ΔΕΙΤΕ ΤO ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ


ΔΕΙΤΕ ΤO ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ. Είναι αναβαθμισμένο και μου εστάλη από καλή φίλη. Διαδώστε το (αφιερώστε λίγο χρόνο για το βίντεο αυτό) Είναι αυτό που λέγαμε πριν μερικά χρόνια και μας λέγανε γραφικούς. Όποιος διατείνεται ότι είναι δεξιός ή αριστερός, σημαίνει ότι είτε είναι του συστήματος ή είναι κολλημένος.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της πατρίδος είναι ο κακός μας χαρακτήρας, το κολλημένο μυαλό μας και τα λανθασμένα πιστεύω μας.

Πατήστε εδώ και απολαύστε το μέχρι τέλος

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, αγαπητοί συνάδελφοι,  αγαπητέ άγνωστε Blogger, εσύ που αγωνίζεσαι για την χιλιοπροδομένη Πατρίδα.

Αυτή την ύστατη στιγμή σας προσκαλώ προσωπικά και σας παρακαλώ να ενωθείτε, στρατευτείτε εναντίον του σκοταδισμού που φέρνουν οι κρατούντες.

Δύο χρόνια ανταλλάσσω μηνύματα μαζί σας, γνωρίζω τις ικανότητες σας. Με πολλούς από εσάς έχουμε βρεθεί σε διάφορες πατριωτικές εκδηλώσεις.

Ορισμένοι από εσάς έχετε ή ενημερώνετε κάποιες ομάδες

Ο αγών είναι άνισος, ο αντίπαλος  εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα. Οι προδότες και οι κολλημένοι είναι ανάμεσα μας. Δεν υπάρχουν αριστεροί και Δεξιοί, υπάρχουν πατριώτες και μη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το «εγώ», είναι το «γιατί αυτός και όχι εγώ»

Δεύτερο πρόβλημα είναι η χωρίς την θέληση μας ένταξη σε ομάδες, που τις κάνουν να συγκρούονται

Πιστέψτε με είμεθα χιλιάδες και δεν μπορούμε να ενωθούμε γιατί δεν μας αφήνουν τα παραπάνω προβλήματα.

Μιλώντας με μικρές και μεγάλες κινήσεις ενεργών πολιτών, νέων ανθρώπων, αποφασίσαμε να συμπλεύσουμε, να συνεργαστούμε, χωρίς καταστατικά, χωρίς αρχηγούς, χωρίς να ενταχθούμε ό ένας κάτω από τον άλλο.

Μικρά ρυάκια που σιγά – σιγά θα ενώνονται και θα γίνονται χείμαρροι για να χυθούν όλα μαζί στο μεγάλο ποτάμι που οδηγεί στη Θάλασσα, στην ανατροπή και στην Αναγέννηση του Έθνους.

Η κάθε ομάδα ορίζει δια κληρώσεως ή όπως αυτή επιθυμεί, τους συντονιστές της, αυτούς που διαθέτουν περισσότερη ελεύθερη ώρα.

Η επικοινωνία θα γίνεται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Για τα σοβαρά θέματα θα υπάρχουν συναντήσεις των συνδέσμων. Η ενημέρωση θα αναρτάται σε ένα ειδικό χώρο του διαδικτύου, ή θα σας αποστέλεται. .

Στο παρελθόν πολλές ομάδες απέτυχαν και διαλύθηκαν γιατί δεν εφαρμόσθηκαν οι προσήκοντες κανόνες συμπεριφοράς. Οι υψηλοί τόνοι, η παραμονή των ίδιων ατόμων για πολύ χρόνο στη θέση του συντονιστή, η επιμονή στο δέντρο και όχι στο δάσος, η προσπάθεια για προβολή και η υπερφίαλη επίδειξη γνώσεως, απετέλεσαν βασικές αιτίες διάλυσης της ομάδος.

Οι Ομάδες, που ήδη συνεργάζονται, διαθέτουν ισχυρή νομική υποστήριξη. Έχουν υποβάλλει μηνύσεις , αγωγές έχουν καταφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο. Τα μέλη μας ευρίσκονται σε όλους τους Νομούς, σε όλο τον Ελληνισμό της Διασποράς.

Είμεθα στη φάση που θα προτείνουμε κατανομή έργου στα μέλη, που επιθυμούν να εργασθούν μαζί μας. Μέχρι στιγμής τα θέματα που χρήζουν παρακολούθησης είναι σαράντα πέντε (45). Αυτά με τις προτάσεις μπορούν να αυξηθούν ή να μειωθούν μετά από συνένωσή τους.

Η κατανομή των σπουδαίων θεμάτων, σε όσους έχουν την δυνατότητα να τα παρακολουθούν, έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μία σκιώδους Κυβέρνησης. Κάθε σημαντική πληροφορία προωθείται στα μέλη που έχουν αναλάβει το σχετικό αντικείμενο παρακολούθησης. Αντί λοιπόν όλοι να ασχολούμεθα με όλα, εξειδικεύουμε τις μελετητικές ομάδες ανάλογα με το αντικείμενο παρακολούθησης. Σκεφθείτε πόσα υπουργεία έχουμε και ποία είναι τα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Αναφέρω ενδεικτικά μερικά αντικείμενα που χρήζουν παρακολούθησης:

ΘΕΜΑΤΑ που απασχολούν τον Λαό: Αυτοκτονίες ,Ασφάλεια, Εργασία, Κέντρα διανομής φαγητού, Κέντρα ψυχολογικής Υποστήριξης, Φάρμακα, χαράτσια, Ενημερώσεις γενικά και λοιπά πολλά

