Διεφθαρμένος της Ιατρικής στη λίστα Λαγκάρντ


Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Το βιβλίο “Διεφθαρμένη Ιατρική” έχει συγγραφέα τον Χάνς Βάϊς. Υποδύθηκε τον εκπρόσωπο εταιρειών και παγίδευσε περίφημους καθηγητές της Ιατρικής αλλά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Απέδειξε ότι τα δήθεν νέα σωτήρια φάρμακα σε μερικές περιπτώσεις είναι απλά νέα σκευάσματα από παλαιά υλικά και λανσάρονται για να πλουτίσουν με υπερκοστολογήσεις οι εταιρείες και οι λόγω κατά τα άλλα ανεξάρτητοι επιστήμονες. Μέσα σε αυτούς που παγίδευσε φυσικά και Ελληνες “διάσημοι γιατροί”.
Οι ελληνικές δικαστικές αρχές ήδη ψάχνουν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που αφορούν εκατοντάδες Ελληνες γιατρούς αλλά και πανεπιστημιακούς και τα ποσά που μοίρασαν σε αυτούς οι ξένες πολυεθνικές στην Ελλάδα και σε λογαριασμούς τους στο εξωτερικό ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Μια από τις περιπτώσεις αυτές αποκαλύψαμε εμείς προ τριών μηνών και την έκανε και το ΜΕΓΚΑ μεγάλη είδηση πριν μια εβδομάδα χωρίς να πει φυσικά ότι αφορά την πασίγνωστη εταιρεία “BAYER”. Είπε ότι αφορά περίπου 400 Ελληνες γιατρούς αν και ο κατάλογος περιλαμβάνει 800 και πλέον.
Δεύτερη περίπτωση είναι το σκάνδαλο των ορθοπεδικών που ήδη και στην Ελλάδα φτάνει και ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ στις δικαστικές αίθουσες. Οι ελληνικές αρχές επειδή οι εμπλεκόμενοι είναι στα ισχυρότερα σαλόνια της πολιτικής έχουν δεμένα χέρια και παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα ουσιαστικό.
Προς το παρόν τέσσερα ερωτήματα με το τέταρτο να είναι το σπουδαιότερο:
1. Πόσοι έγιναν καθηγητές στα ελληνικά πανεπιστήμια επειδή παντρεύτηκαν γόνους καθηγητών;
2 .Πόσοι χώρισαν μετά το καθηγητιλίκι και απέκτησαν συναδέλφους τους νέους συζύγους των γόνων;
3. Ποιο χέρι κινεί την κρατική τηλεόραση να προβάλει εκδηλώσεις μεγαλοκαθηγητικών οικογενειών οι οποίες είναι ουσιαστικά “πιάσε το αβγό και κούρευτο” αλλά πληρώνονται αδρά από το κράτος;
4. Ποιός μεγαλοπαράγοντας της Ιατρικής είχε σπίτι με κάγκελα ακόμα και στο πιο μικρό φεγγίτη στο σπίτι του στην Κηφισιά και τώρα είναι εξαφανισμένος επειδή το ονοματάκι του έκανε δημόσια “τούμπα” μέσα από τη λίστα Λαγκάρντ όπου φιγουράρει σε περίοπτη θέση; Της Δικαιοσύνης η σειρά με τη λίστα Λαγκάρντ θα έρθει αργότερα… Όχι πάντως τον…κόκκινο Μάη!

paraskhnio.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.