Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ & ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ


Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος

Ο διεθνής αφελής λαός πιστεύει ότι ο Πάπας Βενέδικτος, παραιτήθηκε

για λόγους υγείας, και λόγω γήρατος.

Όμως η αλήθεια είναι άλλη, όπως δεν εγράφη.

Εκτός από τα διάφορα σκάνδαλα στη Καθολική εκκλησία, στα οποία δεν θα υπεισέλθουμε, αφού αυτά είναι κοινό γεγονός, και παρατηρούνται σε όλες τις εκκλησίες, σε όλα τα κράτη, αλλά και στη διεθνή κοινωνία, η πραγματική αιτία της παραίτησης είναι άλλη, αυτήν που επιμελώς μας κρύβουν οι παράγοντες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με τα κατά τόπους πιόνια και μαριονέτες αυτής.

Τα αίτια της παραίτησης δεν είναι ούτε το γήρας, ούτε η υγεία, ούτε τα πάσης φύσεως σκάνδαλα, τα οποία άλλωστε είναι ανθρώπινες αδυναμίες και αμαρτίες.

Ο Λαός λέει, «Ο Αετός πεθαίνει στον αέρα», και ο Πάπας στο θρόνο του, όσο γέρος ή ασθενής και αν είναι. Υπάρχει κονγκλάβιο Καρδιναλίων που τον αναπληροί στα διοικητικά του καθήκοντα.

Ο Πάπας δεν παραιτείται, πεθαίνει όρθιος, είναι δια βίου Πάπας.

Ο Πάπας είναι ένα σύμβολο, και πεθαίνει σαν τον Αετό στον αέρα!

Ο Πάπας Βενέδικτος εξηναγκάσθη να παραιτηθεί για τους εξής λόγους.

Ο Πάπας είναι η ανωτάτη θρησκευτική εξουσία στον πλανήτη.

Ο Πάπας είναι ο εκπρόσωπος του ιδρυτού της Χριστιανοσύνης.

Ο Πάπας είναι ο διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Ρώμης, που ονομάσθηκε Καθολική.

Είναι η πολυπληθέστερη Χριστιανική Εκκλησία στον πλανήτη.

Ένας Πάπας, σαν τον Βενέδικτο, δεν μπορεί να είναι υπηρέτης, πιόνι, και μαριονέτα του Διεθνούς Σιωνισμού.

Ο Πάπας Βενέδικτος, κατάντησε το Χριστιανισμό υπηρέτη στην υλοποίηση των σκοπών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, για παγκόσμια κυριαρχία. Συχνά τον ακούγαμε (σαν το Jeffrey) να μιλάει και να λέει ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία θα ειρηνεύσει τον κόσμο.

Ένας Πάπας πιόνι και αχυράνθρωπος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, δεν μπορεί να σταθεί στο θρόνο του, αφού πρόδωσε το Χριστιανισμό, παραιτείται, όπως έπραξε  ο Σιωνιστής Βενέδικτος.

Για τύψεις συνειδήσεως για τη προδοσία του Χριστού, ο Ιούδας απαγχονίστηκε.

Αυτός επέβαλλε σκληρότερη τιμωρία στον εαυτό του.!!!

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή να τον εξανάγκασαν σε παραίτηση οι ανώτατες γήϊνες παγκόσμιες Σιωνιστικές δυνάμεις που κυβερνούν το πλανήτη Γη, για άλλους σκοπούς, που μόνο αυτοί και εμείς γνωρίζουμε.

Ο Πάπας ήταν ηγέτης της Σιωνιστικής Μασονικής οργάνωσης των πεφωτισμένων, γνωστή στο διεθνές κοινό σαν OPUS DEI του Βατικανού. Αυτό έγινε ευρέως γνωστό στη διεθνή κοινή γνώμη.

Ο Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε γιατί έγινε ευρέως γνωστός ο ρόλος του, σαν πρωταγωνιστής στην εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας στο πλανήτη, πράγμα που αντίκειται στα καθήκοντά του σαν ηγέτης του Χριστιανισμού.

Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, -συν τοις άλλοις- έχει πρόγραμμα να επιβάλλει στο πλανήτη τη πανθρησκεία, η οποία στηρίζεται επάνω στην Ιουδαϊκή-Εβραϊκή θρησκεία του Αβραάμ, Μωϋσή, και των προφητών της Εβραϊκής Βίβλου.

Η Πανθρησκεία αυτή μεταλλαγμένη από τις παραδόσεις του Αβραάμ και των προφητών, έχει σαν Αρχηγό τον ΑντίΧριστο, δηλαδή το Σατανά, τον οποίον αναμένουν οι Σιωνιστές σαν Μεσσία.