ΘΕΜΑΤΑ Εθνικής Ασφάλειας: Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Θράκη, Ήπειρος, Ανατολικό Αιγαίο, Πομάκοι, Καστελόριζο, Ήπειρος, νησιά προς πώληση, Κρήτη χασισοκαλλιέργειες, Κύπρος, εξοπλισμοί Γειτόνων, Κύπρος, Μισθοφορικός Στρατός, ανάγκες Ενόπλων Δυνάμεων, ΕΥΠ, καταγραφή παρακολούθηση ανθελληνικών κέντρων, κλπ

Οι ομάδες μας παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και τις ενημερώσεις, που άλλες πατριωτικές κινήσεις ή νέα κόμματα επιχειρούν. Έχουμε εντοπίσει και μιλήσει με μεγάλες πατριωτικές προσωπικότητες, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεργασθούν μαζί μας. Προτείνετε αυτούς που θεωρείτε ενεργούς πατριώτες

Αν δεν θέλετε να συμμετέχετε είτε με φυσική παρουσία ή μέσω διαδικτύου σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, παρακαλώ απαντήστε μου. Αν θεωρείτε ότι από τώρα μπορείτε να αναλάβετε την παρακολούθηση κάποιου αντικειμένου, παρακαλώ δηλώστε το αντικείμενο. Ήδη μερικοί από εσάς συνεργάζονται.

Τα ονόματα σας είναι και θα παραμείνουν στην κρυφή κοινοποίηση, εκτός αν επιθυμείτε να είναι φανερά.

Σε λίγο καιρό θα γίνει διαδικτυακή συνάντηση για τον συντονισμό των συντονιστών. Αν μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος η δύναμη μας θα είναι πολύ μεγάλη.

Η ζωή είναι για τους Δυνατούς και η Ελλάς θα ζήσει.

Μόνο η καλή προαίρεση δεν συνιστά αρετή, είναι σαν το σπίτι χωρίς στέγη. Η τόλμη και η πράξη σε καθιστούν πατριώτη.

Στέργιος Σμυρλής

Ταξχος (ΕΑ)1966

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

27 ἀπαντήσεις στὸ ΔΕΙΤΕ ΤO ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ

 1. Ὁ/ἡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΡΕΝΑ γράφει:

  Θέλω να συμμετέχω με οποιοδήποτε τρόπο!!!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Δ. γράφει:

  Πού απευθυνόμαστε προκειμένου να συμμετέχουμε σ’ αυτή την κίνηση; Δεν υπάρχει πουθενά κανένα e-mail ή τηλέφωνο για να έρθουμε σε επαφή με τον υπογράφοντα το κείμενο; Διάθεση συμμετοχής υπάρχει…. και μάλιστα πολύ μεγάλη! Το μαχαίρι έχει φτάσει στο κόκκαλο και αν δεν κινητοποιηθούμε τα αποτελέσματα για την χώρα μας θα είναι τραγικά!!!!!

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ Αβερράνδος γράφει:

  Νομίζω πως αστειεύεστε φυσικά!

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Ὁ/ἡ Αβερράνδος γράφει:

  Πιο πολύ για το βίντεο ΙΩΑΝΝΗ!
  Μια κίνηση που θα ήθελε να εκλαμβάνεται σοβαρά πχ να μετατραπεί σε κίνημα, δεν μπορεί να επικαλείται (πάλι πχ το Νοστράδαμο ή άλλα) αλλά και ο συντάκτης του παρόντος δεν μπορεί να το προσκομίζει ως πειστικό τεκμήριο. Βέβαια ο τύπος που έφτιαξε το βίντεο μπορεί να μην είχε στο νου του την παρούσα αρθρογραφία, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι: με χύμα μυαλό, δεν γίνεται τίποτα.

  Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία των γεγονότων, θέλω να καταθέσω εδώ τα εξής:
  Την περίοδο των μαζώξεων στο σύνταγμα, έδωσα ότι λεφτά είχα και δεν είχα και πήγα στην Αθήνα για να δω από κοντά τι γίνεται! Αυτό που διαπίστωσα ήταν μια αστική νεολαία που επαναστατούσε επειδή της είχαν μειώσει την καταναλωτική της ικανότητα!
  Αποτέλεσμα: Έπεσε το ηθικό του κόσμου και το σύστημα είχε την ευκαιρία να εκδηλωθεί με το μέγιστο δυνατόν θράσος και να μεγεθύνει την πίεση που ασκεί ο τρόμος, σε σημείο να δείχνουν τα μπλαβισμένα πρόσωπα των 20άχρονων, λέγοντάς μας: προσέχετε, γιατί έτσι θα κάνουμε και τα δικά σας!

  Πιστεύω στο αυτονόητο ΙΩΑΝΝΗ αλλά θα μιλήσω λίγο παραβολικά, γιατί με την τόση “ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ” μαυρίλα γύρω, όλοι αρπάζονται και εκδηλώνουν το θυμικό=>μέρος του άλογου νου, αντί της σύζευξης με τον ορθολογισμό=>στην ουσία του το πράγμα για ουσιαστικά πράγματα.

  Δεν διαφωνώ (πως θα μπορούσα άλλωστε) σε τίποτα από όσα αναφέρονται στο άρθρο, αλλά δεν έχω και καμιά εμπιστοσύνη στη μεθοδολογία που έχει αναπτυχθεί έως τώρα.

