Η συνωμοσία των Πυρήνων της Ψευτιάς!


shadows

του Στρατή Μαζίδη

Πολλή συζήτηση έγινε σχετικά με τη σύλληψη των τεσσάρων νεαρών στην Κοζάνη και την πιθανή σύνδεσή τους με τη συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς.

Για τα παιδιά αυτά όπως και τα άλλα του Φαλήρου γράψαμε σχετικά πριν λίγες ημέρες. Όμως αυτό που όλοι κατακρίνουν στα παιδιά της Κοζάνης, εγώ το θαυμάζω. Όχι δεν επιβραβεύω σε καμία περίπτωση αυτό που έκαναν. Αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν άλλαξαν τροπάριο μόλις έφαγαν το πρώτο ξύλο ούτε άρχισαν τα “εγώ δεν είχα σχέση”, “ο άλλος με έμπλεξε” κτλ. Ακόμη και τώρα επιμένουν σε αυτό που πιστεύουν.

Υπάρχει όμως και μια ακόμη τρομοκρατική οργάνωση, η συνωμοσία των πυρήνων της ψευτιάς, της βρωμιάς, της παγαποντιάς και της κουτοπονηριάς.

Αλλά με αυτήν δεν έχει ασχοληθεί κανείς.

Για παράδειγμα είμαι υποψήφιος πρωθυπουργός και ισχυρίζομαι ότι υπάρχουν χρήματα αλλά μετά διασύρω τη χώρα μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ. Στη συνέχεια την αλυσοδένω, την πετάω στη θάλασσα να πνιγεί και λέω πως την έσωσα…

Ή κοροϊδεύω τον κόσμο με λάθος μείγματα, με “άλλες” πολιτικές, με “άλλη” Ελλάδα, δημιουργώ ελπίδα και τελικά την κρίσιμη στιγμή συμμορφώνομαι προς τας υποδείξεις αλλάζοντας πλευρό και σπέρνοντας απελπισία.

Ή το παίζω αριστερός, δηλώνω κατά του μνημονίου, κατά των οριζοντίων περικοπών αλλά στηρίζω με χέρια και πόδια την κυβέρνηση.

Ή λέω πως θα κάνω το Α το Β το Γ και κάνω το Χ το Ψ το Ω.

Με λίγα λόγια κάποιοι μπορούν να εξαπατούν το λαό υφαρπάζοντας την ψήφο τους -ας πρόσεχε κι αυτός- όντας οι ιθύνοντες νόες σε μια συνωμοσία των πυρήνων της ψευτιάς, της βρωμιάς,  ή αν προτιμάτε κι αυτής ακόμη της μπουστιάς!

freepen.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.