως το δικαίωμα στην συντεχνία και στην οργάνωση των κοινωνικών στρωμάτων που δεν εξουσιάζουν οικονομικά το κράτος, όπως η ελευθερία των συλλογικών συμβάσεων, η ελευθερία λόγου, και άρα βούλησης, να εκφραστεί ως δημοκρατικό δικαίωμα από κάθε πολίτη η υποστήριξη του πολιτικού χώρου που εκείνος πιστεύει πως μέσα από αυτόν θα νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και πως η έξοδος από την κρίση δεν θα έχει θύματα την υπόσταση και την ζωή των εργαζομένων ή των αγροτών ή των χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων.

Δεν είναι αξιοπερίεργη η ενορχηστρωμένη εμφάνιση «τρομοκρατικών» οργανώσεων και η σύνδεσή τους με τις κόντρες ανάμεσα σε αναρχικές ομάδες και Δένδια.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Το μέσο τρομοκρατία, στοχοποίηση κτιρίων-στόχων με βομβιστικές ενέργειες, στόχων με συμβολική σημασία και στον αντίποδα εκκαθαρίσεις κατειλημμένων κτηρίων  υπηρετούν το στόχο, δηλαδή της ενοχοποίησης της αντιπολίτευση και ειδικά εκείνου του χώρου, που καθ’ ομολογία τους τρέμει το ΔΝΤ και η Γερμανία, του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα ίδια πλαίσια που καθοδηγούν πράξεις τρομοκρατίας και νεκρανάστασης του παλαιού παρακράτους, η συσχέτιση των πράξεων αυτών με τα κόμματα που μάχονται την μνημονιακή υποταγή της χώρας μας και ειδικά με το ΣΥΡΙΖΑ, αποσκοπούν στο να διαβρωθεί το σύνολο της Αντιπολίτευσης στο βαθμό εκείνο, ώστε να συμφωνήσουν άπαντες στην ενοχοποίηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, στην ενοχοποίηση της αντίστασης και της διεκδίκησης  και να συνδράμουν στο καθεστώς τρομοκρατίας που θα πρέπει να βιώνει ο λαός καθημερινά, για να διευκολυνθούν οι επιδιώξεις των ξένων και ντόπιων οργανωμένων οικονομικών συμφερόντων και με πρόσχημα την σωτηρία της Πατρίδας στην σωτηρία του χρεοκοπημένου ΔΝΤ και στην επιβεβαίωση της ανωτερότητας της Γερμανικής οικονομίας.

Οι ίδιοι πιστεύουν πως μια χώρα αδύναμη στρατιωτικά και οικονομικά, θα είναι προστατευμένη μόνο σε καθεστώς προσάρτησης  από ισχυρά οικονομικά και στρατιωτικά μπλοκ δυνάμεων.

Είναι αξιοπερίεργο, ότι σε δύο νομοσχέδια, το ένα που αφορούσε την νέα φορο-επιδρομή στην ζωή και την ατομική ιδιοκτησία των εργαζομένων και το άλλο, που αφορούσε την άρση ασυλίας του Κράτους και την παροχή δυνατότητας της κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Κράτους από του δανειστές, η ΓΣΕΕ δεν είδε, δεν άκουσε, δεν έμαθε, δεν αντέδρασε, ΔΕΝ προκήρυξε ούτε ένα συλλαλητήριο.

Το παρακράτος δεν κινείται όπως το παρελθόν στο σκοτάδι, αλλά την ημέρα. Έχει αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό, που έχει εντάξει στις τάξεις του θεσμούς και του Κράτους και της Κοινωνίας. Ανώτερα και Ανώτατα Δικαστήρια, Επιμελητήρια, Κρατικοδίαιτη διανόηση οσφυοκαμπτών, Δημάρχους και Περιφερειάρχες, Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια, Συνδικαλιστικές ηγεσίες και οργανώσεις, Δημοσιογράφους, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και τηλεοπτικά κανάλια.

Μέσα σε αυτό το ζοφερό τοπίο, ο λαός μας είτε από φόβο, είτε από απώλεια μνήμης, είτε από έλλειψη αυτοπεποίθησης, είτε από άρνηση ευθύνης, είτε κινούμενος από ταπεινά ελατήρια, σαν και αυτό του ατομικισμού, ενδίδει στην τρομοκρατία που του ασκείται είτε από την συμμορία της ντόπιας κλεπτοκρατίας είτε από την συμμορία των δανειστών.