  Και ναι, εγώ δεν είμαι υπέρ του συγκεκριμένου μοντέλου παραγωγικότητας όπως μας το προτείνουν οι Γερμαναράδες αλλά στο θέμα της αντίστασης του λαού οπωσδήποτε πρέπει να επιδείξουμε ιδιαίτερο ζήλο και να έχουμε νέο ρεκόρ παραγωγικότητας!

  ΚΑΤΑΡΧΗΝ, επειδή στη χώρα μας δεν έχουμε μάθει να ακούμε αλλά μόνο να λέμε και ο καθένας έχει δίκιο από τη μεριά του και ο άλλος είναι απέναντί του. Εφαρμόζουμε λοιπόν από μόνοι μας το “διαίρει και βασίλευε”. Εδώ θέλει συνειδητά να εστιάσουμε σε όλα εκείνα που μας ενώνουν, που είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν και το ουσιαστικό, κατά τη γνώμη μου, στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι να συμφωνήσουμε ΟΛΟΙ στα αυτονόητα!
  Δηλαδή δεν παραβλέπουμε -όπως συνήθως κάνουμε- αλλά αντίθετα ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ στο γεγονός ότι μας δέρνει μια αιώνια κατάρα, ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ, και πριν κάνουμε οτιδήποτε πρέπει να εξασφαλιστεί ένα κοινωνικό συμβόλαιο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ότι ο εχθρός είναι κοινός για όλους, και ότι το δεδομένο που μας ενώνει όλους είναι ένα και μόνο ένα: Η ΠΑΤΡΙΔΑ η ίδια!
  Αυτό είναι το πρώτο κίνημα που πρέπει να προκύψει στην Ελλάδα. Αν δεν προβούμε πρώτα σε μια τέτοιου είδους διασφάλιση τότε ο εσωτερικός μας εχθρός θα μας διαλύσει, ίσως καθοριστικά, αφού εικάζεται ότι πιθανόν βρισκόμαστε στο μεταίχμιο του ιστορικού μας τέλους.
  Το αν “ανήκουμε στη δύση ή όχι” το πέρασαν τα υποτακτικά υποκείμενα παρελθόντων εποχών γιατί οι ίδιοι δεν πίστευαν στους Έλληνες, (κρίνοντας εξ ιδίων φυσικά και τιμήθηκαν από οίκους που αντιπροσώπευαν την διαιώνιση της ολιγαρχίας) γιατί απλά έβλεπαν πως είμαστε χωρίς όμως να έχουν καμία οπτική οράματος και άρα χωρίς την προοπτική του “τι μπορούμε να γίνουμε, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ”.
  Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο καθένας μας ΠΡΩΤΑ πρέπει να δώσει τον όρκο υπέρ πατρίδος, για το μέλλον των παιδιών μας και το σέβας στις προγονικές αξίες, να μετασχηματίσουμε το στοιχείο “ΑΙΏΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΑΤΆΡΑ” σε ποιοτικό χαρακτηριστικό που θα μπορούσε (όχι τυχαίως πάντως) να μετασχηματιστεί σε “παλιγγενεσία” (που είναι απαραίτητη στη δική μας περίπτωση). Χρειάζεται ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ!!

  Όταν σε μια χώρα σαν την δική μας, που σχεδόν ποτέ δεν αναγνωρίζει ποιος είναι ο ήρωας αλλά ίσα-ίσα τον κατασπαράζει αφενός, και αφετέρου πάντα και παντού σε αυτό το τόπο, πρέπει να αποδείχνεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, τότε λοιπόν το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου μπορεί να συμβάλει θετικά, ΜΟΝΟ ΕΑΝ, μέσω αυτού γίνει κατανοητό ότι πρέπει να καθοριστούν πρώτα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ στόχοι, να πάρουμε όρκο ότι προτιθέμεθα θα τιμήσουμε το λόγο μας με την ίδια τη ζωή μας και μετά ΝΤΟΥ.

  Όταν λοιπόν το πετύχουμε αυτό, τότε μπορεί και να είμαστε σε θέση να το μετατρέψουμε σε κίνημα, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμή!

  ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ορίζει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πράγματα:
  Η κατάσταση που επικρατεί είναι αυτή και εμείς προτιθέμεθα θα το μετατρέψουμε σε ΑΥΤΗ τη νέα κατάσταση! ΤΕΛΟΣ!!
  Ο εχθρός είναι πιο ύπουλος από όσο μπορούν οι περισσότεροι από μας να αντιληφθούν. Σε φέρνει πάντα προ τετελεσμένου και έτσι καταρρίπτονται όλα τα επιχειρήματά σου, μεταβάλλοντας εντελώς όλα τα δεδομένα. Έτσι πρέπει να δράσουμε και μεις. Όχι το ρυάκι να γίνει χείμαρρος, να γίνει παραπόταμος και μετά ποτάμι και μετά να ξεχειλίσει.
  Τσακ μπαμ… καταδρομική ενέργεια… θεομηνία μέγιστου βαθμού… αλλιώς σε διαβάλουν και κατορθώνουν πάντα τη διαίρεση, και στο τέλος βρίσκεσαι με ράκος ηθικό και δεν έχεις το σθένος για αντίδραση.

  Ύστερα, πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη ώστε το κίνημα να μεταδοθεί και σε άλλες χώρες ΟΠΩΣΗΠΟΤΕ με μορφή ακάθεκτων τεράστιων κινημάτων με συγκεκριμένο αίτημα!!

