Η Ελλάδα παρέμεινε στη ζώνη του ευρώ. Χωρίς τους Έλληνες.


hellas

Παρερμηνεύτηκαν, σύμφωνα με τον Σίμο Κεδίκογλου, τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τα ποσοστά των ανέργων στην Ελλάδα.

Η άποψη που θέλει την ανεργία να φτάνει τον Νοέμβρη του ’12 στο 27% με έξι στους δέκα νέους μέχρι τα 24 να μην έχουν δουλειά, αποτελεί τη μία πλευρά του νομίσματος, μιας κι από την άλλη τα πραγματικά νούμερα είναι πολύ μεγαλύτερα.

Το γεγονός αυτό δεν ανησυχεί τον Γιάννη Στουρνάρα που δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας. Έχουμε κάνει όλοι μας θυσίες για τη σωτηρία της χώρας, είπε ο υπουργός οικονομικών φέρνοντας το παράδειγμα του γραμματέα του, Γιώργου Μέργου, που αναγκάζεται, πλέον, να ζει με δύο και όχι με τρεις μισθούς.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι βέβαιος πως τα έσοδα από τη φορολογία θα ανέβουν, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι στις υποθέσεις όπως αυτή της λίστας Λαγκάρντ θα χρειαστεί να περάσουν μονάχα δύο χρόνια μέχρι να καταφέρουμε να καθαρίσουμε κάθε στοιχείο που τη συνδέει με τις πολιτικές οικογένειες της χώρας.

Τα εκατομμύρια νέων ανέργων παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, μιας και από το καλοκαίρι του 2011 ο μπαμπάς τούς έλεγε ότι δεν θα καταφέρουν τίποτα στους δρόμους και τις πλατείες αν δεν δουν πρώτα τα τρακτέρ στην εθνική. Τώρα που βγήκαν τα τρακτέρ, δεν σταματάει να βρέχει.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε, φυσικά, και το δόγμα του Γιάννη Πρετεντέρη που θέλει τους μισούς νεολαίους που δηλώνουν οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, να ετοιμάζονται να ταχθούν στους Πυρήνες της Φωτιάς, να καταδικάσουν την έμμισθη σκλαβιά και να πάρουν τα Καλάσνικοφ.

Οι αγρότες αλλά και οι υπόλοιποι κλάδοι που κατεβάσανε ρολά μονάχα όταν είδαν ότι θίγονται τα δικά τους εισοδήματα κυνηγιούνται από τα ΜΑΤ και τις επιστρατεύσεις και τώρα ξαναθυμούνται ότι όταν ολόκληρη η χώρα βρισκόταν σε αναβρασμό εκείνοι φοβόντουσαν μην έρθουν οι μπολσεβίκοι και βγάλουν την Ελλάδα απ´το ευρώ.

Τελικά όλα πήγανε καλά, οι άνεργοι νέοι καλοσωρίζουν κι άλλους φίλους στη μεγαλύτερη παρέα του τόπου και η Ελλάδα παρέμεινε στη ζώνη του ευρώ. Χωρίς τους Έλληνες.

polyfimos

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Η Ελλάδα παρέμεινε στη ζώνη του ευρώ. Χωρίς τους Έλληνες.

  1. Ὁ/ἡ Γιάννης γράφει:

    χωρίς τους Έλληνες αλλά και με χωρίς ευρώ. Για την επικεφαλίδα.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.