Φανταστείτε τώρα το Πάπα, σαν Αρχηγό της μεγαλύτερης Χριστιανικής Εκκλησίας στο κόσμο, της Καθολικής εκκλησίας, να στηρίζει τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, με την πανθρησκεία, της οποίας Αρχηγός είναι ο Αντί-Χριστος. Υπάρχουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο, αλλά και στο τύπο, που δείχνουν τον Πάπα Βενέδικτο, να κάνει με τα δύο χέρια του, το σύμβολο του Αντί-Χριστου – Διαβόλου.

Οσονούπω να περιμένουμε και τη παραίτηση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο οποίος σε αγαστή σύμπνοια με το Πάπα Βενέδικτο,

παίζει και αυτός σημαντικό ρόλο μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης. Τέτοιοι θρησκευτικοί ηγέτες δεν μας χρειάζονται.

Ο Πανάγαθος Θεός τιμώρησε εν ζωή τον Πάπα Βενέδικτο για τη προδοσία, με κακή υγεία, και με αποκάλυψη του ρόλου του σαν πιόνι των Σιωνιστών, και τον οδήγησε στη πτώση εν μέσω καταισχύνης, σαν τον πιο αποτυχημένο Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Αυτή τη τύχη έχουν όλοι οι υπηρέτες του Αντί-Χριστου.

Μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και Παγκοσμιοποίησης, η Σιωνιστική διακυβέρνηση των Rothschild & Rockefellers, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ετοιμάζει διάδοχο του Πάπα Βενέδικτου , έναν μαύρο Αφρικανό Καρδινάλιο, για να δείξει στην ανθρωπότητα τη παγκοσμιοποίηση των λαών του πλανήτη, και τον εξευτελισμό της Χριστιανικής Καθολικής Εκκλησίας. Τα πιόνια και μαριονέτες οι Καρδινάλιοι, θα τον ψηφίσουν, δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Πρέπει να υπακούσουν στα μεγάλα αφεντικά τους, ξεφτιλίζοντας το Χριστιανισμό. Θαυμάστε κόσμε Καρδινάλιους!!!!

Παράλληλα με αυτά, τα μεγάλα αφεντικά της οικουμένης θέλουν να δείξουν στην ανθρωπότητα το «καλό» παράδειγμα του Μαύρου Πάπα,

σαν σύμβολο επιμιξίας  Μαύρων-Λευκών, με απώτερο στόχο & σκοπό

την εξαφάνιση της λευκής φυλής των Ευρωπαίων.

Αφού η Χριστιανική Εκκλησία «παντρεύτηκε» έναν Μαύρο Πάπα για Αρχηγό, τότε γιατί όχι και οι λευκές γυναίκες να μη παντρευτούν μαύρους;;; Έτσι έρχεται η κατάλυση της λευκής φυλής, και δημιουργείται και πολλαπλασιάζεται η Σημιτική φυλή των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά πιστεύω στην αρχή, «Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη». Δεν μπορούμε να καταλύσουμε και να διασαλεύσουμε τις αρχές επάνω στις οποίες έφτιαξε ο Θεός τον άνθρωπο και τον κόσμο. Δεν μπορούμε να διασαλεύσουμε την τάξη της δημιουργίας του ανθρώπου και του σύμπαντος, επειδή το θέλουν οι Σιωνιστές.!!!!

Όμως ο Αντί-Χριστος τολμά μέσω της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, να διασαλεύσει τη τάξη του Θεού.

Με όλα αυτά που κάνει η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία οδηγεί τους λαούς της Γης στην αφύπνιση. Ήδη στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, η Ν.Τ.Π. τα έχει βρεί «σκούρα», αφού ο Αμερικανικός λαός αρχίζει να ξυπνάει, και η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, ευρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή και κρίση, και αναδιπλώνεται………

Έτσι η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία οδήγησε το Πάπα Βενέδικτο στη πτώση, για να εκλέξουν Μαύρο Αφρικανό Πάπα.

Σε λίγο θα κάνουν τα ίδια και στην Ορθοδοξία, θα δούμε οσονούπω

Μαύρο Πατριάρχη, και οι Τούρκοι Δεσποτάδες, του Οικουμενικού Θρόνου του Βυζαντίου, θα τον ψηφίσουν, «Τοις Εκείνων προσταγές πειθόμενοι»……..

Ο Βενέδικτος πέρασε στην Ιστορία σαν παράδειγμα προς αποφυγήν όλων των Χριστιανών. Ο Βενέδικτος ήταν ο νέος Ιούδας του Ιησού Χριστού, και του Χριστιανισμού.

Ο Αετός πεθαίνει στον αέρα, και ο Πάπας στο θρόνο του, εκτός εάν είναι προδότης του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού.!!!