  Στην Ελλάδα, αυτό που θέλουμε είναι μια συνωμοσία, με συγκεκριμένο όρκο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ, με έμφαση στην αντιμετώπιση της κατάρας που επιτρέπουμε να μας διαιρεί και κατόπιν συγκεκριμένες κινήσεις – στόχους και μαζί να μεταδώσουμε τη φλόγα και στις άλλους καταπιεσμένους λαούς!!!

  Όλες οι αλληλέγγυες κινήσεις που γίνονται σήμερα είναι άξιες από κάθε άποψη πράξεις που φέρνουν τον κόσμο κοντά αλλά δεν είναι επιθετικός προσδιορισμός βάσει ενός συμφώνου μεταξύ όλων των Ελλήνων, δηλαδή μια νέα συνειδητότητα!

  Το άλλο σημαντικό, είναι ότι ΟΛΑ τα βρωμερά υποκείμενα ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ που αν είναι προδότες όπως τους λέμε, ψάχνουν ευκαιρία για να ρίξουν στο λαό όλα τα φταιξίματα και έτσι να τη βγάλουν καθαρή. Δηλαδή, ένα αποτυχημένο κίνημα θα τους επιτρέψει να μας πουν κάποια στιγμή, ότι:
  εμείς τα είχαμε βάλει σε ένα δρόμο και μετά ξεσηκώθηκε ο λαός και τα κατέστρεψε όλα!

  Δε γίνεται να σου βάζουν τον πήχη στους 20 πόντους και συ να αισθάνεσαι ότι μάχεσαι επειδή αγωνίζεσαι για να σου ανεβάσουν λίγο τον πήχη στους 25 πόντους…… όταν το άλμα σου μπορεί να πάει ως τα 2 μέτρα! Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μια αποτυχία ακόμα και αυτή η ταλαίπωρη πατρίδα μπορεί να ζημιωθεί ανεπανόρθωτα!

  Πρωταρχικός στόχος! ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ και ΟΜΟΨΥΧΙΑ!

  Μετά από την επίτευξη αυτού του στόχου, κίνηση Νο 2:
  Εκτέλεση των ΛΑΙΚΩΝ αποφάσεων: πράξεις προς επίτευξη συγκεκριμένου στόχου

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

   “Δε γίνεται να σου βάζουν τον πήχη στους 20 πόντους και συ να αισθάνεσαι ότι μάχεσαι επειδή αγωνίζεσαι για να σου ανεβάσουν λίγο τον πήχη στους 25 πόντους…… όταν το άλμα σου μπορεί να πάει ως τα 2 μέτρα! Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μια αποτυχία ακόμα και αυτή η ταλαίπωρη πατρίδα μπορεί να ζημιωθεί ανεπανόρθωτα!

   Πρωταρχικός στόχος! ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ και ΟΜΟΨΥΧΙΑ!”

   Δεν έχω λόγια. Συμφωνώ με όλα Αβερράνδε. Για αυτό όταν βλέπω οποιονδήποτε να σπείρει την διχόνοια ανάμεσα στους Ελληνες τον στέλνω στο διάολο. “Ή είμαστε όλοι ενωμένοι ή είσαι μόνος” Αυτό πρέπει να είναι το μοναδικό δίλημμα…. αν χρειάζεται απαραίτητα δίλημμα. Αλλά δεν χρειάζεται κανένα όταν ο στόχος είναι αυτό που έγραψες και με το οποίο συμφωνώ. Οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι συνειδητή προσπάθεια διχαστικών προπαγανδιστών του “διαίρει και βασίλευε”. Λύκων με προβιά προβάτων για να πείσουν τα υπόλοιπα πρόβατα ότι η φωλιές των λύκων είναι ακίνδυνες.

   Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Δ. γράφει:

   Πόσο εύστοχες παρατηρήσεις!!!! Συμφωνώ σε όλα… Όμως με ποιο τρόπο, όλοι εμείς, που έχουμε αυτά τα συναισθήματα, θα οργανωθούμε (πρακτικά) επιτέλους σ’ αυτόν τον κατακαημένο τόπο, προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε τελικά κάτι σημαντικό για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας; Εδώ ερχόμαστε στα δύσκολα…………

   Μοῦ ἀρέσει

   • Ὁ/ἡ Αβερράνδος γράφει:

    Θα σου πω τη γνώμη μου αλλά επειδή προϋποθέτει συνέπεια με τα παραπάνω θέλω να είμαι προσεχτικός στη διατύπωση.
    Όταν βρω χρόνο!

    Μοῦ ἀρέσει

   • Ὁ/ἡ Αβερράνδος γράφει:

