Ο Γιωργάκης πρόλαβε και έφυγε!


Γράφει ο Δευκαλίων

Αφού είδαμε τεράστιες ουρές και αδιαχώρητο από πολίτες της Αθήνας για να πάρουν δωρεάν λίγα φρούτα και λαχανικά από τους διαμαρτυρόμενους πωλητές και παραγωγούς των Λαϊκών Αγορών, δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο.

Είμαστε βέβαιοι πλέον ότι όλοι αυτοί οι λιμοκτονούντες πολίτες περιμένουν  με αγωνία και γλυκειά προσμονή την ευλογημένη εκείνη ημέρα που θα στηθούν κάλπες για να επιβεβαιώσουν την αγάπη τους και την εκτίμηση τους στους κ.κ. Α. Σαμαρά, Ε. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη.

Έτσι μας λένε οι δημοσκοπήσεις, έτσι γράφουμε και εμείς. Δεν μπορεί να είναι διαφορετικά. Μπορεί οι Έλληνες να κάθονται στην ουρά για μερικά δωρεάν κιλά πορτοκάλια, αλλά το μνημόνιο που τους φτώχυνε κορώνα στο κεφάλι τους.

Λοιπόν ας σοβαρευτούμε τώρα γιατί το πράγμα ξέφυγε. Είπαμε προπαγάνδα βλαχοταγαρέ style, αλλά μέχρι εκεί.

·         Άντε, να παραποιήσετε μερικές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του.

·         Δεν βαριέσαι.. δείξατε μερικά γραφεία που σύμφωνα με τους γκαιμπελίσκους του Μαξίμου αναποδογυρίστηκαν από τους «επαναστάτες» του ΠΑΜΕ, οι οποίοι πήγαν να διαμαρτυρηθούν υποβάλλοντας αίτηση ακρόασης από τον υπουργό κ. Ι. Βρούτση.

·         Δεν έγινε και τίποτε… μέχρι τώρα έχετε επιστρατεύσει αρκετές κλάσεις εφέδρων-εργαζομένων που αρκούν για να επανδρώσετε μία πλήρως εξοπλισμένη μεραρχία πεζικού.

Εσείς το παραξηλώσατε! Μάλλον μας περνάτε για τελείως ηλίθιους. Γιατί διαφορετικά δεν θα βλέπαμε και θα διαβάζαμε τις τελευταίες ημέρες δημοσκοπήσεις στις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ οι Έλληνες ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και λοιπά μνημονιακά κόμματα.

Για εμάς όλα αυτά που συμβαίνουν και γράφονται στις δημοσκοπήσεις είναι παντελώς αδιάφορα και ανυπόστατα.Η διάψευση των δημοσκοπήσεων στις…
τελευταίες βουλευτικές εκλογές του 2012 είναι ένα πραγματικό γεγονός που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Απλά επαναλήφθηκε η αποτυχία των βουλευτικών εκλογών 2009.

Για εμάς όλα αυτά που συμβαίνουν και γράφονται στις δημοσκοπήσεις είναι κύριο θέμα δημοκρατίας. Μέσω της δημοσίευσης αυτών των δημοσκοπήσεων αλλά και της λειτουργίας των περισσότερων ραδιοτηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης, που συντηρούνται με κρατικά κονδύλια διαφημίσεων και δάνεια από τράπεζες, που λειτουργούν ακόμη γιατί εισρέουν στα ταμεία τους τα μνημονιακά δάνεια, επιχειρείται η χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Στόχος οφθαλμοφανής και απόλυτα ευκρινής. Να στηριχθεί η παραπαίουσα μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά. Όμως κούνια που τους κούναγε αν νομίζουν ότι έτσι θα πετύχουν τον σκοπό τους.

Είχαμε προειδοποιήσει και τον Γιώργο Παπανδρέου πολύ έγκαιρα γιατί και αυτός έκανε τα ίδια. Και δεστε που κατάντησε. Κι εσάς κάπως έτσι σας βλέπω. Με μία μικρή διαφορά: Ο Γιωργάκης πρόλαβε και έφυγε!

Φωτο από: JUNGLE-Report

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.