Η κυβέρνηση κινδυνεύει από υπερκόπωση…


Μέθοδος καταπολέμησης της ανεργίας στους νέους Μόλις σταματήσει η μουσική οι αρμόδιοι αλλάζουν θέσεις.

Τις τελευταίες 10 -ολoγράφως δέκα-  ήμερες  η κυβέρνηση εξαγγειλε

Στην Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης εκτός από τον υπουργό Εργασίας, συμμετέχουν οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Οικονομικών, του υπουργείου Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων & Πρόνοιας, οι γενικοί Γραμματείς Ισότητας, Νέας Γενιάς και ΕΛΣΤΑΤ, ο διοικητής του ΟΑΕΔ, εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και των εργοδοτικών οργανώσεων, της ΠΑΣΕΓΕΣ, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Στο ενδιάμεσο γύρισε και ενα video ο Σαμαρας,   κήρυξε για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή τον πόλεμο στην ανεργία και πήγε σε μια εκδήλωση του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο Ζάππειο με τον Μητσοτάκη.

Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι στα ψηλά της εξουσίας έχουν πήξει στην δουλειά και  έχουν να δείξουν έργο. Από την  αρχή του τους δημιουργήσει 2 (ολογράφως) δυο θέσεις εργασίας.

Στις οποίες βόλεψαν δυο άνεργα στελεχη της ΝΔ σε θέσεις στο Δημόσιο υψηλόμισθες και αντιπαραγωγικές, όπως ακριβώς ήταν αναμενόμενο…

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.