    Δέσποινα, το τι μπορούμε «πρακτικά» να κάνουμε, το απάντησες ήδη.
    Προκαταβολικά να ξέρεις ότι σ’ αγαπώ και να μου συγχωράς που χρησιμοποιώ το σχόλιό σου για παράδειγμα.
    Ζούμε εποχές που οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους και μεις χωρίς νόημα τρέχουμε από δω κι από κει …χαμένοι. Αλλά για να νοιώσεις σε πιο πλεονεκτική θέση, μετά που θα διαβάσεις το παρόν, δες και το σχόλιο του «Αριστόφιλου». Μετά, ξαναδιάβασε αυτά στα οποία συμφώνησες μαζί μου, και ξαναπες μου!
    «Πόσο εύστοχες παρατηρήσεις!!!!» λες, πριν όμως είχες συμφωνήσει ότι αυτό είναι η ουσία του όλου θέματος!
    Αυτό ακριβώς είναι το θέμα μας!
    Λαϊκά παλιότερα το περιγράφαμε λέγοντας ότι αν ξανα-κατέβει ο Χριστός πάλι θα τον ξανα-σταυρώναμε!
    Πιο σύγχρονα πριν 30 χρόνια ένας Έλληνας ειδικός, το περιγράφει ως εξής:
    «Τα όρια μεταξύ “αντικειμενικότητας” και υποκειμενικών απόψεων, γνωμών, πίστεων και δοξασιών παύουν να γίνονται αντιληπτά. Ο κοινωνικά παθητικός συνάνθρωπος δε συνειδητοποιεί πια με κριτικό τρόπο την πραγματικότητα, οπότε ακόμη και τυχαία ορθές πληροφορίες πάνω σε οποιοδήποτε αντικείμενο δεν ενσωματώνονται σε έγκυρη εξήγηση και γνώση, παρά διαστρεβλώνονται, καθώς προσαρμόζονται σε προϋπάρχουσες προλήψεις, προκαταλήψεις και φημολογίες. Συχνά οι γνώσεις στην κοινωνία μας έχουν διακοσμητικό χαρακτήρα, αφορούν χτυπητά γεγονότα, ηχηρά ονόματα “μεγάλων ανδρών” και διάφορα αντικείμενα με κοινωνικό γόητρο. Έτσι ασυγκρότητες και σκόρπιες δε φτάνουν να δημιουργήσουν κίνητρα για εμπεριστατωμένη εμβάθυνση, για ανάλογη δράση και χειραφέτηση.»
    […]«Κάθε νέα κατάσταση, στην οποία περιερχόμαστε, μας θέτει μπροστά σε μεγαλύτερα ή μικρότερα προβλήματα. Συχνά προκαλούμε οι ίδιοι τέτοιες αλλαγές, καθώς θέτουμε νέους στόχους. Το σκηνικό της ζωής απαιτεί μια διαφορετική τοποθέτηση, μια δημιουργική αντιμετώπιση. Έχουμε μια ευκαιρία ν’ ανακαλύψουμε μια άλλη συσχέτιση πραγμάτων, να κάνουμε μια πρωτόγνωρη διαπίστωση, να πιστοποιήσουμε ή να διαψεύσουμε μια άποψή μας, που ως τώρα λειτουργούσε αυτόματα. Τότε επανεξετάζουμε την πραγματικότητα και δοκιμαζόμαστε· πρόκειται για μια πιθανή μαθησιακή κατάσταση. Οι μεταβολές που προκαλούμε ή επέρχονται είναι αφορμές αφύπνισης μπροστά σε μια νέα οπτική.»
    Λ. Αναγνώστου (1983)

    Και γω θα έπρεπε να σταματήσω εδώ, γιατί όλα ειπώθηκαν με τα παραπάνω, αλλά θέλω, χωρίς να αναιρέσω αυτά που μόλις σου έγραψα, να σου απαντήσω ως προς το έξω «πρακτικό» ενεργών (γιατί η δουλειά του καθενός έχει ένα στόχο προς τα έσω -καλλιέργεια- και ένα προς τα έξω -ορθοπρακτική-), και αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα, και εκεί έγκειται η όλη προσπάθεια των κρατούντων.
    Δίνεις όρκο, πρώτα ΠΕΙΘΩΝΤΑΣ τον εαυτό σου και κάνεις σκοπό της ζωής σου να πείσεις και τους άλλους ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ «κοινωνικό συμβόλαιο».
    Οργανώνεσαι όπου θέλεις και «βρίσκεις τρόπο» ώστε να οδηγήσεις όλους τους γύρω σου προς αυτή την κατεύθυνση!
    Ο σκοπός είναι ιερός και κοινός για όλους μας!
    Συμβουλεύω εσένα και τον καθένα που διαβάζει αυτά, να δουλέψει σκληρά, να στοχαστεί πρόταση προς πρόταση ώστε να κατανοήσει την ανάρτηση που βρίσκεται εδώ http://wp.me/pWOiz-gNZ

    Οι Έλληνες ξέρουν να παράγουν πολιτισμό και στην κατάρρευση του δυτικού κόσμου ο Έλληνας έχει ένα τελευταίο χρέος να εκπληρώσει, κι ας μην είναι ορατή ακόμα αυτό, ως πιθανότητα. Απλά χρειάζεται σκληρή «δουλεία», και έτσι όπως τα κάναμε, το μόνο που δεν θα μας λείψει είναι η «ασχολία».

    Και μην αυταπατάστε! Έχει πολύ δρόμο ακόμα! Ακόμα δεν είδαμε τίποτα!!!

