Μέχρι ΕΔΩ!! Μετά από 3 χρόνια Βαρβαρότητας, η Ελλάς ΔΕΝ εσώθη!!


mayday1ss1Το δημόσιο χρέος υπερίπταται αυξανόμενο,  η Υφεση τσακίζει Ανθρώπους και προβλέψεις. Τα εισοδήματα διαρκώς συρρικνώνονται, η Ακρίβεια ουρανοβατεί. Η Ανεργία καλπάζει πάνω σε αλεξανδρινό βουκεφάλα, οι φόροι και τα χαράτσια πολλαπλασιάζονται.

Τα δημόσια/κοινωνικά Αγαθά/δικαιώματα κατεδαφίζονται, η Αυτοδιοίκηση-Παιδεία-Υγεία-Δημόσιες δαπάνες στοχοποιούνται και…εξαϋλώνονται. Οι προοπικές;; Ακόμα χειρότερες!!

Η Συγκυβέρνηση συνεχίζει την ίδια πορεία. Στο ίδιο τρομοκρατικό μοτίβο, με την ίδια σωτήρια επιχειρηματολογία…ακολουθεί τη συνταγή Θανάτου για την Κοινωνία και τη Χώρα.

Οι προεκλογικές “δεσμεύσεις” πνίγηκαν στο πηγάδι του Νεοφιλελευθερισμού και καταπλακώθηκαν από τους κώλους των νέων σωτήρων. Η προγραμματική συμφωνία των 3 κατέληξε σε φιάσκο και κοσμεί τα WC των τριών κομματικών επιτελείων.

Το “πρόγραμμα” συνεχίζεται, μιας και το Σχέδιο Εξαθλίωσης/Υποταγής δεν ολοκληρώθηκε. Η Βαρβαρότητα απειλεί Ανθρώπινες Ζωές και το σύνολο του εθνικού πλούτου.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. 
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ/ΑΝΑΤΡΟΠΗ. 

politikokoraki.blogspot.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.