Εντολή Σαμαρά να επιστρατευθούν προληπτικά οι αγρότες, οι δικηγόροι, οι γιατροί και όσοι καπνίζουν άφιλτρα.


-Νίκο, θέλω την Τρίτη να είσαι στο πόδι μου. Βάρα προληπτικά στο ψαχνό.
Μ΄αυτή την εντολή-παράκληση στονΝίκο Δένδια ο πρωθυπουργός κι άλλοι40 νοματαίοι αναχωρούν την Τρίτη με προορισμό το Κατάρ για να φέρουν πίσω επενδύσεις.

Στο μεταξύ όμως στα αυτιά του οξυδερκή Νίκου Δένδια καταφθάνουν διαρκώς πληροφορίες για νέα χτυπήματα της Τομοκρατίας στην Αθήνα. Συγκεκριμένα από την Ένωση Ελλήνων Τρομοκρατών κάνουν λόγο για χτυπήματα με κάθε μέσο που θα αποδιοργανώσουν εντελώς τον κρατικό μηχανισμό την Τρίτη που θα απουσιάζει ο πρωθυπουργός αλλά και ο Χρύσανθος που τον αντικαθιστά. Το κενό εξουσίας θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν οι τρομοκράτες για να κάνουν το οργανωμένο, αποτελεσματικό και δίκαιο ελληνικό κράτος μπάχαλο.

Επειδή ο Σαμαράς δεν θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με μια τόσο οδυνηρή έκπληξη έδωσε εντολή στον Δένδια να επιστρατεύσει προληπτικά τους αγρότες, τους δικηγόρους, τους γιατρούς, τους μανάβηδες, τους καντηλανάφτες, τους ταξιτζήδες, τους καθηγητές και όλα τα υπόλοιπα λαμόγια που ετοιμάζονται να απεργήσουν την επόμενη δεκαετία.

Ζήτησε μάλιστα από τον Δένδια να αυξηθεί η δύναμη των ανδρών γύρω από την Βουλή, την ΕΡΤ, την ΕΛΣΤΑΤ, τα γραφεία της Τρόικας στην Αθήνα και άλλους ευαίσθητους στόχους όπως είναι το Καφενείο της Βουλής.

Έδωσε ακόμη εντολή να διατεθούν περισσότεροι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής για την προστασία ευαίσθητων στόχων όπως είναι όλες οι ξανθές πρώην παρουσιάστριες του Αlter.

Aυτά για την ώρα, μείνετε συντονισμένοι…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.