    Και κλείνω με τα λόγια ενός μεγάλου ανθρώπου, που ο πόλεμος του συστήματος τον περιθωριοποίησε, αφού ο Φρόιντ αναδείχθηκε μόνο και μόνο επειδή υπηρέτησε το σάπιο σύστημα.
    «…σε φοβάμαι ανθρωπάκο, σε τρέμω επειδή από σένα εξαρτάται το μέλλον της ανθρωπότητας. Σε φοβάμαι επειδή το κυριότερο μέλημα σου στη ζωή είναι να δραπετεύεις από τον εαυτό σου. Είσαι άρρωστος ανθρωπάκο, Άρρωστος βάρια, δεν φταις εσύ γι αυτό άλλα έχεις υποχρέωση να γιατρευτείς. Θα είχες από καιρό αποτινάξει τα δεσμά σου αν δεν ενθάρρυνες ο ίδιος την καταπίεση και δεν τη στήριζες άμεσα με τις πράξεις σου. Καμιά αστυνομική δύναμη στον κόσμο δεν θα ήταν ικανή να σε συντρίψει αν διέθετες στην καθημερινή σου ζωή έστω και μια στάλα αυτοσεβασμό, αν συνειδητοποιούσες, πραγματικά συνειδητοποιούσες, πως χωρίς εσένα η ζωή δεν θα συνέχιζε ούτε για μια ώρα. Στο είπε αυτό ο απελευθερωτής σου;; Σε αποκάλεσε “προλετάριο του κόσμου” άλλα δεν σου είπε ότι εσύ και μόνο εσύ είσαι υπεύθυνος για τη ζωή σου κι όχι αόριστα για τη τιμή της πατρίδας και του έθνους σου»
    Γράφει ο Wilhelm Reich (1897-1957) στο «Άκου ανθρωπάκο»

    Μοῦ ἀρέσει

   • Ὁ/ἡ ΔΕΣΠΟΙΝΑ Δ. γράφει:

    Είσαι πολύ φιλοσοφημένο άτομο Αβερράνδε, μια που απευθύνθηκες προσωπικά σε μένα με το μήνυμά σου, θέλοντας -δικαίως- να μου ανοίξεις και άλλες “πόρτες” σκέψεων…. Η αλήθεια είναι ότι οι πραγματικές συνθήκες της ζωής μας, δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια τόσο μεγάλης εμβάθυνσης, δεδομένου ότι πρέπει σαν πραγματικοί άνθρωποι πλέον και όχι ως φιλόσοφοι να αντιμετωπίσουμε πρακτικά θέματα στην ζωή μας!
    Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας είμαστε “μικροί θεοί”, δεδομένου ότι αν καταλάβουμε την δύναμη του μυαλού μας και τη δύναμη της θέλησης που κρύβει ο καθένας μέσα του, μπορούμε να αλλάξουμε το ΣΥΜΠΑΝ! Αρκεί να είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτά που η ζωή μας έχει χαρίσει ως τώρα (καλά ή κακά , γιατί και αυτά (τα κακά εννοώ) για κάποιο λόγο έρχονται στην ζωή μας, να πιστεύουμε στην δύναμη που διαθέτει ο καθένας μέσα του και που προέρχεται από μία ανώτερη δύναμη, που για μένα προσωπικά είναι ο Θεός και να προσπαθούμε ο καθένας με τον τρόπο του… Όταν καταλάβουμε ποιά πραγματικά είναι η ποιότητα στην ζωή μας, τότε θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν καλύτερο κόσμο… Το κακό θα υπάρχει πάντοτε. Στο χέρι μας είναι να μην το αφήσουμε να μας κυριεύσει. Όταν αλλάξουμε πρώτα εσωτερικά ως άνθρωποι, αποκτώντας υγιή συναισθήματα αγάπης, χαράς , πίστης, αλληλεγγύης, συμπόνιας, αδελφοσύνης τότε πραγματικά ο καθένας μας θα διαπιστώσει ότι προκαλεί την αλλαγή γύρω του, χωρίς καν να κουραστεί…. Δυστυχώς οι συνθήκες της ζωής, οι κοινωνικές καταβολές και τα ερεθίσματα που δεχόμαστε δεν αφήνουν σε πολλούς συνανθρώπους μας την ευκαιρία να προβούν σε μία τέτοια διεργασία μυαλού, ούτως ώστε να αντιληφθούν αυτό που εννοώ….
    Όσον αφορά την κίνηση που τιτλοφορείται “Μαραθών 2013” μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα… Αρκεί όσοι αποφασίσουν να συμμετέχουν, να διατηρήσουν την αρχική τους επιθυμία για αλλαγή, βλέποντας το “δάσος” – ΣΤΟΧΟ! και (φεύ!) όχι το “δέντρο” που είναι η προσωπική προβολή και τελικά “κανένας στόχος”…
    Η τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε μεγάλη δύναμη, την οποία (δυστυχώς) νικάει η τηλεόραση, λόγω προπαγάνδας! Ευτυχώς, που σε προηγούμενες δύσκολες στιγμές τους Έθνους μας (1821, 1940 κλπ.) δεν υπήρχαν τηλεοράσεις…. Αν υπήρχαν, πιστεύω ότι ακόμα και εκείνοι οι Έλληνες θα έμεναν στις σκέψεις και την επιθυμία….. Αρκεί να μην πέσουμε στην παγίδα να χρησιμοποιούμε το Internet μόνο ως μέσο έκφρασης και ευχολογίων!……………………………………

    Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ ΠΕΤΡΟΣ γράφει:

   ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ
   !!!!!

   Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ othonblue γράφει:

   Όλα αυτά που, πολύ σωστά, προτείνει ο Αβερράνδος, έχουν ήδη τεθεί σε κίνηση από την “Επιχείρηη Μαραθών 2013”, που στο site της ( http://www.2013marathon.org) υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

   Μοῦ ἀρέσει

   • Ὁ/ἡ Αβερράνδος γράφει:

    Να λοιπόν η κίνηση! Και πάνω στην ώρα!
    Τη μελέτησα και μετά έστειλα email (περιμένω απάντηση).
    Και φαντάζομαι προβληματίζονται αρκετοί, όπως και γω, αλλά τελικά μπορεί και να ναι ψευτοδιλήμματα.
    Αν πχ σκέφτεσαι: και ποιοι είναι αυτοί; και πόσο σίγουρο είναι; κλπ
    Σίγουρο δεν είναι τίποτα. Να είσαι εκεί, να το ζεις με ευθύνη για να μπορείς να έχεις άποψη.
    Αλλά ας υποθέσουμε ότι εξελίσσεται λάθος (φτου φτου)! Δεν πρέπει να είσαι εκεί για να το αποτρέψεις;
    Αφού, αφορά εσένα, τη πατρίδα σου, το παιδί σου, το μέλλον σου!
    Να η απάντηση στο “πρακτικά” τι μπορούμε να κάνουμε!
    Με τη ΝΙΚΗ

    Μοῦ ἀρέσει

 5. Ὁ/ἡ kostas likos γράφει:

  ειμαστε ολοι μαζι

  Μοῦ ἀρέσει

 6. Ὁ/ἡ aristofilos γράφει:

  Στα λόγια είμαστε πρώτοι ,στης πράξεις όμως τελευταίοι !!! Εγώ θα απευθυνθώ στους λεγόμενους πατριώτες ορθοδόξους που λένε ορθοδοξία ή θάνατος ,ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα !! Στο κάτω κάτω αν πεθάνουνε θα πάνε κοντά στον θεό τους ! Αν δεν αφυπνιστούν όλοι αυτοί που υποτίθεται είναι το 90% τον νεοελλήνων ,τότε δεν έχουμε καμία ελπίδα !!!!!! Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι.
  Σωκράτης (Πλάτωνος Κρίτων, 51α, 51β)

  Μοῦ ἀρέσει

 7. Ὁ/ἡ aristofilos γράφει:

  Στα λόγια είμαστε πρώτοι ,στης πράξεις όμως τελευταίοι !!! Εγώ θα απευθυνθώ στους λεγόμενους πατριώτες ορθοδόξους που λένε ορθοδοξία ή θάνατος ,ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα !! Στο κάτω κάτω αν πεθάνουνε θα πάνε κοντά στον θεό τους ! Αν δεν αφυπνιστούν όλοι αυτοί που υποτίθεται είναι το 90% τον νεοελλήνων ,τότε δεν έχουμε καμία ελπίδα !!!!!! Σωκράτης (Πλάτωνος Κρίτων, 51α, 51β)
  Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι.

  Μοῦ ἀρέσει

 8. Ὁ/ἡ Μπεβερατου παναγιωτα γράφει:

  Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω να σωθεί ο τόπος μας

  Μοῦ ἀρέσει

 9. Ὁ/ἡ γιωργος γράφει:

  θελω και εγω να συμμετεχω στην ιδεα αυτην
  {ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ}…….

  Μοῦ ἀρέσει

 10. Ὁ/ἡ margaroni Argyro γράφει:

  έχω συγκλονιστεί βαθύτατα!!!!! Τι να πω δεν ξέρω??? είμαι σε μεγάλες σκέψεις και ?????

  Μοῦ ἀρέσει

 11. Ὁ/ἡ nikos stef γράφει:

  ευχομαι να πανε ολα καλα κ οσο μπορω να βοηθησω κ εγω!!! πιστευω σε ολα αυτα π ειπες κ οτι οσο γρηγοροτερα οργανωθει τοσο το καλυτερο!!!!

  Μοῦ ἀρέσει

 12. Ὁ/ἡ Αβερράνδος γράφει:

  Επειδή ξεφεύγουμε από τους αρχικούς λόγους της συζήτησης αυτής, επέτρεψε μου να είναι το τελευταίο σχόλιο αυτό και να μου συγχωράς την εμμονή μου, αλλά πρέπει να το πω, γιατί όλα είναι μια αλυσίδα και η «απώθηση» έχει πολύ μεγάλη δύναμη!

  Η πνευματική κατάπτωση μας, -οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους- μας έκανε να θεωρούμε το φιλοσοφείν αντίθετο ή ξένο από την καθημερινή πράξη της ζωής, και να μην είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε το αυτονόητο!
  Η σύνθεση, (θεωρίας) φιλοσοφείν και (πράξης) «οι πραγματικές συνθήκες της ζωής μας», είναι η πεμπτουσία της ζωής, που σιγοντάρει με συνέπεια σε ότι αποκαλείται «άνθρωπος»! Η παραπάνω συνταγή οδήγησε τους αρχαίους Έλληνες στο να παράξουν πολιτισμό!!!

  Αλλά το πιο ΦΟΒΕΡΟ απ’ όλα, πρέπει να ξέρετε, είναι το γεγονός ότι οι «πραγματικοί κρατούντες», που κυβερνούν (και όχι τα τσιράκια τους που θέλουμε να γκρεμίσουμε εμείς), ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ, και για την ακρίβεια πάνω σε αυτά στηρίζεται τη δύναμή τους και όλο τους το έργο! Βάλτε λοιπόν με το νου σας γιατί δεν θέλουν να τα μοιραστούν μαζί σας! Όταν τα επανεντάξουμε στην παιδεία μας (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ) τότε ο Έλληνας θα αναγεννηθεί, και πάλι (αν ευσταθεί ο όρος στην περίπτωση)!
  Στην καθημερινή ζωή ΠΟΛΕΜΙΣΤΕ όλους εκείνους που σας λένε «άρχισες τις φιλοσοφίες»…. και σας πείθουν γιατί αυτή η εκφορά τους βρίσκει πάτημα σε ΑΛΛΗ μεγάλη αδυναμία της σύγχρονης ελληνικής ψυχοσύνθεσης! Την έλλειψη αυτοπεποίθησης, με βαθιές ρίζες αλλά προσεγγίσιμες! Γιανναράς και Ράμφος (και όχι μόνο) εμβαθύνουν σε αυτά με οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο….!

