Ο ψευδομουφτής Ξάνθης και οι αλύτρωτοι…«Τούρκοι της Δυτικής Θράκης»!


Νέα…υπηρεσιακή αποστολή του αρχιπράκτορα της Τουρκίας Αχμέτ Μέτε στην Άγκυρα μαζί με τον πρόεδρο του “Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας» Μεχμέτ Εμίν, ενώ επιστρέφοντας δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν και με φόντο τη σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης» στα γραφεία αλυτρωτικής οργάνωσης!

Για μία ακόμη φορά ο αρχιπράκτορας της Τουρκίας που παριστάνει και τον…«εκλεγμένο μουφτή» ΞάνθηςΑχμέτ Μέτε βρέθηκε προ ολίγων ημερών στην πολυαγαπημένη…Μητέρα Πατρίδα του. Τη φορά αυτή είχε μαζί του και τον Μεχμέτ Εμίν, πρόεδρο ενός ακόμη βασικού παραμάγαζου του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, δηλαδή του «Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BTAYTD), γνωστού μεταξύ άλλων για τα παράνομα τουρκόφωνα νηπιαγωγεία που συντηρεί, αλλά και για τη συκοφαντική δράση του (μέσω κυρίως της γνωστής πρακτοράντζας Περβίν Χαϊρρουλάχ) εναντίον της χώρας μας στα διεθνή φόρα.

Οι δυο αυτοί συντοπίτες μας λοιπόν έκαναν ένα ταξίδι-αστραπή μέχρι την Άγκυρα, όπου προφανέστατα έδωσαν…αναφορά στα αφεντικά που τους πληρώνουν, και στην επιστροφή (Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου) είπαν να δείξουν για μια φορά ακόμη πόσο πιστά μέλη του…τουρκικού δυτικοθρακιώτικου αλυτρωτικού κινήματος είναι, περνώντας μια βόλτα κι από την περιοχή Μπαλουκλή της Κωνσταντινούπολης (σ.σ. τουρκιστί πλέον Ζεϊτίνμπουρνου) και τα γραφεία του τοπικού παραρτήματος του γνωστού μας «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD). Εκεί τους υποδέχτηκε σύσσωμη η διοίκηση και οι δυο λεγάμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Σινάν Τουρκμέν.Όπως μαθαίνουμε δε από την επίσημη ιστοσελίδα μιας άλλης αλυτρωτικής ΜΚΟ, της «Ένωσης Τούρκων Ελλάδος» (Yunturk) του γνωστού μας Φερούχ Οζκάν, πλην του ΔΣ στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του κεντρικού συλλόγου BTTDD Μπεσίμ Ισμαήλμπασα, ο πρόεδρος του«Αθλητικού Συλλόγου Δυτικής Θράκης» Σαμπρί Γιλμάζ (σ.σ. άλλα αλυτρωτικά λουλούδια πάλι αυτοί!) και ο αρχιτέκτονας Σαμή Χαϊρουλλάχ, ενώ «μετά από την σχεδόν δίωρη συνάντηση που έγινε σε ένα πολύ ειλικρινές περιβάλλον (σ.σ. ε, αλλοίμονο!), ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος του BTAYTD Μεχμέτ Εμίν και αυτοί που τους συνόδευαν, έκαναν το ναμάζι της Παρασκευής και στη συνέχεια αναχώρησαν για τη Δυτική Θράκη».

Εμείς σας αφήνουμε, αντί άλλων σχολίων, να απολαύσετε τις φωτογραφίες από την εν λόγω επίσκεψη. Στο βάθος, όπως βλέπετε, η φωτογραφία του Κεμάλ και εκατέρωθεν οι σημαίες της Τουρκίας και της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». Και βεβαίως η τελευταία δεν φαίνεται να…ενοχλεί και πολύ τους δύο «Έλληνες πολίτες» και συντοπίτες μας, ε; Δύσκολο να πεις πάντως ότι δεν θα…έκλεισαν και μάτι όλη νύχτα!

proxeneio-stop.org

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.