Ένα επιπλέον οδυνηρό και αποτελεσματικό εργαλείο άσκησης τρομοκρατίας και χειραγώγησης αποτελούν οι δημοσκοπικές εταιρίες που δεν αποτυπώνουν την στιγμιαία αίσθηση της κοινής γνώμης, αλλά κατασκευάζουν ευρήματα, κατ’ εντολή συγκεκριμένων συμφερόντων, για να χειραγωγήσουν και να ασκήσουν αυτοτελή τρομοκρατία στους πολίτες.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός, επιδιώκει με κάθε τρόπο να εμπεδωθεί στους Έλληνες Πολίτες ότι δεν υπάρχει καμιά διέξοδος όπου και αν κοιτάξουν, όπου και αν ακουμπήσουν τις ελπίδες τους, ακόμη και στην περίπτωση που θα εξεγερθούν ή που θα προστρέξουν μαζικά σε έναν αντίθετο προς τον σχεδιασμό πολιτικό – κομματικό χώρο, το αποτέλεσμα είτε έτσι είτε αλλιώς θα είναι το ίδιο. Γι’ αυτό το μόνο που τους επιτρέπεται είναι να υποταχθούν χωρίς αντίρρηση και χωρίς αντίσταση.

Μέσα στον ίδιο σχεδιασμό εντάσσεται και η κοινοβουλευτική επένδυση του οργανωμένου εγκλήματος, που είχε ως αποτέλεσμα την κοινοβουλευτοποίηση του νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Η βοήθεια της Χρυσής Αυγής στην αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά μέσα που χρησιμοποιεί το παρακράτος και η επίσημη κλεπτοκρατία.

Η μόνιμη αναφορά της Χρ. Α. στην έτσι και αλλιώς καταδικαστέα πολυτελή διαβίωση των βουλευτών, επιχειρείται από τον Σαμαρά να αποτελέσει εφαλτήριο για την δημιουργία ενός νέου πολιτικού συστήματος της ολιγαρχίας με πολύ λιγότερους βουλευτές και λιγότερα κόμματα στην βουλή. Ο φόβος και η ομηρία του τρόμου στην οποία βρίσκεται η συγκυβέρνηση των κλεπτοκρατών δωσιλόγων, τους καθοδηγεί να επιστρατεύσουν κάθε μέσο, κάθε εργαλείο, κάθε κατάσταση που δεν θα επιτρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει κυβέρνηση και να απομυθοποιηθούν  οι μπαμπούλες της χρεοκοπίας.

Για τον λόγο αυτό χαιρέτησαν με την στάση τους τον εκβιασμό προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες του ΔΝΤ, όταν στην έκθεσή του τονίζει απερίφραστα πως κάθε επιλογή των πολιτών που θα βοηθούσε τον ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει Κυβέρνηση αποτελεί πράξη τιμωρητική, που θα επιφέρει την ποινή της χρεοκοπίας και της εξόδου από το ευρώ.

Την ίδια στιγμή το επίσημο καθοδηγητικό κέντρο των παρακρατικών οργανώσεων, η συγκυβέρνηση της κλεπτοκρατίας, υπόσχεται ότι σε όλο το υπόλοιπο διάστημα θα βομβαρδίζει την καθημερινότητα με ζητήματα αποπροσανατολισμού του Ελληνικού λαού. Σαν τέτοιο και μόνο τέτοιο μπορεί να ερμηνευθεί η βομβιστική ενέργεια στο αυθαίρετο του Λάτση, γνωστό ως «mall».

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Οι Τρομοκράτες και ο καθρέπτης τους

 1. Ὁ/ἡ Basilias γράφει:

  Εξαιρετική ανάλυση!!!
  Τέτοια έκπτωση αξιών, θεσμών, ………. κλπ., για να μην τα αναφέρω ένα-ένα δεν έχω ξαναζήσει… μένει κανείς άναυδος… και όχι μόνο……………..
  Πιστεύω όμως γι’ αυτό τον λόγο και μόνο θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος ξαφνικά όλοι μαζί…..
  ¨Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει” και πόσω μάλλον τέτοιοι … δεν θα πω άνθρωποι βρωμίζω τη λέξη και τους ανθρώπους με τέτοια ………… σχέδια και πάλι δεν χρησιμοποιώ καμία λέξη διότι δεν έχει εφευρεθεί ακόμα κάποια λέξη που να ερμηνεύει επαρκώς τα άθλια σχέδιά τους.
  Παρητηρώντας όμως αντικειμενικά βλέπω ότι δεν είναι μόνοι άθλιοι αλλά και ηλίθιοι…………
  Να είστε καλά………………………

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.