Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΗ: ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ


Παγκόσμια οργή προκαλεί η ανάρτηση Ισραηλινού στρατιώτη στο Instagram μιας φωτογραφίας που απεικονίζει έναν ελεύθερο σκοπευτή να σημαδεύει το κεφάλι ενός μικρού Παλαιστίνιου.

Ο 20χρονος Μορ Οστρόβσκι που ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, ισχυρίζεται ότι βρήκε την εικόνα στο ίντερνετ και ότι δεν την τράβηξε ο ίδιος.

Οι μιναρέδες και η αραβική αρχιτεκτονική που διακρίνονται στη φωτογραφία σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian συνηγορούν στο ότι το παιδί είναι Παλαιστίνιος, ενώ το γεγονός ότι ο 20χρονος Μορ Οστρόβσκι που ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instagram υπηρετεί στον ισραηλινό στρατό, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στη φωτογραφία απεικονίζεται όντως ένας μικρός Παλαιστίνιος ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο πυρών των Ισραηλινών.

Ο ισραηλινός στρατός ερευνά το περιστατικό και τονίζει ότι η ενέργεια αυτή δεν συνάδει με το πνεύμα και τις αξίες των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ.

kartesios

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.