Απαντάμε στην ύπουλη προπαγάνδα που είναι υπέρ της εκχωρήσεως της Ελληνικής ιθαγενείας σε αλλοδαπούς


Για όσους συγκινούνται με τέτοιες γελοιότητες όπως το βίντεο με τον μαθητή μετανάστη… πολύ απλά ο κλασικός τρόπος για να πείσεις αυτόν που θέλεις για να του ασκήσεις προπαγάνδα αγγίζεις το συναίσθημά του για αυτό και έβαλαν οι “ανθρωπιστές ” το παιδάκι…
Τι λέει το “μήνυμα;”. Μεγαλώνουν στην Ελλάδα, πηγαίνουν σε Ελληνικό Σχολείο, μιλούν Ελληνικά.
Ξεχνάνε να πουν όμως κάτι. Οι γονείς τους είναι αλλοδαποί. Η θρησκεία τους είναι διαφορετική. Οι περισσότεροι δεν αποδίδουν φόρους. Όλοι τους επιβαρύνουν το σύστημα κοινωνικών παροχών, εις βάρος των γηγενών. Και το κυριότερο;Δεν τους καλέσαμε. Δεν τους ζητήσαμε να έλθουν. Δεν τους ανοίξαμε τα σύνορα. Δεν είναι νόμιμοι. 
(ας όψεται ο πρώτος διδάξας, Antonis).  
Καλός ο ανθρωπισμός. Καλή η σκέψη για τον συνάθρωπο. Υπάρχουν όμως και περισσότεροι από 3.000.000 εξαθλιωμένοι Έλληνες πολίτες που έχουν προτεραιότητα. Υπάρχουν περισσότεροι από 10.000.000 Έλληνες πολίτες που έχουν δικαίωματα….στην υγεία….στην περίθαλψη….στην σύνταξη….στις παροχές….στον ανθρωπισμό. 
Φίλε να στο πω αλλιώς; Όταν μιλάς για το παιδί σου, που και αυτό μεγαλώνει στην Ελλάδα, πηγαίνει στο σχολείο, μιλάει Ελληνικά, αλλά είναι και ΕΛΛΗΝΑΣ, τότε ΝΑΙ ΡΕ έχει προτεραιότητα. Έχει δικαιώματα. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. Και ο πατέρας του, πληρώνει σαν το μαλάκα χρόνια τώρα για Κοινωνική Ασφάλιση (χωρίς να έχει δικαίωμα στο δωρεάν  φάρμακο πια), για Κοινωνικές Παροχές (χωρίς να τις απολαμβάνει), για Δωρεάν  Παιδεία (χωρίς πετρέλαιο).  
Για επίλογο….δώσε ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες και μετανάστες. Αυτό που θα συμβεί είναι να έχουν 3.000.000 αλλοδαποί πολιτικά δικαιώματα που σημαίνει ότι…..(συμπλήρωσε το μόνος σου, μυαλό έχεις).

loutraki1

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.