                                         ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                         E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ & ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

  1. Ὁ/ἡ Archaeos Pteryx γράφει:

    Όλα καλά, αλλά θα συνδέσω την επισήμανση σε αυτή την ανάρτηση, με αυτή της επόμενης, για την ορουελιανή χρήση της γλώσσας. Από που προκύπτουν τα περί “Σιωνιστικής”; Τα “Σιωνιστικά” από όσο ξέρω αφορούν στην δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. Αν θες να το δείς πέρα από τις ορέξεις των Εβραίων, καθ εαυτών, αυτό έγινε για σφήνα στον Αραβικό εθνικισμό που “ξύπνησε” για αντίβαρο στις Γερμανοτουρκικές βλέψεις στην Μέση Ανατολή. Λαϊκά, οι Αγγλοι, και οι συνεχιστές τους κόντρα στους Γερμανούς (Α’ ΠΠ). Τι Ισραήλ το ίδιο σαφώς έχει βασιστεί σε Αμρικανικά συμφέροντα (στο περιβάλλον του Ψυχρού), αλλά δεν έχει κόψει σχέσεις με Ρωσία (πολλοί κατάγονται κιολας), Γαλλία κλπ. Οι Ροκφέλερ σαφέστατα είναι ισχυρό Αμερικανικό “κατεστημένο” και προωθούν τα Αμερικανικά συμφέροντα που μπορεί να ταυτίζονται με Αμερικανοευρωπαϊκές (δηλαδή Αμερικανογερμανικές) συνεργασίες, χωρίς όμως να αποκλείωνται Αμερικανορωσικές ή Αμερικανοτιδήποτε. Αλλά εάν έχει συμφέρονται προωθότντας την ύπαρξη ή μη του Ισραήλ δεν κάνει τους Ροκφέλερ “Σιωνιστές”, άσχετο εάν οι ΗΠΑ βολεύονται ή όχι από το Ισραηλ. Αντίστοιχα, κάθε ένας, και οι Γερμανοί, σαφώς οι Ρώσοι που μπορεί, ακόμα και οι Γάλλοι παίζουν το παιχνίδι τιςεπικυριαρχίας με το διαίρει και βασίλευε και το Ισραήλ κοιτάει τα δικά του σε αυτό το Παιχνίδι.Υπάρχει σαφές υπερεθνικό “κεφάλαιο” που βολέυεται και προωθεί την “ενωμένη Δύση”, σε βάρος βασικά της Ρωσίας καιτης Κίνας, αλλά πολλά παρακλάδια του αν όχι ο κορμός τους το παίζει και δίπορτο. Εγώ, απλοϊκά, θεωρώ ότι η λεγόμενη “Νέα Τάξη” δεν είναι παρά η συεννόηση επιχειρηματικών συμφερόντων σε κοινή στρατηγική έναντι κάποιου κοινού “εχθρού” ή για εδραίωση της με λιγότερο ρίσκο οικονομικής βασικά κυραρχίας με τις όποιες πολιτικές και πολτιστικές γαρνιτουρες. Η χρήση του όρου “Σιωνιστική” ωστόσο είναι, με συγχωρείς, έντεχνα φυτεμένη. Στον κοινό περαστικό, ταυτίζεται με “κακούς Εβραίους”. Η έννοια του “κακού Εβραίου” είναι κατ εξοχήν Κεντροευρωπαϊκό δημιουργημα. Σαφώς και υπάρχει “φιλοισραηλινό λόμπυ” σε χώρες όπως πχ οι ΗΠΑ, αλλά αν δεις τις πολτικές του τοποθετήσεις τα τελυταία 10 χρόνια μάλλον με τους ΜΗ-“διεθνιστές” είναι, και αυτό που θέλω να πώ είναι ότι τα συμφέροντα είναι πολλά και όχι μονοσήμαντα, και κρύβωνται και πίσω από διάφορες ταμπελες. Αλλά αυτό που κυκλοφορεί τουλάχιστον στην Ελλάδα σαν “Σιωνιστικό” είναι κάθε τι παρά. Αλλά βολεύει αυτούς που προωθούν τον όρο, όπως έγινε και παραμονές του 1939. Το “Μεγάλο Παιχνίδι” είναι σε φούλ εξέλιξη μετά το τέλος του Ψυχρού, αλλά οι “Σιωνιστές” δεν είναι “σιωνιστές”.

    Δενέχω ιδέα τι και γιατί με τον Πάπα, αλλά ΄φυσικά και περνάει από το μυαλό η νέα Ευρωπαϊκή κάθοδος προς την Αφρική. Που πηγάζει από την “εκχώρηση” της “ευθύνης” αυτής στην Ευρώπη, από αυτό που φαίνεται σαν σαφής αποχώρηση των Αμερικανών από τον χώρο από το 1990 και μετά. Όταν θα έχει περάσει καιρός, θα αναρωτιόμαστε ΠΟΙΟΣ τελικά κέρδισε στον Ψυχρό, αν και στο Μεγάλο Παιχνιδι κανείς δεν κερδίζει. Παίζεται αενάως.

    Με συγχωρείς για το σεντόνι.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.