Η χολή του δημοσιοκάφρου και οι πληρωμένες απαντήσεις του αγρότη…


Όσες διατριβές και να έχεις κάνει στην προβοκάτσια στέκονται αδύναμες να αντιμετωπίσουν τον πηγαίο λαϊκό λόγο ειδικά όταν προέρχεται από έναν άνθρωπο που έχει σπουδάσει στην βιοπάλη της αγροτικής γης. 

Γι’ αυτό ήταν απόλαυση να παρακολουθείς ότι η χολή που έσταζε σήμερα ενάντια στους αγρότες που βρίσκονται στους δρόμους του αγώνα ο δημοσιοκάφρος Αρης Πορτοσάλτε και η υπόλοιπη δημοσιοκαφρική κομπανία που σιτίζεται από τα ταμεία του Αλαφούζου, ουσιαστικά γύριζε σε βάρος τους αφού ο συνομιλητής τους -ο Κώστας Κοκκούλης, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Παλαμά- τους έδινε πληρωμένες απαντήσεις.

Δείτε το βίντεο και εύκολα διαπιστώνεται ότι το τηλεοπτικό κανάλι του Φαλήρου που είναι στρατευμένο στο μαύρο μέτωπο συγκυβέρνησης-τρόικας που έχει βαλθεί να εξαθλιώσει τα λαϊκά στρώματα, όσους τόνους εμετικής προπαγάνδας και να …χύνει ενάντια στα λαϊκά στρώματα που αντιστέκονται στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, όταν δέχεται αντίλογο από άνθρωπο του μόχθου μένει αμήχανο να εκτελέσει την διατεταγμένη αποστολή του.

Όταν κάναμε την ανάρτηση παρουσιάζοντας έναν αγρότη να αντιπαρατίθεται με τους καλαμαράδες και μαρκουτσοφόρους που σιτίζονται από τα ταμεία του Αλαφούζου, δεν φανταζόμαστε το μέγεθος της λαϊκής λατρείας που υπάρχει στα πρόσωπα των «λειτουργών της ενημέρωσης»

Το διαπιστώσαμε στα σχόλια που ακολούθησαν την παράθεση του σχετικού βίντεο. Θα σας συνιστούσαμε να τα διαβάσετε και για να πάρετε μια χαρακτηριστική γεύση παραθέτουμε σε φωτογραφίες ορισμένα.

Την μεγαλύτερη «τιμητική» την απολαμβάνει δικαίως ο Αρης Πορτοσάλτε

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Η χολή του δημοσιοκάφρου και οι πληρωμένες απαντήσεις του αγρότη…

 1. Ὁ/ἡ oxtapus γράφει:

  Reblogged this on Oxtapus *beta.

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ὁ/ἡ Basilias γράφει:

  Εύγε στους αγρότες, είναι συνδεδεμένοι με τη γη γι’ αυτό και ξέρουν από ζωή και απο αλήθεια……….. βλέπεις η ζωή δεν μαθαίνεται στην θεωρία……………….. πόσο μάλλον στην προπαγάνδα των μωρωθρεμένων…………………….

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ Λιακαδα © γράφει:

  Των μωρωθρεμένων και θα μου επιτρέψετε να συμπληρώσω και του γκεύ κατεστημένου..

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.