Πόσα …κουστουμάκια και για ποιούς τα ράβει ο εισαγγελέας Πεπόνης;


PEPONHSΟ δημοσιογράφος Γ. Παπαχρήστος, είναι απο τους καλά,συνήθως, πληροφορημένους. Έγραψε λοιπόν χθες στα ΝΕΑ, το εξής:

«Τις επόμενες εβδομάδες και για κανένα δίμηνο από τώρα, θα σκάσουν τόσες διώξεις κατά πολιτικών και άλλων, με υπογραφή του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη κυρίως, που θα τρίβουμε τα μάτια μας» .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο ίδιος, όσες υποθέσεις εκκρεμούν στα συρτάρια του κ. Πεπόνη θα μετατραπούν σε διώξεις, «που θα δημιουργήσουν και αίσθηση και θόρυβο και κρότο» και οι σχετικές δικογραφίες θα διαβιβαστούν στη Βουλή. Ο δημοσιογράφος πάντως, συνδέει το επικειμενο μπαράζ διώξεων, με τη λήξη της θητείας των Οικονομικών Εισαγγελέων  Πεπόνη και  Μουζακίτη τον Απρίλιο.

ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πεπόνης έχει καλέσει στις 18 Φεβρουαρίου τους γενικούς διευθυντές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ενώ θα ακολουθήσει και η εξέταση των υπευθύνων του ΚΚΕ.

Όπως ανέφερε  η εφημερίδα Καθημερινή, κριτήριο για τις συγκεκριμένες κλητεύσεις είναι το κατά πόσον τα κόμματα τηρούν ενήμερα τα δάνειά τους. Το ΚΚΕ αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες έχει διασφαλίσει τα δάνειά του με ακίνητο, κάτι που δεν ισχύει για τα δύο άλλα κόμματα.

Η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων είχε ως αφετηρία καταγγελία του κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όταν αυτός ήταν βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει παραδώσει στους οικονομικούς εισαγγελείς, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει δάνεια ύψους 244,2 εκατ. ευρώ. Και κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: Ποιοί από τα κόμματα έχουν βάλει τις υπογραφές τους για το δανεισμό;

bankwars.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.