Ζητείται μαθηματικός … τύπος!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Εδώ και ημέρες ακούμε και διαβάζουμε δηλώσεις των εκπροσώπων του οικονομικού επιτελείου της τριτοκομματικής κυβέρνησης (δηλ. της τρόικας του εσωτερικού) οι οποίοι μας λένε ότι το φετινό χειμώνα ενώ έχουμε μείωση της ζήτησης του πετρελαίου θέρμανσης κατά 80% αντιθέτως έχουμε διπλασιασμό των κρατικών εσόδων (από την πώληση του 20%) λόγω λένε αύξησης του κρατικού φόρου

Προσπάθησα μόνος αλλά και με άλλους φίλους (σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα) να βρούμε των μαθηματικό τύπο που θα επιβεβαίωνε με νούμερα αυτές τις δηλώσεις αλλά δυστυχώς ακόμα δεν τα έχουμε καταφέρει.

Μάλλον δεν έχουμε ¨καθαρό” μυαλό να αντιληφθούμε τις στατιστικές και τις εξισώσεις των “σαϊνιών” του εν λόγω υπουργείου και για αυτό ίσως φταίνε οι κρύες ημέρες και νύχτες που διανύουμε όλοι μας λόγω δυσκολίας να προμηθευτούμε το πετρέλαιο θέρμανσης για τα καλοριφέρ μας. Το πετρέλαιο το οποίο οι ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδες κατάντησαν είδος πολυτελείας γυρνώντας μας σε άλλες δύσκολες εποχές που έζησαν οι γονείς και οι παππούδες μας τις περίφημες …. ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ!

 

Υποσημείωση

Φυσικά όλο αυτό γίνεται στα πλαίσια της προπαγάνδας των εγχώριων υπάλληλων της Μέρκελ και του Πολ Τόμσεν να δικαιολογήσουν τις εθνοκτόνες πολιτικές τους αντλώντας προφανώς το θράσος και το θάρρος τους από την μέχρι τώρα ανεκτικότητα και μακαριότητα … όλων μας!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.