  Όταν κάτι μας φαίνεται δύσκολο, έξω από τις δυνατότητές μας και το αποβάλλουμε σαν σκέψη ή ιδέα, δεν καταργούμε «εκείνο» αλλά «εμάς», και με πολύ βαθιές συνέπειες…… αυτά που βλέπουμε γύρω μας!
  Στύψτε ταπεινά μπροστά στην άγνοια μας και μην αγχώνεστε όταν αντιλαμβάνεστε την μικρότητα και την ασημαντότητα μας, γιατί αυτό ακριβώς είναι το θείο δώρο!
  Τα πάθη των ανθρώπων και η διαδικασία που βάζει ο καθένας τον εαυτό του για να τα ελέγξει, οδηγούν στις ανώτερες αρετές….. και εκεί οι αφεντάδες, μας έριξαν ένα κοκαϊνομανή Φρόιντ, με τη θεωρία της διαστροφής, για να αποπροσανατολιστούμε πλήρως!

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
  Ως προς τη θεώρηση:
  Είμαστε ένα κύτταρο ενός τεράστιου οργανισμού και ο θάνατός μας έχει την ίδια επίπτωση που έχει ο θάνατος ενός κυττάρου στο σώμα σας.

  Ως προς την πράξη:
  Τα ΠΑΝΤΑ είναι ΕΝΑ και κάθε δική μας πράξη έχει αντίκτυπο στο ΟΛΟΝ και κατ επέκταση και σε μας.

  Καλά κρασά!

  Μοῦ ἀρέσει

 13. Ὁ/ἡ Y/Y-Π/Ν γράφει:

  Εγώ τώρα γιά νά καταλάβω ποιός ηγείται ποιού;;;;….ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ “ΤΡΕΛΟΙ”ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!..ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ & ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑΝΕ ΣΕ ΓΡΑΠΤΑ!!!!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΡΑΠΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΜΟ !!!!…..ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ & ΛΟΓΙΚΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΟΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ …ΤΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΙΩΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΕΝΟΙΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΤΗΜΑ ΟΥΔΕΝΟΣ!!!!ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ “ΚΕΡΔΟΥΣ” ΟΠΩ ΤΟ “ΕΓΩ” & ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!!!ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ;;;;ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ;;;ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ;;;ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΤΕΙ;;;ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ;;;;ΦΥΣΗΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΕΔΩ …ΟΥΤΕ ΟΠΟΥ ΑΛΟΥ!!!!ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΓΡΑΠΤΑ Η “ΧΑΖΟΚΟΥΤΙΑ”ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!!!ΑΛΟ “ΦΤΙΑΧΤΟ”ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΟ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!ΕΑΝ ΔΕΚΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ Η ΕΝΟΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!!!!ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΑΛΟΝ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΗΚΟ ΧΡΩΜΑ!!!!ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ “ΒΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΕΝΕΚΕ Η ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ” ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΜΑΛΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!!Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!! ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ !!!ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΟΣ ..ΑΛΛΑ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ….ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ & ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΑΙΧΝΗΔΙ” !!!ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ & ΚΥΡΙΕΣ!!!!…..

  .ΥΣ/ΦΟ:ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ – ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΟΣ !!ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ!!!….ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΜΕ “ΛΟΥΣΑΤΑ” ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΝΕ ΟΛΟΙ & ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ Η ΓΡΑΦΙΑ!!!!Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΗ !!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ Η ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΑΛΟ Η ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!!!!ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΛΟΥ!!!ΔΙΛΑΔΗ ΠΡΟΒΑΤΟ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!

  Μοῦ ἀρέσει

  • Ὁ/ἡ antonis γράφει:

   Ελπιζω οσα ειπωθηκαν πιο πανω να γινουν γρηγορα πραξεις και εμεις οι κοινοι θνητοι, με πολυ λιγοτερο μυαλο απο τους προλαλισαντες, να βοηθησουμε στο πρακτικο κομματι της κινησης.μονο καντε γρηγορα γιατι η χωρα αργοπεθαινει……..

   Μοῦ ἀρέσει

 14. Ὁ/ἡ haris γράφει:

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ

  Μοῦ ἀρέσει

 15. Ὁ/ἡ Jim Navrozidis γράφει:

  Αγαπητοί φίλοι μήν αγχώνεσται καθόλου,,,,”όταν” και “αν” έρθει η ώρα, ο πραγματικός Ελληνας θα δείξει και πάλι την αξία του,,,,,Ξέρω πολύ απο εμάς-εσάς βιάζεσται,,,,”το γοργόν και χάριν έχει” αλλά “Οποιος βιάζεται σκοντάφτει”,,,,άρα “Κάλιο αργά παρά ποτέ”,,
  Αντιθέτως αυτοί που βιάζονται να καταστρέψουν την Ελλάδα μας θα φάνε τα μούτρα τους απο την πολύ βιασύνη,,,Μία μία η μάσκες τους πέφτουν και αποκαλύπτονται,,,,,
  Γι’ αυτό σας λέω,,,,,ΥΠΟΜΟΝΗ,,,,,,
  Δημήτρης Ναβροζίδης

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.